سلام خدمت آقا بهروز . حال شما خوبه من دانشجوی رشته کامپیوتر سال آخرم برای پایان نامه نر م افزار ثبت نام دانشگاه رو می خواهم شما می توانید کمک کنید؟
سلام خدمت آقا بهروز . حال شما خوبه من دانشجوی رشته کامپیوتر سال آخرم برای پایان نامه نر م افزار ثبت نام دانشگاه رو می خواهم شما می توانید کمک کنید؟
عزیز منم بارها گفتم که هیچ نرم افزاری خوبی برای این کار نداریم
يك كانورتور خوب ميخوام كه بشه باهاش فايل هاي word 2007 رو به PDF تبديل كرد خيلي خيلي نياز دارم!!از WORD2PDF هم استفاده كردم ولي جواب نداد!!
يك كانورتور خوب ميخوام كه بشه باهاش فايل هاي word 2007 رو به PDF تبديل كرد خيلي خيلي نياز دارم!!از WORD2PDF هم استفاده كردم ولي جواب نداد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مورد فايل هاي pdf :
1) كسايي كه مي خوان فايل هاي pdf فارسي خودشون رو به word تبديل كنن بايد بگم كه برنامه اي درست نكردن كه كامل تبديل كنه و معمولا كلمات رو بهم ميريزه يا اصلا چرت و پرت مي نويسه
2) برنامه هاي زيادي هستند براي تبديل به pdf كه از بهترين آنها مي شه به Adobe Acrobat 8 Professional اشاره كرد كه يه پرينتر مجازي درست مي كنه كه نوشته هاي شما رو به pdf تبديل مي كنه
3) در مورد كم كردن حجم فايل هاي pdf بايد بگم كه يا بايد فايل هاتون رو زيپ كنيد يا بايد dpi فايل هاي pdf رو زير 300 بياريد در اين صورت نوشته هاي شما يه كم وضوحش پايين مي ياد ولي حجمش كم مي شه
4) در مورد پاك كردن پسورد فايل هاي pdf مي تونيد از اين برنامه استفاده كنيد PDF Password Remover v3.0 كه كل پسورد ها رو هم پسورد هايي كه از نوشته ها نگهداري مي كنن و هم پسورد هايي كه نمي زارن فايل باز بشه رو از بين مي بره اين برنامه بسيار قوي حتي پسورد هايي كه Adobe Acrobat 8 Professional هم مي زاره رو به راحتي پاك مي كنه و شما مي تونيد با اين برنامه از شر پسورد ها راحت شيد
در كل مي خواستم كمكي به دوستان بكنم
موفق باشيد
سلام
آقاي usfelmeL شما اگه خوب بخونيد نوشته من رو ، مي بينيد كه نوشتم كسايي كه مي خوان فايل هاي pdf فارسي خودشون رو به word تبديل كنن
يعني منظورم اينه كه شما يه فايل داريد كه pdf است و فارسي هم است حالا شما مي خواهيد اون رو به متن تبديل بكنيد ، شما با اون برنامه اي كه معرفي كرديد نمي تونيد كه به متن تبديلش كنيد و اگه به اسم برنامه هم توجه كنيد نوشتهjaws pdf creator نه Converter بنا براين فكر كنم كه شما اشتباه برداشت كرديد موفق باشيد
Last edited by bijan.sh.ka; 17-01-2008 at 10:57. دليل: ..
برنامه ای که باهاش چند فایل pdf رو به یک فایل تبدیل کرد چیه ؟
VERTX PDF Splitter and Merger v3.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی با برنامه PDF995 ورد را تبدیل به Pdf می کنم، حاشیه هایی که برای صفحات ورد گذاشتم بهم می ریزه، باید چه کنم؟؟؟
از این استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)