تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 35 از 200 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

در آغاز فعالیت V.i.RG.i.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

13 چقده باهالید شماها!!!!!!

بینم داااش دمت گرم دیگه اینه جواب ما؟؟؟ من جان میدم پست مینویسم تا هم کار خودم را بیوفته هم یه صفایی به سایتت بدم اون وقت جنابالی با اون مدیرای با کلاست میزنی پست مارو پاک میکنی؟؟؟ اگه یه اشکال توش یافتی حرفت حق ولی به مولا این رسمش نیس که 2 3 روز منتظر باشم تا بینم کی آقایون پستمو تایید صلاحیت میکننو کی جوابش میاد!!! که یه دفه میبینیم دم آقایون گرم فقط فک کنم مشکل شخصی با پستم داشتن که فرستادنش کنج قبرستون...2رسته کاربر واسه سایتت زیاد داریو نیازی به ما جدیداش نری ولی این رسم تا کردن نیس چون همین کاربرای ژیگولت که الان هزاری پست دارن یه روزی جدید بودن...راسیتش از سایتت خیلی خوشم میومد ولی بد زدین تو ذوقمو رک میگم جنبه ی بالا رفتنو ندارین(البته مقصر کس دیگس که همه ما ایرانیارو کم جنبه بار آورده)...پستم مال همین تاپیک بودو بتونی از قبر درش بیاری خوب میشه
    خوش باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از همه
    مشکلم حل شد
    پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم و کرک هم ریختم بعد وارد بازی شدم و همه کارها درست پیشرفت .ولد تلفن زد و گفت ماشین رو ببر کارواش و.....
    اگه کسی مشکل داشت این کارو بکنه حل میشه.
    راستی با پچ gtaiv 1.0.3.0 بازی ارورو dont send میداد!!! بعد که پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم ok شد.
    فقط یه چیزی واسه پچ gtaiv 1.0.2.0 ترینر بدون مشکل هست؟ هرچی ترینر اجرا میکنم یا توی بازی و یا قبل از بازی ارور میده!
    ممنون از همه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اینم یه ترینر قوی - در بازی - برای جی تی ای 4 عزیز!ورژن جدید! حالا به ورژن 3 جی تی ای هم میخوره!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه:
    تنظیمات ساده و کامل از تمامی ترینر های دیگر برای بازی؛بهترین سرعت سنج حتی در مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت یا هر دوتا رو باهم یکجا فعال کنید!؛60 انتخاب برای تلپورت کردن (تغییر مکان سریع) که میشه در فایل Trainer.ini دستکاریش کرد!
    12 انتخاب واسه نمایان کردن خودرو(spawn) که میتونید در فایل Trainer.ini دستکاریش کنید! و یه انتخاب (آپشن) برای انتخاب رادیو مطلوب که در فایل Trainer.ini میشه دستکاریش کرد علاوه بر این شما میتونید مدل Player رو از نیکو به 20 تا مدل دیگه تغییر بدید البته با دکمه های CTRL+F7 و CTRL+F8 که البته مدل ها رو میتونید در Trainer.ini دست کاری کنید!؛تنظیمات آب و هوا و زمان و یه خیلی تنظیمات برای خودرو (از اسپورت کردنش گرفته تا هرچی دوست داری) شامل یه تلپورت با خودرو به طرف مقصد هم هست که این ها ویژگیشن:
    OpenMap که با زدن یه دکمه باعث باز شدن همه جزایر میشه!
    SaveAnywhere که از اسمش معلومه؛می تونی هر جا که دوست داری؛بازی رو ذخیره کنی!
    save coordinates option که با دادن چندتا عدد - که زاویه جغرافیایی هستن - شما رو اونجا تلپورت میکنه! - البته از تنظیمات از پیش تعریف شدش هم میشه استفاده کرد!
    Object Spawning که میشه ازش واسه آشکار کردن یه چیز از 30 تا چیزی که در Trainer.ini هست؛استفاده کرد - 30 تا چیز پیشفرض در فایل گفته شده هست.
    این ها هم ویژگی های دیگری هستند که با ثبت کردن عدد یک؛فعال و با ثبت کردن عدد صفر -البته در پوشه Trainer.ini منظورمه - غیرفعال میشن!
    Always God Mode, Always Car God Mode, Never Reload/Unlimited Ammo, Never Wanted, Never Tired, Display of Speedometer in K/M, display of speedometer in MPH, in-game clock که تا این جا معنی هایشون تابلو هست و احتیاجی به ترجمه نداره؛اگه انگلیش بلد نیستی؛برو با یه دیکشنری؛ترجمشون کن؛اما مقصود از God mod همان چیز خداییه! یعنی مد ضد ضربه.
    اما بقیه وِیژگی ها به فارسی:
    فعال کردن موتور های DLC همون لاست اند دمند (که پچ مخصوصش رو واسه شما در ص 1 این تاپیک گذاشتم) و چیزی که همراه خودروی Spawn شده است.
    "البته خود مترجم (که من باشم-!-) از این ترینر استفاده نمیکنه چون دوست داره یه بازی واقعی رو بازی کنه نه یه بازی 12+ !".

