تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 145 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مناسفانه من الان هم تست کردم کار نکرد
    ==========
    میشه طریقه ی scroll کردن با تاچ پد رو هم لطف کنی بگید
    ------------
    یه سوال دیگه من پشت لپتاپ نشسته بئدم یه لحظه فن دستگاه دورش رفت بالا (10 ثانیه) بعد دوباره عادی شد یعنی جوری که اصلا صداشو نمشنوی
    الان بعضی اوقات اینجور میشه می خواستم ببینم عادی خودش اتماتیک اینکارارو می کنه؟؟؟
    Last edited by starn; 30-08-2010 at 07:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    من برای کسی 5741G خریدم خیلی خوبه و خودمم دیدمش و راضیه طرف.مدل جدیدتر و کاملتر از این الان در ایران است؟؟؟اگر بله اسم مشخصات و قیمت حدودی؟؟اگرم نیومده به نظرتون کی میاد و چیه اسمش و مدلش؟
    مرسی.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان من لب تاپ ACER 5740G دارم واقعا ازش راضیم! خیلی لب تاپ خوبیه. کلا لب تاچ های ایسر معرکن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    جدیدترین و بهترین مدل ایسر چی هست در ایران؟ من شنیدم همین 5741G میباشد.بالاتر از این نیامده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

==========
    ------------
    یه سوال دیگه من پشت لپتاپ نشسته بئدم یه لحظه فن دستگاه دورش رفت بالا (10 ثانیه) بعد دوباره عادی شد یعنی جوری که اصلا صداشو نمشنوی
    الان بعضی اوقات اینجور میشه می خواستم ببینم عادی خودش اتماتیک اینکارارو می کنه؟؟؟
    ----------
    یک سوال هم اضافه کنم به سوالات بالا
    من مثلا وقتی داشتم ویندوز عوض می کردم یا یه هارد اکسترنال به سیستم وصل کرده بودم دستم بردم جلوی فن دستگاه باد داغ میزد بیرون .... مشکلی نداره؟؟؟ عادی ؟؟؟ همه ی مدل های 5741 اینجورن ؟؟فعلا گیم تست نکردم ولی وقتی توی کپی کردن اینجور بشه توی گیم دیگه چی میشه !!!!
    این باعث خرابی دستگاه نمی شه؟؟؟
    درضمن من خیلی از سیستم استفاده میکنم بیشتر وقت ها توی نت ام یا فیلم میبینم (بعضی اوقات هم اگه بازی باحال باشه بازی میکنیم)
    مشکلی پیش نمی اد؟

با تشکر

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه مشکلی نیست . باد یخ رو که نمیشه بده بیرون! با برنامه hw monitor گرما رو هم تست کن بیین چند هست تا مطمعن بشی مشکلی نیست
    بلاخره 58 درجه گرما رو یجورایی باید بده بیرون

7. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من شنیدم که ایسر تو باتری لپ تاپ هاش خیلی کار می کنه یعنی باتری قویی میزاره..
    میشه یک مدل معرفی کنید که باتری رو خیلی خوب نگه داره حداقل 7 ساعت و اینکه قیمتش هم 1600 بیشتر نشه { می خوام از مالزی بگیرم }{1 .13 اینچ باشه }
    توی قسمت مشاوره هم میگم ولی خوب اونها اکثرا یا دل معرفی می کنند یا اپل ...{ نظر خودم هم اپل هست ولی خوب باز اگر چیزه جدیدی پیشنهاد شه ممنون میشم }
    Last edited by s-a-l-i-m; 30-08-2010 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من با برنامه ی hw monitor تست کردم خودتون ببینید همه چیز عادی؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

==========
    ------------
    برای اسکرول کردن باید برنامه تاچ پد رو نصب کرده باشید ، تو همون دی وی دی همراه دستگاه برنامه اش هست نصب کنید راه میفته .
    در مورد فن هم مشکلی نیست ، بسته به شرایط محیط ممکنه فن لپ تاپ خود به خود برای خنک کردن روشن بشه

درود
    من برای کسی 5741G خریدم خیلی خوبه و خودمم دیدمش و راضیه طرف.مدل جدیدتر و کاملتر از این الان در ایران است؟؟؟اگر بله اسم مشخصات و قیمت حدودی؟؟اگرم نیومده به نظرتون کی میاد و چیه اسمش و مدلش؟
    مرسی.
    لپ تاپ 5741 توی 15.6 اینچی های فعالی بازار از نظر قیمت و کانفیگ بهترین هست ، ایسر لپ تاپ های قدرتمند هم داره که متاسفانه وارد بازار نمیشه ، مثلا یه مدل که در به در دنبالش بودم Timeline 4820 با کانفیگ بالا بود ( گرافیک ATI 5650 ولی نیست )

----------
    یک سوال هم اضافه کنم به سوالات بالا
    من مثلا وقتی داشتم ویندوز عوض می کردم یا یه هارد اکسترنال به سیستم وصل کرده بودم دستم بردم جلوی فن دستگاه باد داغ میزد بیرون .... مشکلی نداره؟؟؟ عادی ؟؟؟ همه ی مدل های 5741 اینجورن ؟؟فعلا گیم تست نکردم ولی وقتی توی کپی کردن اینجور بشه توی گیم دیگه چی میشه !!!!
    این باعث خرابی دستگاه نمی شه؟؟؟
    درضمن من خیلی از سیستم استفاده میکنم بیشتر وقت ها توی نت ام یا فیلم میبینم (بعضی اوقات هم اگه بازی باحال باشه بازی میکنیم)
    مشکلی پیش نمی اد؟

با تشکر
    هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اگر خیلی از سیستم کار میکشید بهتره یه کول پد هم براش بخرید

من شنیدم که ایسر تو باتری لپ تاپ هاش خیلی کار می کنه یعنی باتری قویی میزاره..
    میشه یک مدل معرفی کنید که باتری رو خیلی خوب نگه داره حداقل 7 ساعت و اینکه قیمتش هم 1600 بیشتر نشه { می خوام از مالزی بگیرم }{1 .13 اینچ باشه }
    توی قسمت مشاوره هم میگم ولی خوب اونها اکثرا یا دل معرفی می کنند یا اپل ...{ نظر خودم هم اپل هست ولی خوب باز اگر چیزه جدیدی پیشنهاد شه ممنون میشم }
    سری Timeline به مصرف کم و بازدهی بالا معروف هستن ، مدل 4810 در بازار هست و نزدیک 8 ساعت شارژ باتری رو نگه میداره . قیمتش هم دور و بر 800 هزار تومن هست . مدل 3810 هم 13 اینچی هست ولی درایو دی وی دی نداره .

من با برنامه ی hw monitor تست کردم خودتون ببینید همه چیز عادی؟؟؟

عادی هست ، دمای GPU وقتی بازی سنگین اجرا میکنید به نزدیک 70 درجه هم ممکنه برسه ولی با داشتن کول پد مناسب جای نگرانی نداره ، همه لپ تاپ ها در حین پردازش حرارت بالا تولید میکنن ، مهم دفع کردن اون هست

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام تو این انجمن مقایسه تن به تن بین دو جور لب تاپ با مارک های مختلف هست؟ مثلا من میخوام یه مقایسه ای بین این دو تا داشته باشم:

ACER 5740G و ASUS K52JR

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •