تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 259 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه keyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جناب پاييز از زحمتي كه كشيدين ممنونم.
    اين راه واسه شهراي ديگه هم قابل اجراست؟

2. 2 کاربر از keyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوست من در گوشیهای جاوا امکان گذاشتن قفل روی هیچ برنامه ای وجود نداره.این امکان باید رو freamware گوشی باشه.

اکولایزر هم مربوط به dsp گوشی که همون digital sound procesing میشه که dsp این دو مدل lg اکولایزر رو ساپورت نمیکنه

پاييز جان ممنون، فقط دو تا سوال:

1- با چه نرم افزار كامپيوتري ميشه به سورس فريمورهاي دانلودي دست پيدا كرد كه بشه در فريمورها تغييرات صورت داد؟

2- dsp يك واحد پردازشگره يا درايوره؟ (مثلا روي مادربورد كامپيوتر، يك واحد پردازشگر (چيپست) هست كه وظيفه آناليز كردنو داره، ميخواستم ببينم dsp هم اون چيپسته يا اينكه مثل درايور كارت صدا يك برنامه است؟)

4. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه paeez1961's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب پاييز از زحمتي كه كشيدين ممنونم.
    اين راه واسه شهراي ديگه هم قابل اجراست؟
    دوست عزیز این واسه همه شهرا قابل اجراست فقط باید به جای نقشه تهران نقشه شهر مورد نظرو بریزی تو گوشیت.

6. 3 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پاييز جان ممنون، فقط دو تا سوال:

1- با چه نرم افزار كامپيوتري ميشه به سورس فريمورهاي دانلودي دست پيدا كرد كه بشه در فريمورها تغييرات صورت داد؟

2- dsp يك واحد پردازشگره يا درايوره؟ (مثلا روي مادربورد كامپيوتر، يك واحد پردازشگر (چيپست) هست كه وظيفه آناليز كردنو داره، ميخواستم ببينم dsp هم اون چيپسته يا اينكه مثل درايور كارت صدا يك برنامه است؟)
    فکر میکنم یه چیز مثل درایور باشه.چون من یه گوشی موتورولا داشتم که آهنگ mp3 با کیفیت320 رو اجرا نمیکرد.پس اینکه من فلشش کردم با یک فریمور بالاتر dsp اونم بالا رفت و 320 رو هم پخش میکرد.
    در مورد استخراج فریمور روش کار میکنم.مطمعنا برنامه ای میشه پیدا کرد که فریمورو استخراج کرد وله تغیرش 100% به این راحتیا نیست.

8. 2 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی تا حالا از گوشیش به عنوان مودم استفاده کرده ؟ ما چند روز پیشا تلفنامون قطع بود ولی من هرکاری کردم نتونستم باهاش وصل شم.
    حتما میدونید یکی دیگه از قابلیت های رنوار اینه که میتونه مثل یه مودم عمل کنه. حالا یا با استفاده از بلوتوث به کامپیوتر وصل میشه یا با اصتفاده از کابل usb .
    اگر کسی اینکارو کرده یه کم توضیح بده.

10. این کاربر از soheil1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

بالاخره GPS کار کرد، آقا پاییز دست درد نکنه برای زحمتایی که کشیدی حالا دیگه میشه گفت رنوا اولین تاچ 8 مگاپیکسلی با GPS و وای فایه من هم امتحان کردن و جواب داد فقط خیلی پیغام درخواست تایید میخواد از اجرای برنامه تا مکان یابی حدودا 40 بار.
    1-میشه یه کاریش کرد که این پیغامو هی نپرسه؟
    2-روش درست کردن نقشه هم میگی؟ که چطور میشه نقشه رهیاب برای این GPS درست کرد؟
    یه مزیت جالبی که داره این نرم افزار اینه که چون نقشه نیاز به نصب نداره و فقط با کپی کردن داخل حافظه خارجی میشه هر نقشه با هر حجمی داخلش کپی کرد. البته قبلش باید نقشه برای این نرم افزار درستش کرد که مهمترین قسمتش همینه و فقط آقا پاییز میدونه.
    3-یه موضوع دیگه این که:
    اینو توجه داشته باشین قبل این کارا از تو منو setting گوشی خودتون وارد conectivity بشین و در قسمت gps اون رو رو stand alone بزارین.
    دفعه بعد آموزش ساختن نقشه رو بهتون میگم.
    همچین چیزی در Settings وجود نداشت فقط گذینه های Basic و Desktop و Location و Navigation و Misc وجود داره با این که این کاری که گفتی نکردم ولی کار کرد حالا دقیقا Conectiviye و Stand Alone کجا هستند؟

