اگه بتونم n78 رو 150 ردش کنم ارینا هم بشه 350 میخرمش!!!!!
اگه البته... انشاا... که 350 بشه - من همین الان اینقدرا دارم...! ولی چشمم آب نمیخوره - به زودی ها حداقل زیر 400 بیاد...
فعلا مشکل اصلی اینه که هیچکس نیست بتونیم سوالات ریز و درشتمون رو ازش بپرسیم - البته خب یکی دو تا از بچه ها بودن - اما طفلی ها خسته میشن خب! بنابراین پناه بردیم به همین فرومی که معرفی کردم ...
اف ام ترنسمیتر نداریم آقا!
بله، یکی از مهمترین و دیرینه ترین فاکتورهای من برای خرید گوشی مالتی مدیا همین ترنسمیت هست - طبق اخبار رسیده - تنها در Firmware تایوان و چند نسخه ی اروپایی قابلیت ترنسمیت فعال هست و در بقیه ی ورژن ها - علیرغم وجود سخت افزار - این امکان ناز رو خاموش کردن که حالا دلیلشون پیروی از قوانین رادیویی هست! حالا ملت اگر کسی داره لطفا بگین دستگاه های کامتل این ویژگی رو دارن یا نه؟ اگر نه که باید هنوز بسم ا... نگفته بریم سراغ فلش کردن و دردسر...
گوشی مالتی مدیا، دردسر کانورت کردن...
راستش با اینکه مخلص الجی هستم - اما اینکه این لوگوی دایویکس رو همه جای جعبه و گوشی چسبونده و بعد برای دیدن یه ویئوی معمولی باید بیشتر از یک ساعت برای کانورت کردنش پای سیستم بشینی واقعا مسخره ست. طبق اخباری که از بلاد کفار به گوش رسیده نرم افزار کانورتور همراه گوشی خیلی کنده - نرم افزارهای مختلفی معرفی شده باز - چندتاییشون:
- Super
-
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این خارجی های نمکنشناس توصیه کردن که کلا بی خیال دایویکس بشید و برید سراغ همون فرمت mp4 خودمون که دیگه از شر پیغام "not supported" گوشی خلاص بشید - ببین چه وضعی شده! حالا این مشکل در ورژن دانه بلند (همون BL40 ملعون) حل شده - کما اینکه حتی میتونه دی وی دی هم پخش کنه ظاهرا - اما آرنا به عنوان اولینهای کلاس اس همچانان چنین معایب مذخرفی رو داره... ای دنیای بی وجدان....gif)
خب کسی نظری نداره؟ هــا؟! (مثل غلمراد بود توی باغ مظفر، اونجوری بخونید...)