ترینر داخل-بازی:
    با این پچ هم فقط کافیه اسم ماشین رو در کنسول بازی ( با دکمه N نمایان میشه) بنویسی تا اون ماشینه پیشت بیاد!
    دانلود:
    کد:
    Last edited by کاربر_P30W; 15-04-2009 at 19:57.

4. این کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بینم داااش دمت گرم دیگه اینه جواب ما؟؟؟ من جان میدم پست مینویسم تا هم کار خودم را بیوفته هم یه صفایی به سایتت بدم اون وقت جنابالی با اون مدیرای با کلاست میزنی پست مارو پاک میکنی؟؟؟ اگه یه اشکال توش یافتی حرفت حق ولی به مولا این رسمش نیس که 2 3 روز منتظر باشم تا بینم کی آقایون پستمو تایید صلاحیت میکننو کی جوابش میاد!!! که یه دفه میبینیم دم آقایون گرم فقط فک کنم مشکل شخصی با پستم داشتن که فرستادنش کنج قبرستون...2رسته کاربر واسه سایتت زیاد داریو نیازی به ما جدیداش نری ولی این رسم تا کردن نیس چون همین کاربرای ژیگولت که الان هزاری پست دارن یه روزی جدید بودن...راسیتش از سایتت خیلی خوشم میومد ولی بد زدین تو ذوقمو رک میگم جنبه ی بالا رفتنو ندارین(البته مقصر کس دیگس که همه ما ایرانیارو کم جنبه بار آورده)...پستم مال همین تاپیک بودو بتونی از قبر درش بیاری خوب میشه
    خوش باشین
    منظورت کدوم سایته؟
    مدیر چیه؟
    چرا با support سایت contact نکردی؟
    با شروع پیش آزمون ها؛کمتر سر میزنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

4 همه چی عجیبه!!!

منظورت کدوم سایته؟
    مدیر چیه؟
    چرا با support سایت contact نکردی؟

دانوش جان من سعی کردم با ساپورتش صحبت کنم ولی دم آقایون همیشه داغ واسه ماها پست خصوصیو اوووف دونستن! البته ما که ماییم یه جوری خبرو بشون رسوندیم یکیم عشقی تو تاپیک زدیم تا همه بدونن این سایت کاربرای جدیدو چقد اذیت میکنه!!! البته فک نمیکردم تاییدش بکنن... نه به اونکه پستیکه اشکالی نره میفرستن قبرستونو بعد در آوردن کفر آدم برش میگردونن نه به اینکه انتقادتو یکی میفرستی 2تا 2تا میذارن

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

4

راسی آق دانوش یه لطفی کنو یکم از وقت با ارزشتو واسه ما خرج کن دادا...انسافا سر پچ هاو مدا خیلی گیرم یکم مارو را بنداز...تو پست قبل سوالامو نوشتم...
    منتظرم...

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

10 درخواست سیو

سلام به همگی
    من یه سیو کامل میخوام از همین gta iv می خواستم
    اگه کسی داره بزاره
    آموزش کامل هم بده

در ضمن سرعت بازی من کم است
    یعنی گاهی اوقات اسلموشن می شود
    با اینکه رم من 4 گیگ و گرافیک من 1 گیگ هست
    راه حلی دارید ؟

