با سلام خدمت دوستان گرامی
من چون هنوز نمیتونستم موضوع جدید بوجود بیارم مجبورم که سوالم رو در اینجا مطرح کنم
ببخشید من برای این که گوشی نوکیا n97 روحک کنم چیکارکنم فقط لطفا هر طور که شده جواب رو به من بدین خیلی ضروریه
باتشکر
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چون هنوز نمیتونستم موضوع جدید بوجود بیارم مجبورم که سوالم رو در اینجا مطرح کنم
ببخشید من برای این که گوشی نوکیا n97 روحک کنم چیکارکنم فقط لطفا هر طور که شده جواب رو به من بدین خیلی ضروریه
باتشکر
سلام دوست عزیز تایپک زیر رو بخونیــد پست نخســت !
ورژن گوشیــت چنده اگه ورژن گوشیتون 21 یـا 22 باشــه نمیتونی هـک کنــی
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مدت ها بود با این برنامه های ساین .مشکلم با ساین برنامه ها حل شده بود .ولی جدیدا به خاطر نصب بازی های n_gage می خوام گوشیو -- کنم.گوشیم 97 ورژن 22 .تو اون تایپیکم گفته 97 ورژن 20 و 21 -- نمی شه حالا واقعا این هم 22 -- نمی شه.
سلام.
من همه ی کارهای لازم برای فلش با جف رو انجام دادم فقط چندتا سوال برای اینکه دیگه خیالم راحت باشه.
برای -- گوشی یکی از دوستان گفت باید یه فایل به این اسمو دانلود کنیم Jas_RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx بعد اینو جایگزین فایلی با پسوند این فایل تو فیرم ور اصلی کنیم.
حالا من تو فایل های فیرم ور اصلی گوشیم سه تا فایل با این پسوند هست من فایل بالا رو جایگزین کدومیکی کنم.
RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx
RM505_APE_ONLY_ENO_09w23_v0.072.fpsx
RM505_507_22.0.110_uda_5_001.uda.fpsx
.نمیدونم چرا ولی سیستم من عکس هایی که تو اموزش اول ای تایپیک هست رو نشون نمی ده حالا مهم نیست فقط یه قسمتو مشکل دارم . جایی که می گه حالا طبق عکس این گزینه ها رو تیک بزنین خواستم بدونم کدوم ها رو باید تیک بزنیم.
aydin_eb7777 دستت درد نکنه با ایجاد این مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products وقتی رو inf می زنی برنامه خودش فایلارو بر می داره.
حالا اگه من رو دکمه فلش بزنم و گوشیو با این فایلها فلش کنم دیگه گوشی -- شدست یا باید کا دیگه ای ام انجام بدم.
-------------
اینجور که به نظر میاد کارها را درست انجام دادی و اون فایل کوک شده را باید تغییر نام بدی به یکی از همین 3 فایلی که گفتی و اون فایل اینه
RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx
و با زدن دکمه فلش گوشیت فلش می شه و زمانی که گوشیت بالا بیاد گوشی شما دارای Rom Patcher هستش و می تونی از قابلیتهای -- استفاده کنی
تنها کاری که باید کنی اینه که یک فولدر تو هارد گوشیت بسازی به اسم Patches و فایلهای c2z.rmp- Install Server RP+.rmp - Open4All RP+.rmp را داخل این فولدر کپی کنی
این فایلها را می تونی از لینک زیر دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
اقا همه چیز اوکیه.فقط چون گفتم من عکس های اول تاپیکو ندارم.لطفا بگین کدوم گزینه ها رو باید تیک بزنم.یا عکس اول تاپیکو خواهشا واسم تو mediafire اپلود کنین.
----------------------
چون گوشیت از نوع گوشیهایی هست که از طریق کابل USB شارژ می شه موقع فلش با جف به مشکل بر می خوره پس بهتره تو حالت Dead USB با جف فلش کنی ,به این صورت که می گم
تو قسمت BB5 گذینه های Dead Usb و Factory setting و Normal Mode و Manual flash را تیک بزن و تیک CRT 308 را بردار
گوشیت را تو حالت PC Suite به سیستم وصل کن و تیک Use INI را بزن و مدل گوشیت را انتخاب کن تا فایلهای که انتقال داده بودی به فولدر Products لود بشن
حالا گوشی را از سیستم جدا کن و دکمه FLASH را بزن و می بینی که بعد از چند ثانیه پیغامی می ده که گوشیت را به سیستم وصل کنی همون موقع گوشیت را که خاموش کردی به کابل وصل کن و دیگه نیازی نیست دکمه Power را بزنی و برنامه شروع می کنه به فلش کردن گوشیت فقط یادت باشه که حتما گوشی تو مرحله دوم باید خاموش باشه و 10 ثانیه فرصت داری گوشیت را بعد از دیدن پیغام به کابل وصل کنی وگرنه باید از اول مراحل را تکرار کنی
موفق باشی
سلام.
باز یه مشکل پیش اومد وقتی use ini میزنی لیست گوشیا میاد ولی n97 , نداره باید چیکار کنم. البته قبل از اینکه اون گزینه هایی که شما گفتین رو تیک بزنم وقتی رو infمی زنی نرم افزار خودش فایل های فلش رو بر میداره و اماده ی فلشه . ولی وقتی اون چند تا گزینه رو تیک میزنی و رو use INI می زنی مدل گوشی ها میاد ولی N97 نداره. چیکار کنم؟
مگه گوشیت RM-505 نیست؟ مدل گوشیت موجوده اما گفتم که اول گوشی را وصل کن به کابل و تیک هایی که گفتم را بزار و تیکی که گفتم را بردار بد Use InI را بزن و دنبال RM-505 بگرد
برات یک فیلم حاظر کردم که شما دانلود کن و ببین و مثل فیلم عمل کن امیدوارم مشکلت حل شه
موفق باشی
Last edited by aydin_eb7777; 15-09-2010 at 18:26.
سلام.
بابت فیلم خیلی ممنون .کیفیت شعالی بود در ضمن از سبک توضیح دادنتم خیلی خوشم اومد.(استفاده از note )
من دقیقا همین کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی نمی دونم به خاطر ورژن برناممه یا ورژن key نمی دونم دلیلش چیه واسه من تا n96 دیگه بیشتر نداره
برنامرو از اول این تاپیک گرفتم . شاید واسه شما ورژن جدید تر باشه که چندتا گوشی مثل 97 یا حتی مینی و x6 رو هم داره .
اینم عکس صفحه use ini من :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)