دوست عزیز صفحه 12 همین تایپیک توضیح داده شده فعلا از همون اسفاده کن
البته ما منتظر آقا مجتبی همچنان هستیم
-------------------------------------------------------------
چرا این دکمه تشکر تو مرورگر من کار نمیده؟
دوست عزیز صفحه 12 همین تایپیک توضیح داده شده فعلا از همون اسفاده کن
البته ما منتظر آقا مجتبی همچنان هستیم
-------------------------------------------------------------
چرا این دکمه تشکر تو مرورگر من کار نمیده؟
سلام به همه دوستان
من تا حالا دو تا رم 4 گیگ کلاس 4 برا ویوتی خریدم اما هر دوتا رو وقتی اولین بار استفاده می کنم غیر از اینکه توی گوشی دو گیگ نشون میده وقتی با رم ریدر به کامپیوتر وصل می کنم بازم توی کامپیوتر هم دو گیگ نشون میده. کلافه شدم، اول فکر می کردم رم اولی قالبم شده اما حالا که رم دومی یعنی سیلیکون پاور کلاس 4 رو هم امتحان کردم بازم توی PC دو گیگ نشون میده.
مشکل چیه؟
ممنون
اگه بخوام از بکاب استفاده کنم. اول تمومه فایلهای گوشیمو پاک کنم و بعد دوباره فایلهای بکابو کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟
1- نوش جان، ويوتي بيشتر از دو گيگ را ساپورت نميكنه (يعني بيش از دو گيگ را نميتونه بخونه، ولي اگر با رم ريدر در آن فايل هاي موسيقي يا فيلم يا ... بريزيد، ميتونيد ازش استفاده كنيد ولي براي گرفتن عكس و فيلم يا ريختن فايل با استفاده از نرم افزار سوئيت، بيش از دو گيگ را نميتونه آدرس دهي كنه....)
2- به احتمال 99% شما با خود گوشي مموري را فرمت كرديد؛ به همين علت چون خود گوشي دو گيگ را فقط در فرمت كردن آدرس دهي ميكنه، به همين جهت به هر وسيله اي شما مموري را وصل كنيد، دو گيگ بيشتر نميبينيد؛
3- شما بايد هر دو مموري را Low Level Format كنيد (فرمت كردن ويندوز Low Level نيست، به همين خاطر اگر بعد از فرمت كردن با گوشي، با ويندوز هم فرمت كنيد، باز بيش از دو گيگ را نميبينيد، فقط بايد Low Level فرمت كنيد) تا 4 گيگ مموري را بتونيد توي كامپيوتر ببينيد ولي همانطور كه توي شماره يك توضيح دادم، باز در گوشي، ظرفيت مموري را 2 گيگ خواهيد ديد ولي وقتي به رم ريدر متصل كنيد ميبينيد كه 4 گيگ فضا هست...
اگر سوالي داشتيد در خدمتم...![]()
Last edited by almgti_79; 14-05-2009 at 22:10.
کممممممک . اخواستم از بکابی که از اینترنت گرفته بودم استفاده کنم ولی موقع کپی کردن بعضی از فایلهاش خطای 28 داد . حالا گوشیم بالا نمیاد . یکی کمکم کنه :-(
يعني اينقد سوالم نامفهوم هست كه بايد جوابهاي عجق وجق بگيرم .بابا مشكل من اينه:
__________________قطع کردن صدای شاتر دوربین در Viewty
1.برنامه EFS را اجرا کنيد و به مسير LGAPP/Media/Sounds/Default Sounds برويد.
2.پسوند فايل هاي shutter3.wav ، shutter3_EX.wav، AFcompleted.wav ، recording_end.wav و recording_start.wav را به 3de. تغيير بديد.
حالا ديگه هيچ صدايي چه در هنگام عکس گرفتن و چه در هنگام فيلمبرداري از گوشيتون در نمياد.
اینو امتحان کردم نمیشه.نامش تغییر نمیکنه
از راهنمایی خوبت ممنونم فقط کاش می گفتی چطوری باید Low Level فرمت کنم.
موفق باشی.
راستش تا جاييكه ميدونم يكسري نرم افزارهاي تحت داس هستند كه اينكارو ميكنند ولي اسم برنامه هاشونو نميدونم، ولي يك راه راحت تر هم هست، اگر دوربين ديجيتال داشته باشيد، مموري را داخل دوربين بگذاريد و به قسمت فرمت بريد و تيك Low Level Format را بزنيد و بعد OK كنيد، بعد از فرمت خواهيد ديد كه حجم هر دو مموري شما 4 گيگ خواهد بود....
(البته دوربين هاي Canon اين گزينه ها را دارند، دورببين ديجيتال هاي ديگر را نميدونم....)
عزیز خیلی دمت گرم
کاری که گفتی رو کردم درست شد.
دستت درست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)