تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 89 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 887

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt 2

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

1- نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر تاکید دارن که گرافیک DiRT از Shift بهتره ؟!

2- کاری به سبک دو بازی ندارم چون هر دو تو سبک خودشون شاهکارن ولی خودتون قضاوت کنید خداوکیلی تو مسابقات Baja که مثلآ ماشین های سنگین هستن گرافیک ماشین ها یه چیز تو مایه ها بازی ها 10 سال پیشه

حالا بازم گرافیک ماشین های معمول رالی بد نیست ولی در کل رو بعضی قسمت ها خیلی کار شده رو بعضی قسمت ها اصلآ کار نشده !

3- پیست های مسابقه هم که دیگه اینقدر کم و تکراری هستن که بعد از 10-15 تا مسابقه دیگه همه پیست ها تکراری میشه ، لاقل Shift یه خوبی که داشت تعداد پیست های زیاد مسابقه بود که هیچ وقت تکراری نمیشد !

4- تنوع ماشین ها هم که دیگه اصل مشکل من هست انگار خواستن از جیب خرج کنن دیگه خبری از ماشین های اصلی رالی نیست ، برداشتن به جاش نیسان 350Z که اصلآ ربطی به رالی نداره یا مثلآ BMW Z4 یا پونتیاک که تا الان هرچی رالی من دیدم این ماشینا اصلآ توش وجود نداشته رو گذاشتن ولی جالبه سیتروئن و فورد ، پژو ، رنو و .. که پایه اصلی همه مسبقات رالی بین المللی هستن حذف شدن

تو سری بعدی DiRT باید منتظر لامبو و فراری و آستون هم باشیم
    1- هیچ کدوم از هیچ کدوم بهتر نیست، جفتشون فوق الغاده هستند!
    2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
    3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
    4- این یکی اعتراض وارده و من هم موافقم، نمی دونم چرا سازنگان بازی سبک بازی رو کمی عوض کردن و از WRC بودن خارجش کردن، حتی اگه دقت کرده باشید اسم بازی هم از Colin McRae Rally به Colin McRae Dirt تغییر پیدا کرده و Rally حذف شده.

2. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
    3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
    تنظیمات بازی رو حداکثر گرافیک هست ولی در کل شاید چون ماشین ها اینقدر گل منگلی و پر نوشته و تبلیغات و ... هستن این جور به نظر میاد منم دوربین بازی رو برای کنترل بهتر رو دور ترین دید از پشت ماشین گذاشتم ماشین ها به اون عظمت مثل مکعب مستطیل شدن
    بعدم ما مجبوریم با DX9 بازی کنیم که رنگ ماشین ها رو مات تر نشون میده و رفلکس نور تو شیشه و رنگ ماشین ها به اون صورت جلوه نداره و گند زده به گرافیک بازی ، شما با کنسول این دردسر ها رو نداری

برای زمین ها هم برای مثال مسابقات انگلیس نصفشون تو یه پیست داخل شهری هست با این تفاوت که یه بار بازی از اول پیست شروع میشه یک بار بازی از آخر به سمت اول پیست .
    Last edited by Danial_4139; 11-12-2009 at 12:30.

4. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من 60 درصد بازی رو رفتم
    گرافیک وحشتناک بالاست

دوستانی که میخوان به عمق Detail و هنر به کار رفته تو بازی پی ببرن میتونن از replay استفاده کنن و با زدن a به حالت pause ببرن و با LT به صورت slow motion میتونین واقعا به بافت ها و فیزیک خارق العاده بازی و همچنین texture های بی نطیر بازی پی ببرید
    به خصوص تو زوایایی که دوربین نزدیک ماشین میشه میشه حتی reflect های محیط و نور رو حتی داخل چراغ ماشین ها هم دید

من تا اینجا تقریبا همه ماشین ها رو باز کردم ولی بهترین ماشین هم از نظر handling هم acceleration هم speed ماشین ponitac Solstice GXP بوده که هر وقت با این ماشین میرم تو مسابقه با اختلاف وحشتناکی اول میشم و لذت بسیار زیادی هم میده با ادم

محتوای مخفی: ! 

تو 360 یک Achievements داره به اسم gate crasher که اگه تو اون مراحلی که باید gate های زرد رنگ رو بشکونید که فیزیک رو بی نظیر به تصویر میکشه , با زدن همه gate ها باز میشه

6. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تنظیمات بازی رو حداکثر گرافیک هست ولی در کل شاید چون ماشین ها اینقدر گل منگلی و پر نوشته و تبلیغات و ... هستن این جور به نظر میاد منم دوربین بازی رو برای کنترل بهتر رو دور ترین دید از پشت ماشین گذاشتم ماشین ها به اون عظمت مثل مکعب مستطیل شدن
    بعدم ما مجبوریم با DX9 بازی کنیم که رنگ ماشین ها رو مات تر نشون میده و رفلکس نور تو شیشه و رنگ ماشین ها به اون صورت جلوه نداره و گند زده به گرافیک بازی ، شما با کنسول این دردسر ها رو نداری

برای زمین ها هم برای مثال مسابقات انگلیس نصفشون تو یه پیست داخل شهری هست با این تفاوت که یه بار بازی از اول پیست شروع میشه یک بار بازی از آخر به سمت اول پیست .
    Xbox 360 از directx 9 استفاده میکنه پس دیگه فرقی با dx9 ورژن PC نداره ! شاید انتظارات شما از گرافیک بازی با ایشون متفاوته !

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..
    اگه باشه که برم کنسولیش رو بخرم پسر من گذاشتم اخر تنظیماتش تو نهایت روزلیشن ادم خوابش میاد ...یه جور گرافیکش خیلی افت داره...
    ولی با اون عکسی که گذاشتی...هیچی نمیشه گفت...

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من این بازی رو نصب کردم و تا level 12رسوندمش ولی الان مشکلی پیش اومده اونم اینه که رنگ ماشین ها تغییر کرده و همشون رو مشکی نشون میده در صورتی که قبلا اینجوری نبود به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اگه باشه که برم کنسولیش رو بخرم پسر من گذاشتم اخر تنظیماتش تو نهایت روزلیشن ادم خوابش میاد ...یه جور گرافیکش خیلی افت داره...
    ولی با اون عکسی که گذاشتی...هیچی نمیشه گفت...

حامد جون به شوخی گفتی بخندیم دیگه اره ؟
    تا 4 یا 5 نسل دیگه هم هیچ platform نمیتونه همچین model با این detail تولید کنه
    نه عکس واقعیشه

در مورد خود بازی بعد از FM که بهترین بازی racing of all time انتخاب شده به نظر من این بازیه از همه نظر :

• گرافیک
    • کنترل
    • هیجان
    • صدا گذاری
    • روند رو به رشد

و...

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

نه این عکس واقعی ماشین هستش

با هم اومد پستم پدرام جون

1_2 دیقه رو صفحه مونده بودم شرمنده

14. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

دوستان عزیز.هیچ کس نیست کمک کنه؟

ببینید اینجا گیر میکنه:

سی پی یو م 4 هسته و 4 گیگ رم و 2.8 گیگ گرافیک دارم.(گرافیکم 1.5 که با شیر میشه اونقد)

گرافیک دایرکس 10 داره. ویندوزمم 64 بیتی 7 هست.روی xp هم تست کردم.همونجوری بود.

وقتی گیر میکنه هم نه سی پی یو کار میکنه نه رم.

تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم.
    هیچ کی چرا این جا جواب ادم رو نمیده.اصلا کسی هست تو این تاپیک.بابا چه خوشا مد گویی گرمی میکنین شما ها.

لا قل یک نفر فایلای سیوش روبه طور کامل واسم اپ کنه شاید یک فرجی شد راه افتاد

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ....

یحتمل این سوالم تکراریه ! بازی من سیو نمیشه ! میدونم باید چیکار کنم اما وقتی میرم توی xlive قسمتی برای ساخت اکانت آفلاین نداره !؟
    باید چیکار کنمش !؟

ضمنا تکسچر های چراغ عقب ماشینا برام لود نمیشه مشکل از چیه ؟!
    Last edited by Xx Hossein xX; 11-12-2009 at 16:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •