تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 35 از 95 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالديني: رم، آرسنال را از چمپيونزليگ حذف مي‌كند

دست راست سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس معتقد است، تيم آاس رم ايتاليا مي تواند آرسنال انگليس را از دور مسابقات جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا ( چمپيونزليگ) حذف كند. به گزارش روزنامه گازه تا دلو اسپورت ، فرانكو بالديني از سال ‪ ۱۹۹۹‬تا ‪ ۲۰۰۵‬به عنوان مدير در باشگاه رم حضور داشت و سال گذشته در تيم ملي فوتبال انگليس به فابيو كاپلو پيوست.
    با توجه به رويارويي تيم‌هاي رم با آرسنال، يوونتوس با چلسي و اينترميلان با قهرمان اروپا و جهان يعني منچستريونايتد، مرحله يك چهارم نهايي چمپيونزليگ به يك نمايش ايتاليايي - انگليسي تبديل شده است.
    بر همين اساس بالديني گفت: به نظر من اين قرعه كشي براي تيم‌هاي انگليسي سخت تر است، نمي‌توان نتايج را پيش بيني كرد چون همه چيز ممكن است به دليل مصدوميت بازيكنان و افت عملكرد تيم‌ها عوض شود.
    رم به عنوان صدرنشين گروه و بالاتر از چلسي به مرحله حذفي صعود كرده و روي كاغذ ظاهرا كار ساده تري نسبت به بقيه تيم‌ها دارد.
    بالديني افزود: رم به خاطر شيوه بازي كه دارد، مي‌تواند مقابل تيمي مانند آرسنال واقعا بدرخشد، علاوه بر اين آرسن ونگر سرمربي آرسنال نمي‌تواند روي سسك فابرگاس حساب كند در حاليكه تئو وولكات را هم به دليل انجام عمل جراحي روي شانه اش، در اختيار نخواهد داشت.
    وي اظهار داشت: اما در مورد فرانچسكو توتي، من مطمئنم كه او به موقع بهبود يافته و مي‌تواند در اين مسابقات بازي كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازي فکري مورينيو قبل از ديدار با منچستريونايتد

ظاهرا "خوزه مورينيو" سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا تصميم گرفته در سال جديد ميلادي حتي بيشتر از گذشته به شيوه قديمي خود يعني تحريک مربيان تيم هاي حريف ادامه بدهد.

به گزارش روزنامه "گازتا دلو اسپورت"، با اينکه فصل نقل و انتقالات زمستاني اولين دغدغه هر مربي است اما سکاندار اينترميلان بيشتر به فکر فوريه و مسابقات جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا (چمپيونزليگ) است.
    اينترميلان در مرحله يک چهارم نهايي اين رقابت ها در ديداري سخت اما جذاب به مصاف منچستريونايتد مدافع عنوان قهرماني اروپا مي رود.
    بر همين اساس سرمربي سابق چلسي که جنگ تازه خود را با "الکس فرگوسن" شروع کرده، گفت: در فوريه چمپيونزليگ واقعي شروع مي شود و معتقدم آخر فوريه اينترميلان پايان بهتري نسبت به سال 2008 خواهد داشت. واقعا بازي با منچستريونايتد را مي خواستم چون فرق زيادي بين آنها و بايرن مونيخ، ليورپول يا بارسلونا نمي بينم. فشار و هيجان را دوست دارم به همين دليل بي صبرانه منتظر چنين بازي هايي مقابل قهرمانان دنيا هستم.
    مورينيو افزود: قبلا در مورد اينکه چگونه در خانه و سپس در اولدترافورد مقابل منچستر بازي کنيم، فکر کرده ام. هدف ارايه بازي متفاوتي خواهد بود. يونايتد قبل از ديدار با ما هيچ مسابقه سختي ندارد پس قطعا بدون آمادگي به مصاف آنها نمي رويم.
    بنابراين گزارش، گمان مي رود جنگ لفظي مورينيو با فرگوسن قبل از ديدار دو تيم همچنان ادامه داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورینیو برای جاسوسی به اولدترافورد می رود

سرمربی پرتغالی اینتر یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیم های منچستریونایتد - چلسی در چارچوب رقابت های فوتبال لیگ برتر انگلستان خواهد بود.
    به گزارشخبرگزاری مهر،رسانه های انگلیسی از حضور خوزه مورینیو در کنار رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، در ورزشگاه اولدترافورد برای دیدار روز یکشنبه من یونیاتد - چلسی خبر داده اند.