با تشکر
    pezhmantoop
    Last edited by pezhmantoop; 13-04-2009 at 19:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم یه ترینر قوی - در بازی - برای جی تی ای 4 عزیز!
    کد:
    [/B]
    ترجمه:
    تنظیمات ساده و کامل از تمامی ترینر های دیگر برای بازی؛بهترین سرعت سنج حتی در مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت یا هر دوتا رو باهم یکجا فعال کنید!؛60 انتخاب برای تلپورت کردن (تغییر مکان سریع) که میشه در فایل Trainer.ini دستکاریش کرد!
    12 انتخاب واسه نمایان کردن خودرو(spawn) که میتونید در فایل Trainer.ini دستکاریش کنید! و یه انتخاب (آپشن) برای انتخاب رادیو مطلوب که در فایل Trainer.ini میشه دستکاریش کرد علاوه بر این شما میتونید مدل Player رو از نیکو به 20 تا مدل دیگه تغییر بدید البته با دکمه های CTRL+F7 و CTRL+F8 که البته مدل ها رو میتونید در Trainer.ini دست کاری کنید!؛تنظیمات آب و هوا و زمان و یه خیلی تنظیمات برای خودرو (از اسپورت کردنش گرفته تا هرچی دوست داری) شامل یه تلپورت با خودرو به طرف مقصد هم هست که این ها ویژگیشن:
    OpenMap که با زدن یه دکمه باعث باز شدن همه جزایر میشه!
    SaveAnywhere که از اسمش معلومه؛می تونی هر جا که دوست داری؛بازی رو ذخیره کنی!
    save coordinates option که با دادن چندتا عدد - که زاویه جغرافیایی هستن - شما رو اونجا تلپورت میکنه! - البته از تنظیمات از پیش تعریف شدش هم میشه استفاده کرد!
    Object Spawning که میشه ازش واسه آشکار کردن یه چیز از 30 تا چیزی که در Trainer.ini هست؛استفاده کرد - 30 تا چیز پیشفرض در فایل گفته شده هست.
    این ها هم ویژگی های دیگری هستند که با ثبت کردن عدد یک؛فعال و با ثبت کردن عدد صفر -البته در پوشه Trainer.ini منظورمه - غیرفعال میشن!
    Always God Mode, Always Car God Mode, Never Reload/Unlimited Ammo, Never Wanted, Never Tired, Display of Speedometer in K/M, display of speedometer in MPH, in-game clock که تا این جا معنی هایشون تابلو هست و احتیاجی به ترجمه نداره؛اگه انگلیش بلد نیستی؛برو با یه دیکشنری؛ترجمشون کن؛اما مقصود از God mod همان چیز خداییه! یعنی مد ضد ضربه.
    اما بقیه وِیژگی ها به فارسی:
    فعال کردن موتور های DLC همون لاست اند دمند (که پچ مخصوصش رو واسه شما در ص 1 این تاپیک گذاشتم) و چیزی که همراه خودروی Spawn شده است.
    "البته خود مترجم (که من باشم-!-) از این ترینر استفاده نمیکنه چون دوست داره یه بازی واقعی رو بازی کنه نه یه بازی 12+ !".

ترینر داخل-بازی:
    با این پچ هم فقط کافیه اسم ماشین رو در کنسول بازی ( با دکمه N نمایان میشه) بنویسی تا اون ماشینه پیشت بیاد!
    دانلود:
    کد:
    [/B]
    مرسی
    آقا لینک دانلود وجود نداره واسه این Ultimate IV Vehicle Spawner
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    فقط مطئنید که جواب میده؟آخه من خیلی از ترینر ها رو دانلود کردم اجرا کردم ولی ارور میده!!! فقط cheat کار میده!
    ممنون

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

خواهشا این همه مد گذاشتین طریقه نصبش رو که آموزش میدادین.مثلا یکی بود برنامه Sparkl یا یه همچین چیزی میخواست که میتونستید لینک دانلودش رو بزارید که استفاده کنیم.
    برای هر مد یک آموزش کوچولو که میتونین بدید.
    ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه سیو کامل میخوام از همین gta iv می خواستم
    اگه کسی داره بزاره
    آموزش کامل هم بده

در ضمن سرعت بازی من کم است
    یعنی گاهی اوقات اسلموشن می شود
    با اینکه رم من 4 گیگ و گرافیک من 1 گیگ هست
    راه حلی دارید ؟

با تشکر
    pezhmantoop
    در مورد سوال اول :
    دوتا لینک سیو 100 درصد :
    کد:
    کد:
    دو تا پوشه در سیو وجود داره یکی save game و یکی xlive
    به مسیر
    کد:
    بروید و پوشه save game خودتون رو حذف و save game جدید رو جاش بریزید .
    به مسیر
    کد:
    رفته و پوشه Xlive خودتون رو حدف و Xlive جدیدتون رو جاش بریزید .
    حتما یه بک آپ از سیو و Xlive خودتون بگیرید .

در مورد دومی اگه میخوای بازی خوب باشه بهتره پچ نصب کنی (اگه نصب نکردی) اگه هم نصب کردی مشکلتو توی
    کد:
    مطرح کنید حتما جواب میگیرید و صفحه اولشم برای تنظیمات بهینه بخونید . من با سیستم نصف شما با رزولیشن 768*1024 دارم بدون افت فریم بازی میکنم و پچ 1.0.2 رو نصب کردم .

12. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •