آخرش وقتی تمام کار ها رو انجام دادی گاوصندوق ها رو منفجر کردی و چند تا کار دیگه یک علامت میاد روی صفحه و باید بری توی هتلی که جاش یادم نیست اونوقت همه میان دستتو می بوسند میشی
Don of New York City یا همون Don of NYC
آخرش وقتی تمام کار ها رو انجام دادی گاوصندوق ها رو منفجر کردی و چند تا کار دیگه یک علامت میاد روی صفحه و باید بری توی هتلی که جاش یادم نیست اونوقت همه میان دستتو می بوسند میشی
Don of New York City یا همون Don of NYC
مثل اینکه شما هم بازی رو تموم نکردی
اونجا رو هم رد کردم ولی بازی تموم نشد که ...
تمام هتل ها ومغازه های 1و 2 ستاره رو هم گرفتم ولی 3 و 4 ستاره هاش خیلی سخته![]()
از اینجا به بعد بازی تموم شده و بقیه بازی برای گشت و گذاره مثل بازی harry potter & order of phonex
من این بازی رو پارسال تمومش کردم و هتلی که آخر بازی مونده باشه یادم نمی یاد
منظورت از این جمله آخرت چیه؟!!
Key Logger عزیز ما که تاحالا هیچ اخطاری ندیدیم !
سلام
من ميخواستم اين بازيرو با گيم پد اجرا كنم ولي نميدونم چرا نميشه
تو تنظيمات كه ميرم است گيم پدو مينويسه ولي وقتي كه ميخوام دكمه هارو معرفي كنم هيچ كاري نميكنه
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون ميشم
سلام دوستان
اقا تو این بازی godfatherاخرش چی میشه باید تمام اون پایگاه های دشمنان رو تصاحب کنی نه؟
من تا یه جاهای رفتم و پایگا های اصلیشون رو خراب کردم و شخصیت بازی شد پدر خوانده
حالا میخوام بدونم اخرش پی میشه؟
ممنون
DiDisKs جان باید همه Business ها همه Racket ها Warehouse ها Transport Hub ها و Excutation Style هارو Safehouse ها و Ht Contract ها را بگیری بعد به یک هتلی میری که نشون میده از بالاترین طبقه داره شهر را نگاه می کنه و بعد میشینه سر میز همراه با زیر دستاش.
خوب بخوای اینا رو بگیری که پیر شدی !DiDisKs جان باید همه Business ها همه Racket ها Warehouse ها Transport Hub ها و Excutation Style هارو Safehouse ها و Ht Contract ها را بگیری بعد به یک هتلی میری که نشون میده از بالاترین طبقه داره شهر را نگاه می کنه و بعد میشینه سر میز همراه با زیر دستاش.
بدون این کار ها نمیشه ؟
به نظر من اول hit Contract ها و Safehouse ها و Execution Style ها را بدست بیار ببین چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)