اینتر در مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با منچستریونایتد روبه رو می شود و به همین منظور مورینیو در اولدترافورد حاضر می شود تا عملکرد مردان سرآلکس فرگوسن را به دقت زیر نظر بگیرد. صدرنشین سری آ در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در سن سیرو میزبان من یونایتد خواهد بود.
    این در حالی است که برخی ها دلیل دیگر سفر مورینیو به منچستر را گفتگو با سران عرب باشگاه منچسترسیتی برای جایگزینی مارک هیوز عنوان کرده اند هرچند که مورینیو این موضوع را رد کرده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به قول یکی از دوستان تو کلاب این قرعه بوی قهرمانی میده!!!
    امسال دیگه سال بایرنه...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هه هه ....
    زهی خیال باطل

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به قول یکی از دوستان تو کلاب این قرعه بوی قهرمانی میده!!!
    امسال دیگه سال بایرنه...
    باهات كاملا موافقم.
    هه هه ....
    زهی خیال باطل
    خيال باطل شما داري كه فكر ميكني يوونتوس قهرمانه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمیگم حتما یووه قهرمانه
    میگم یا یووه میشه یا بارسا
    شایدم اینا قهرمان نشدن ولی اینو بدون که بایرن عمرا قهرمان بشه
    خوردین به اسپورتینگ نمی دونین چه کار کنین بس که خوشحالین

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعد سالي تو به قرعه خوب افتاديم. بايدم خوشحال باشيم. هر چند كه با هر تيمي هم ميخورديم جلوي بايرن نميتونست دوام بياره.
    شما چون امسال ميلانت بايد تو يوفا بازي كنه ناراحتي

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مورینیو برای جاسوسی به اولدترافورد می رود

سرمربی پرتغالی اینتر یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیم های منچستریونایتد - چلسی در چارچوب رقابت های فوتبال لیگ برتر انگلستان خواهد بود.
    به گزارشخبرگزاری مهر،رسانه های انگلیسی از حضور خوزه مورینیو در کنار رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، در ورزشگاه اولدترافورد برای دیدار روز یکشنبه من یونیاتد - چلسی خبر داده اند.

اینتر در مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با منچستریونایتد روبه رو می شود و به همین منظور مورینیو در اولدترافورد حاضر می شود تا عملکرد مردان سرآلکس فرگوسن را به دقت زیر نظر بگیرد. صدرنشین سری آ در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در سن سیرو میزبان من یونایتد خواهد بود.
    این در حالی است که برخی ها دلیل دیگر سفر مورینیو به منچستر را گفتگو با سران عرب باشگاه منچسترسیتی برای جایگزینی مارک هیوز عنوان کرده اند هرچند که مورینیو این موضوع را رد کرده است.
    ایول همین حضورش تو استادیوم واسه منچستر نحسه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد سالي تو به قرعه خوب افتاديم. بايدم خوشحال باشيم. هر چند كه با هر تيمي هم ميخورديم جلوي بايرن نميتونست دوام بياره.
    شما چون امسال ميلانت بايد تو يوفا بازي كنه ناراحتي
    ما که سال بعد دوباره بر میگردیم توی اروپا
    اون موقع دعا کنید که دوباره به میلان نخورید که دیگه باید صابون مرحله بعد رو به شکمتون بمالید
    خاطره 4 تایی شدن توی سن سیرو فکر کنم توی ذهنت باشه
    یا شکست 2 بر صفر بایرن توی الیانز ارنا....
    شما که پارسال همین جام یوفا رو هم نتونستین ببرین
    پس برای ما کلاس نذارین که توی لیگ قهرمانان بازی می کنین
    این فصل و فصل بعد می بینمتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •