شاید منظورشون همون دمویی هست که تو E3 نشون داده شد .. البته پخش نشد در خارج از نمایشگاه !
شاید منظورشون همون دمویی هست که تو E3 نشون داده شد .. البته پخش نشد در خارج از نمایشگاه !
پک جدیدی که از بازی زده شده Modern Warfare 2 باز هم Call of Duty رایدک میکشه البته فکر کنم این خبر یه شایعه و Fake هست.
محتوای مخفی: سایز اصلی
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A A M; 09-07-2009 at 23:40.
سامي من كه مي گم اين باكس شات كار فن ها هست از وقتي ساخت اين بازي براي PC تائيد شده اين مسئله كه Cod اولش هست يا نيست هي كشمكش هست. ولي من معتقدم نيست اين باكس شات هم به نظر رسمي نمياد همونطور كه بازي هايي كه از CoD قراره زودتر منتشر بشه كاور دست ساز و غير رسمي زيادي منتشر شده من ميگم شايد اينم از اون دست ساز ها باشه نظر شما چيه؟
آره منم اینو باور نمیکنم تا وقتی که خود Activision به صورت رسمی تاید کنه![]()
دوستان خبر تاید شد!
Call of Duty به Modern Warfare 2 اضافه شد!
ظاهرا Activision خبر اضافه شدن Call of Duty به عنوان Modern Warfare 2 را تاید کرده و توضیح این کار را هم داده:
Activision گفته که این بازی ادامه شماره قبلی بازی یعنی Call of Duty 4: Modern Warfare به حساب می آید و ما Modern Warfare 2 را از سری بازی های زیبای Call of Duty جدا نخواهیم کرد،و این بازی را رسما جزو این سری میدانیم.
محتوای مخفی: پک بازی
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A A M; 10-07-2009 at 11:33.
دلیل برگشت عنوان Call of Duty
البته دلیل برگشت عنوان Call of Duty به طرز زیرکانه در این خبر عنوان نشده... شرکت Activision با حذف عنوان Call of Duty اشتباه بسیار بزرگی رو مرتکب شده بود که خوشبخاته سریعا به اشتباهش هم پی برد.
موسسه OTX که درخصوص احتياجات و نحوه خريد مصرف کنندگان در سراسر جهان مطالعه و تحقیق دارد بعد از اقدام حذف عنوان Call of Duty این صحبت رو عنوان کرده بود که "متوجه شدیم با حذف برند Call of Duty سطح اگاهی مصرف کنندگان به میزان 20% کاهش یافته بود. به زبانی دیگر برند Call of Duty اگاهی برای بازی رو مضاعف میکرد."
شرکت Activision بر روی Modern Warfare 2 سرمایه گذاری بسیاری کرده و حتی با قدرت عنوان کرده بود این بازی نسبت به بازی قبلی بیشتر هم فروش خواهد کرد. ولی نبود برند Call of Duty که عنوانی کاملا شناخته و مشهور است, به طور حتم باعث میشد فروش بازی نسبت به اضافه شدن این برند به Modern Warfare 2 کمتر شود. عنوان Modern Warfare 2 باید بدون تکیه به نام Call of Duty فروش بازی قبلی را میشکست که شرکت متوجه شد این طور امکان پذیر نیست.
در نتیجه فروش Modern Warfare 2 به اعتبار نام Call of Duty هر چی بیشتر تضمین میشود.
باورم نمیشه همچین کاری کرده باشه ولی خوب شد اخه اون یکی کال اف دیوتی داشت این نداشت خوب نبود .....
من که واقعا خوشحال شدم
حالا احساس بسیار بهتری نسبت به بازی دارم
من ناراحت بودم چون دیگه اوناحساسی رو که نسبت به بازی های call of duty داشتم نخواهم داشت
ولی در کل باید بگم فوق العاده خوشحالم که عنوان call of duty برگشته
این بازی حالا از قبل هم بهتر خواهد بود
call of duty اسم بزرگیه
به نظر من حذفش از همون ابتدا کار اشتباهی بود!
بدون نام پرابوهت CALL OF DUTY ارزش نداشت !! یعنی اصلا نمیچسبید !
دمشون گرم این درسته کلا با اضافه کردنCall of Duty فروش بازی هم بالا میره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)