هلیکوپترت رو میدزدمدوستان هرچه سریعتر به ما ملحق بشید من همه تون رو سوار بالگرد میکنم و میبرمتون آسمون بعد با یک عملیات انتحاری همتون رو به لقاا.. میرسونم ولی خودم زودتر با چتر میپرم بیرون![]()
![]()
هلیکوپترت رو میدزدمدوستان هرچه سریعتر به ما ملحق بشید من همه تون رو سوار بالگرد میکنم و میبرمتون آسمون بعد با یک عملیات انتحاری همتون رو به لقاا.. میرسونم ولی خودم زودتر با چتر میپرم بیرون![]()
![]()
ای بابا من هم که متخصص این کارم! تو گیم نت که داشتم حسابی حال بچه ها رو می گرفتم . یه هیلی کوپتر ترابری بر می داشتم و ملت رو سوار می کردم و همشونو می بردم ته مپ تو در یا ول می کردم !
البته شاخ به شاخ با جنگنده هم پایم !!!!![]()
بازی رو این سیستم جواب می ده؟
CPU: intel core2 duo 2 GH
Ram: 2
display: NVIDIA Geforce 9200M GS
display- approx total memory: 1009 MB
دوستان الان سرور ایرانی موجود نیست؟؟
شنیدم یه سرور ایرانی-فرانشوی هست درسته؟؟
دوستان چه ساعتی و کی انلاین میشن بازی کنیم؟؟
جواب من بود؟![]()
انا لله و انا الیه راجعون!
بنده با سرور اولی پینگم بین 440 تا 500 بود! اینم از این مملکت..!
میگم الان خیلیها این بازی رو با tunngle انجام میدن.. برا چی باید با این سرورا بریم؟
الان 2-3 تا سرور هست که ما میریم اونجا بستگی به پینک همه داره هرکدوم اون ساعت پینکش بهتر بود میریم اونجا
من خودم معمولا 10-10:30 وصل میشم
اون سرور pars که فرانسوی هست من فکر کنم قبلا تست کردم زود مینداخت بیرون بخاطر پینک ولی مطمئن نیستم
شما آیدی pashangparsi4 رو اد کن این دوستمون همه رو منیج میکنه (:
شما چه ساعتی پینک گرفتی؟دومی چی؟شما تو چند ساعت مختلف مخصوصا 10-12 تست کن ببین چه طوره!
شما مودمتو خاموش و بعد از 3 دقیقه روشن و بعد پینک بگیر ببین فرق میکنه![]()
آره فدات شم
من با :
cup 2 intell
ram 512 DDR
vga: 5200 gforc
راحت بالا آوردم !
همونطور که می بینی سیستم من نفتی هستش !
به کسی نگیا آبروم می ره
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
برا من 550 بود![]()
دوستان این که لگ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بیشتر کارم با اسنایپ هست...........یه اسنایپر خفن هستم.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)