تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 82 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دمت گرم دوست عزیز. متوجه شدم .اشکال از فرمت هارد است.در دفترچه تلویزیون توشته فقط از فرمت FAT32 پشتیبانی میکنه. درحالی که فرمت کارخانه ای هارد من NTFS هست.

2. این کاربر از zn1358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

در هر حال اگر 500 گیگ میخواهید بهتره که از انواع پرتابل بخرید مثل seagate goflex ultra portable و اگر برای شما ضد ضربه بودن مهمه میتونید مدل silicon power armor a80 بخرید . اگر برای شما قفل کردن هارد (با امنیت بالا) مهمه پیشنهادم هارد اکسترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
    قیمت این سه مدل هارد چقدر است؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت این سه مدل هارد چقدر است؟
    قیمت 500 گیگ برای مدلهای seagate goflex ultra portable و WD my passport essential حدوداً 150 هزارتومن . برای silicon power armor a80 هم تقریباً 160 هزارتومن هست .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

قیمت 500 گیگ برای مدلهای seagate goflex ultra portable و WD my passport essential حدوداً 150 هزارتومن . برای silicon power armor a80 هم تقریباً 160 هزارتومن هست .
    الان از بین این سه هارد شما کدومشو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
    اون سیلیکون پاور واقعا ضد ضربه هست؟
    تو یه تاپیک دیگه خوندم که سیلیکون پاور واقعا خودش این هاردها رو نمیزنه...اگه اینجوریه پس از مارک سیگیت یا وسترن بگیرم بهتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان از بین این سه هارد شما کدومشو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
    اون سیلیکون پاور واقعا ضد ضربه هست؟
    تو یه تاپیک دیگه خوندم که سیلیکون پاور واقعا خودش این هاردها رو نمیزنه...اگه اینجوریه پس از مارک سیگیت یا وسترن بگیرم بهتر نیست؟
    هارد silicon power armor a80 به خاطر باکس آلومنیومی و همچنین با وجود محافظ لاستیکی/سیلیکونی روی هارد نه تنها مقاومت بیشتری نسبت به انواع مدلهای عادی دارد بلکه یکی از سنگینرترین هاردهای پرتال در حجمهای مشابه هست . سیلیکون پاور فقط باکس هارد تولید و از هاردهای اینترنال سایر برندها استفاده میکنه . این کمپانی قبلاً از هاردهای اینترنال سامسونگ استفاده میکرد و با توجه به خریداری شدن بخش تولید هارد سامسونگ نمیدونم در حال حاضر از کدام هارد استفاده میکند .
    خودم اگر قصد خرید هارد داشته باشم با توجه به اینکه دقیق و درست نگهداری میکنم و نیازی به ضد ضربه و ضد آب هم ندارم مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب میکنم حداقل حجم این مدل 500 گیگه و یکترابات و دو ترابایت این مدل در بازار موجوده (مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پستهای پیشین گفته شده قدیمی تر هست) .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

1-اگه ممکنه در مورد فعال سازی رمز گذاری در مدل WD MY PASSPORT راهنمایی کنید یا اگه پستی در این رابطه از قبل هست لینکش رو بذارید.

2- اگه بخوام این هارد رو پارتیشن بندی کنم چگونه باید این کار رو بکنم و از چه نر م افزاری استفاده کنم بهتره ؟؟

باتشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1-اگه ممکنه در مورد فعال سازی رمز گذاری در مدل WD MY PASSPORT راهنمایی کنید یا اگه پستی در این رابطه از قبل هست لینکش رو بذارید.

2- اگه بخوام این هارد رو پارتیشن بندی کنم چگونه باید این کار رو بکنم و از چه نر م افزاری استفاده کنم بهتره ؟؟

باتشکر فراوان
    سلام
    قفل كردن اين مدل از هارد كار ساده ايست . كافيست برنامه WD smartware رو نصب كنيد و سپس از قسمت setting روي دكمه security كليك كنيد و پسورد رو وارد كنيد (عكس زير) .
    نكته : در صورتيكه پسورد رو فراموش يا گم كنيد ديگر نميتوانيد به داده ها دسترسي داشته باشيد و هارد بايد فرمت بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال دوم توصيه ميكنم كه پارتيشن موجود رو دستكاري نكنيد . بعبارت ديگه با استفاده از روش فولدربندي داده ها رو مرتب كنيد . مثلا فولد موزيك يا فولدر فيلم و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

اول شرمنده که بحث رو در دو جا پست زدم.بعد پست این:

این تاپیک رو دیدم مدیران اگه صلاح دیدن پاک کنند یکدوم رم مرسی.
    ولی مشکلم:
    من نرم افزار USB.Secure.1.5.2 رو نصب کردم هنگام نصب یه سوال داره:

که اون موقع سه تا دایو بود K و Z من z رو انتخاب کردم در صورتی که هارد من درایو k بود بعد نصب توی My Computer یه درایو اضافه شد به اسم z که با حجم 423 گیگ بعد که من فایل های نرم افزار رو پاک کردم و اینا درایو پاک شد از My Computer ولی حجم درایو اصلی هاردم شده 507 گیگ پر شده در صورتی که کلا 41 گیگ فایل داخش دارم 423 گیگ اضافه نشون میده.

لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اول شرمنده که بحث رو در دو جا پست زدم.بعد پست این:

این تاپیک رو دیدم مدیران اگه صلاح دیدن پاک کنند یکدوم رم مرسی.
    ولی مشکلم:
    من نرم افزار USB.Secure.1.5.2 رو نصب کردم هنگام نصب یه سوال داره:

که اون موقع سه تا دایو بود K و Z من z رو انتخاب کردم در صورتی که هارد من درایو k بود بعد نصب توی My Computer یه درایو اضافه شد به اسم z که با حجم 423 گیگ بعد که من فایل های نرم افزار رو پاک کردم و اینا درایو پاک شد از My Computer ولی حجم درایو اصلی هاردم شده 507 گیگ پر شده در صورتی که کلا 41 گیگ فایل داخش دارم 423 گیگ اضافه نشون میده.

لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟؟
    سلام
    حذف کردن اون نرم افزاری که در هارد اکسترنال یا فلش مموری وجود دارد به تنهایی کافی نیست (منظور USB Secure.exe) .
    شما ابتدا باید طبق عکس زیر گزینه unprotected this device رو انتخاب کنید تا فایلهایی که در داخل هارد یا فلش وجود دارد مرئی شوند و بتونید حذف کنید . بعبارت دیگه در صورت protected بودن نمیتونید فایلها رو ببینید و بصورت نامرئی درمیآیند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

ممنون بابت جوابتون.
    ولی الان این برنامه نصب نیست و هیچ فایلی ازش نه توی هارد نه توی پی سی وجود نداره.
    چیکارکنم؟
    آیا با فرمت هارد درست میشه؟
    یا 2باره نصب کنم برنامه رو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •