20 هزار تومنتو تهران من یه جا قیمت کردم 20 هزار تومن بود
نوش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
20 هزار تومنتو تهران من یه جا قیمت کردم 20 هزار تومن بود
نوش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه بابا کی میگه توش نبود جلوی در هر Safe House یک پارکینگ هست که روی زمین هم نگاه کنی معلوم ! و فک کنم نوشته پارکونای دیگرو نمیدونم ولی این یکی تو نسخه iv هم نبود . فک نکنم تو اینم بشه . کلا یه پارکینگ درست حسابی توش درست نکردن
نکنید (یادم نمیاد!) (منظورش به کسای دیگست و شما میتونی اونجا ماشین پارک کنی )
ولی در کل بود ! تو خود اول بازی هم میگه میتونی اینجا ماشینتو پارک کنی یا مثلا اونور خیابون هات داگ بخری برای این که جونت پر شه !
GTA لامصب فقط حال میده با cheat بازی کنی . بزنی همچیو بترکونی..
چیت براش نیومده ؟؟
یعنی مثل iv نمیشه تو محل پارک جلوی خونه، ماشین رو سیو کرد؟
میدونم اینو . من گفتم درست حسابی آخه ورژنای قبلی میشد تو پارکینگا 4تا ماشین جا داد(زورچپونی)
ولی این با زور 2 تا ماشین جا میشه . بعضی ماشینا خیلی کمیاب میشن یهو . اونارو میزاشتی تو
پارکینگ خوب میشد . حداقل 5 تارو دیگه باید بشه بزاری تو پارکینگ(آخه چه کاریه!)
خوب یه پارکینگ عمومی میساختن که بشه اونجا بزاری! این که میشد.
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
نو چیه؟؟ 5تا dvd بیست هزار تا ناقابل![]()
بچه ها چند تا نکته که شاید به دردتون بخوره: من خودم تمام این مشکلاتو داشتم:
1- اونایی که بعد از لوگوی راکستار بازیشون کرش میکنه و میاد بیرون باید به اینترنت وصل باشن. بعد از لود بازی میتونن ارتباطشونو قطع کنن.
2- اگر با تنظیم کیبورد مشکل دارید فایل زیر را دانلود کنید و در محل savegame بازی کپی کنید. با اینکار حرکت جلو و عقب و چپ و راست درون بازی را میتونین با کلیدهای 4 تایی جهت نمای کیبورد انجام بدین.
3-اگر مشکل لود نشدن تکسچر دارید کافیست فقط نرم افزار زیر را نصب و اجرا کنیدو روی حالت اتوماتیک بگذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجور برنامه ها معمولا گرافیک رو میاره پایین تر تا سرعتو ببره بالا . شما تست کردی؟؟3-اگر مشکل لود نشدن تکسچر دارید کافیست فقط نرم افزار زیر را نصب و اجرا کنیدو روی حالت اتوماتیک بگذارید:
مشکلی تو گرافیک پیش نمیاره؟؟
دوستان خیلی ممنون از راهنماییاتون من بازی رو شروع کردم و یه عکس هم گرفتم
این هم عکس گرفته شده توسط خودم
![]()
سلام.
تو این بسته ی الحاقی هواپیما هم داره؟
در ادامه ی فرمایشات دوستمون، شما اگه ماشینتو جلوی خونه های نیکو هم پارک کرده باشی سیو می شه. حداقل تو نسخه ی 360 که اینطوری بود، شاید تو نسخه ی PC درستش کرده باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)