این نرم افزار TrekBuddy مال شرکت seznam.cz
    اینم لینکیه که اگه ورژن جدیدش اومد میشه از ایجا دانلود کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و لینک فورام مربوط به ورژن 0.9.83 که آقا پاییز معرفی کردند:
    کد:
    ممنون از اينكه براي كمك به من (اتصال هدفون kc910 خودتون به ويوتي من) اعلام آمادگي كرديد....
    ولي حتما بعد از درست شدن گوشيم اگر خواستيد، هماهمنگ كنيم كه يك تست همه جانبه از گوشي هامون عمل بياريم تا دوستان بيشتر بتونند در مورد دو گوشي و خريدشون و مزايا و معايب آنها اطلاعات كسب كنند....
    گرچه 100% مطمئنم گوشي شما از هرنظربايد بهتر از ويوتي باشه...:46:
    خواهش میکنم اتفاقا دست کسی ویوتی ندیدم خیلی دلم میخوا باهاش کار کنم.

12. 3 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

فکر میکنم یه چیز مثل درایور باشه.چون من یه گوشی موتورولا داشتم که آهنگ mp3 با کیفیت320 رو اجرا نمیکرد.پس اینکه من فلشش کردم با یک فریمور بالاتر dsp اونم بالا رفت و 320 رو هم پخش میکرد.
    در مورد استخراج فریمور روش کار میکنم.مطمعنا برنامه ای میشه پیدا کرد که فریمورو استخراج کرد وله تغیرش 100% به این راحتیا نیست.
    اتفاقا خود من هم ميخواستم آستين هارو بزنم بالا يك تغيير اساسي به فريمورها بدم، خدا رحمت كنه گوشيمو

ممنون از جوابتون

14. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

پيش فرض

درود

مقداد جان ، منظور پاییز عزیز در تنظیمات خود گوشی بود .

پاییز عزیز انتظار نداشتم که شما مطلب دیگری رو بدون نقل قول کردن در این جا بگذارید ، چرا که نامردی است در حق کسانی که زحمت این کار را کشیده اند .

من یک هفته پیش از شما به جی اس ام آریا

کد:
    سرزده بودم ولی هنوز نتوانسته ام برای اصفهان راه اندازیش کنم .

پی نوشت : نمی دانم چرا سانسور شد ولی به جای نقطه چین ها جی اس ام اریا . کام ( به صورت لاتین ! دی ) قرار دهید .

مقداد جان چیزی که شما می خوای رو اونجا دقیق توضیح داده ( نقشه سایر شهر ها و خیلی چیز های دیگه مثل تبدیل نقشه های اسمارت کام هم هست ) ،
    در ضمن دوستان ویوتی دار هم سری به اونجا بزنند چرا که برخی از افراد تونستند این برنامه رو بر روی گوشی های جاوای فاقد GPS هم راه اندازی کنند .

سرزنده و پایدار باشید
    Last edited by .::Farshad::.; 01-05-2009 at 15:39.

16. 6 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

6

خدایا سپاس!
    بالاخره این gps هم راه افتاد. خوبه... فکر کنم تا وقتی که من گوشی بگریم، نسل 3.5 تلفن همراه هم راه بیافته!

18. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود

مقداد جان ، منظور پاییز عزیز در تنظیمات خود گوشی بود .

پاییز عزیز انتظار نداشتم که شما مطلب دیگری رو بدون نقل قول کردن در این جا بگذارید ، چرا که نامردی است در حق کسانی که زحمت این کار را کشیده اند .

من یک هفته پیش از شما به جی اس ام آریا

کد:
    سرزده بودم ولی هنوز نتوانسته ام برای اصفهان راه اندازیش کنم .

پی نوشت : نمی دانم چرا سانسور شد ولی به جای نقطه چین ها جی اس ام اریا . کام ( به صورت لاتین ! دی ) قرار دهید .

مقداد جان چیزی که شما می خوای رو اونجا دقیق توضیح داده ( نقشه سایر شهر ها و خیلی چیز های دیگه مثل تبدیل نقشه های اسمارت کام هم هست ) ،
    در ضمن دوستان ویوتی دار هم سری به اونجا بزنند چرا که برخی از افراد تونستند این برنامه رو بر روی گوشی های جاوای فاقد gps هم راه اندازی کنند .

سرزنده و پایدار باشید
    دوست من اولن این آموزش برگردان انگلیسی هست و کسی اونو کشف نکرده.این نکته اول.
    دومن دوستاتون تو سایت جی اس ام آریا این مطلبو از سایت موبایلستان برداشتن که من و دوستان این رو قابلیت رو پیدا کردیم.اینم نکته دوم.نویسندشم duty هست.
    و نکته سوم اینکه من ادعا نکردم که خودم اینو کشف کردم.کفتم جستجو کردم.
    موفق باشید
    Last edited by paeez1961; 01-05-2009 at 16:46.

20. 4 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •