این تاپیک رفع و مطرح کردن تمامی مشکلاتی که وابسته به لپ تاپ Dell XPS M1530 هستش امیدوارم دوستان همکاری لازم به عمل بیارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک رفع و مطرح کردن تمامی مشکلاتی که وابسته به لپ تاپ Dell XPS M1530 هستش امیدوارم دوستان همکاری لازم به عمل بیارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مي خواستم بدونم كدوم گارانتي بهتره . زيگورات يا امرتات ؟
راستي من لپ تاپ 1530 را با اين مشخصات Intel Core 2 Duo T9300 2.5GHz, 320GB HDD,6 m cash, 4GB RAM,GForce8600GT) بدون گارانتي تو پاساژ پايتخت 1500 قيمت گرفتم .
به نظرتون با همون مشخصات 1510 گيرم مياد .
من يه لپ تاپ براي كار با ويژوال استوديو و برنامه هاي گرافيكي ديگه نياز دارم كلا نظرتون چيه ؟ چي بهتره
به نظر من . من میگم زیگورات بهتره خدمات دهیش بهتره نسبت به بقیه گارانتی ها![]()
سلام.من میخوام یه لب تاب بخرم اما بین dv5 1070 و xps 1530 موندم کدومو انتخاب کنم.مشخصات dv5 1070 بالاتره اما از چند نفر شنیدم گرافیکش میسوزه و اون یکی هم گفتن زود خراب میشه.لطفا راهنماییم کنین.ممنون
اگه منظورت گرافیک 1530 هستش که میسوزه ولا من که تازه این حرف میشنوم!و می گم اشتباهه
منظورم گرافیک 1070 هست که میگن می سوزه.ممنون دوست من
هر دو حرف اشتباه بوده ... مردم عادت دارند بدون تخصص چرند زیاد بگن ! شما از منبع خارجی این مشکلات رو پیگیری کنید نه داخلی و علی الخصوص بازاری !سلام.من میخوام یه لب تاب بخرم اما بین dv5 1070 و xps 1530 موندم کدومو انتخاب کنم.مشخصات dv5 1070 بالاتره اما از چند نفر شنیدم گرافیکش میسوزه و اون یکی هم گفتن زود خراب میشه.لطفا راهنماییم کنین.ممنون
کیفیت ال سی دی xps به وضوح بالاتر از 1070 هست. کنار هم مقایسه کردم.
سلام
کیفیت ال سی دی DELL XPS M1530 بیشتر نیست بلکه BRIGHT بیشتری داره و رنگها زنده تر به نظر میرسن .
زیگورات قیمت هاش مسخره هست
حداقل 100 تومن گرون تر میده
امرتات هم خوبه هم قیمتهاش معقول تره
--
بدون گارانتی 1500؟نه زیاده.الماس میخواست 1530 اش رو با همین قیمت بهم بده اما چون ویترینی بود و گارانتیش انگار تعریفی نداره بی خیالش شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)