لطفا در مورد پست زیر منو راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا در مورد پست زیر منو راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pashangi; 16-08-2010 at 10:10.
بله همین ها کافیه! نه تلفظ صحیش Edernet هست.یعنی به جای T از TH استفاده میشه.به مهنی شبکه ی قابل ارتجاع.
بله در هر شرایطی به اسپیلیتر در مودمهای ADSL نیازه.مودم اسوس رو هم تمام شرکتهای ایران پشتیبانی میکنن.
نصبش هم همچین پیچیدگی خاصی نداره و با خوندن یه مقاله ی 10 صفحه ی خودت راحت می تونی انجامش بدی.
در تاپیکه مربوطه راهنماییتون کردم![]()
1- اگه نداشتن asus x13 بگیرم؟ اونم کابل اترنت میخواد؟
2- asus am 604 و x13 هم از طریق usb وصل میشن؟
3- از کجا کابل اترنتو تهیه کنم تهران
اسوس X-13 فقط یک مودم کمبو هست.به این معنی که فقط یه پورت اترنت داره و یه پورت USB.
با این مودم فقط به دو سیستم میشه ,اینترنت رسوند.یکی با USB و یکی اترنت. همون AM-604 رو بگیر.
اون کابل رو همه ی مغازه های طبقه ی پایین پاساژ ایران و پایتخت دارن.
کابل CAT5e مارک Belden بگیرین.متری 1000 تومن باید باشه.
Am604 فقط با اترنت وصل میشه.ولی x13 با usb.
----------------------------------------------------------------------------
----
asus am 604 خریدم 38 تومن با گارانتی پارس ارتباط
سرعت دانلودم 60 بود شده 40 پینگم 300 بود شده 600 (مودم قبلیم کرسز بود!)
کابل cat5e خریدم مارک مورد نظر شمارو نداشت compex داد راستی خود مودم هم کابل داره
1- این دو چراغ لن و act حالت چشمک زن داره وقتی ترافیک میشه تندتر میزنه لن نباید ثابت باشه؟ لینک ثابته
2-خیلی داغ میکنه میشه فن گذاشت تا نترکه؟ آخه کارم 24 ساعتست
3- کابل اترنت داخل جعبه بهتره یا اونی که خریدم؟ هر چند در سرعت دانلود تاثیری نداشت!
4- زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک کانفیگ رو توضیح داد وین که عوض بشه باز که نیاز نیست دوباره کانفیگ بشه؟
5- با تشکر!
حوب خریدین. بله LAN یا Ethernet ثابت نیست ولی لینک باید ثابت باشه.
کابل داخل جعبه برای وصل کردن به سیستم خودتونه و اونی که خریدین رو بزارین برای شیر کردن با یه سیستم دیگه.
نه عزیز تنظیمات مودم به وین مربروط نمیشه و داخل مودم ثبت میشه.با خیال راحت وین رو عوض منین.
مبارک باشه
با سلام استادان راهنمایی فرمایید.من چون با اکانت کار میکنم و دنبال کار در شبکه هستمیک مودم 4 پورت لن و و ایرلس که روتر باشه( تا اونجا که من شنیدم روتر هم سخت افزاری هست هم نرم لطفا توضیح دهید) بعد هم الان با ای پی کار نمیکنم ولی بعدها .پورت فوروارینگ هم میخواد لطفا توضیح دهید اگر نخواهید در شبکه شر کنید فورواردینگ میخواد.اصلا باز پورت یا بازم نرم روی مودمه.از کجا بفهمم.سرعت هم داریم من وارد نیستم و می خواهم با سی سی کم و جی باکس کارکنم.واینکه isp میگه اینترنت 128 تو رو روی 1مگ بستیم برای زود تمام شدنه.شرمنده .......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)