تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 288 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اين دو تا ماشين ارزش نظرسنجي رو نداره.
    ولی دوست عزیز، قشر عظیمی از مردم جامعه الان پولشون از 8-9 تومن بیشتر نمیشه و حوصله ماشین دست دوم هم ندارن. بنابر این به ناچار این خودروها وارد نظر سنجی میشن.
    توجه داشته باشیم ایران با تولید یه همچین خودروهایی از لحاظ تعداد تولید به 16 امین کشور تبدیل شده.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

روا هيولاي بنزين خور
    بعضي ها ديدم صفر گرفتن مصرفشون صدي 17 بوده کاري هم از گارانتي بر نمياد

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

فکر کنم پراید بهتر باشه !

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رئیس کل برند پژو روآ، سمند و وانت در ایران خودرو گفت: تا پایان سال جاری پژو "روآ سال"، خودرو "سریر" و پژو " پارس سال" با مشخصات ظاهری و فنی جدید به بازار می آیند.

به گزارش مهر، حمید درجی بعد از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی در محل نمایشگاه بین المللی مشهد افزود: با توجه به مشکلاتی که در خصوص تحویل خودرو روآ وجود داشت، تغییراتی در آن ایجاد شد که برای عرضه به بازار آماده باشد.

پژو " روآ سال" به جای "روآ" به بازار می آید

وی با بیان برطرف سازی نقص خودروی روآ خاطر نشان کرد: این خودرو با وجود تقاضای بالایی که داشت زیان آور ترین خودرو بود و با پیگیری مسائل مربوط به آن خودروی تغییر یافته با نام روآسال به بازار خواهد آمد.

درجی در بیان ویژگیهای برتر این خودرو اذعان داشت: موتور پژو روآسال پایه گاز سوز است و در مقایسه با موتورهای دو گانه سوز دارای کمترین افت توان به هنگام تغییر سوخت بنزین به گاز و برعکس آن است.

وی تصریح کرد: اکسل گیربکس و کاردن این خودرو با استفاده از تکنولوژی شرکت هوفر آلمان طراحی و تولید شده است و سیستم انژکتور این خودرو طوری است که توزیع گاز و بنزین را به صورت جداگانه مدیریت می کند.

وی با اشاره به مشخصات دیگر پژو روآسال بیان کرد: اتاق این خودرو جدید است که به زیبایی ظاهری محصول افزوده و به علاوه این خودرو دارای رینگ و لاست

یکی از دوستان که تهران زندگی می کنه و کارشناس ایران خودرو هستش این مخلوق جدیدو تست کرده .
    تغییرات شامل تزئینات خارجی خودرو و کمی هم تزئینات داخلی هست .موتور خودرو در حالت گازسوز مناسبتر از روا معمولی کار میکنه ولی در حالت بنزین کمی ضعیفتر از روا معمولی بنظر میرسه .گیربکس هیچ تفاوتی نکرده و هنوز پر سر و صداست .توی سرعتای بالا دیفرانسیل کم سرو صدا تر از روا معمولی عمل میکنه .مصرف بنزین هم طبق اعلام کارشناسان ایران خودرو در حالت بنزین هیچ تغییری نکرده و لی در حالت گاز کمتر شده .سیستم تعلیق هم کمی نرمتر شده ولی هنوز احساس می کنی داره شیلنگ تخته می ندازه . قیمت هم بین 9.5-10 توم
    Last edited by drs_mehry; 31-08-2008 at 14:20.

5. این کاربر از drs_mehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما مطمئنی که پراید داری ؟
    آره عزیزم مطمئنم.اینکه من پراید دارم دلیل نمیشه طرفداری بیخود ازش بکنم.
    هرکس یه نظری داره.من به شخصه با نرمی و جاداری روآ خیلی حال میکنم.
    Last edited by D E V I L; 31-08-2008 at 17:41.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

به نظر من پراید اصلا نباید تولید می شد چون این ماشین هیچ مجوزی نتونسته کسب کنه واسه همینم توی چند تا کشور
    (عقب ممونده) تولید شد این ماشین حتی توی کره هم به صورت کلی تولید نشد دلیل اصلییشم امنیت فوق العاده پایینشه
    فکر کنم 30 درصد امار فوت توی تصادفات ایران متعلق به پراید باشه ولی به هرحال به خاطر قیمت پایینش هنوزم می فروشه

البته روا هم ماشین تعریفی نیست ولی باز از نظر امنیت خیلی بهتره در ضمن نرم تر هم هست ولی مشکلش کندیه ماشینه
    خصوصا توی سر بالایی ها ولی توی کفی بد نیست در کل روا بهتره

8. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر من پراید اصلا نباید تولید می شد چون این ماشین هیچ مجوزی نتونسته کسب کنه واسه همینم توی چند تا کشور
    (عقب ممونده) تولید شد این ماشین حتی توی کره هم به صورت کلی تولید نشد دلیل اصلییشم امنیت فوق العاده پایینشه
    فکر کنم 30 درصد امار فوت توی تصادفات ایران متعلق به پراید باشه ولی به هرحال به خاطر قیمت پایینش هنوزم می فروشه

البته روا هم ماشین تعریفی نیست ولی باز از نظر امنیت خیلی بهتره در ضمن نرم تر هم هست ولی مشکلش کندیه ماشینه
    خصوصا توی سر بالایی ها ولی توی کفی بد نیست در کل روا بهتره
    1 - این ماشین (پراید) در آمریکا (که جزو کشور های عقب مونده نیست) به نام (فورد fiesta ) فروش داشته
    2 - در کشور هایی مثل کره تولید یک ماشین تا بینهایت ادامه نداره (مثل ایران) و بعد از 2 یا 3 سال مدل جدید تر (ریو ) به بازار عرضه میشه. (حالا نمیدونم منظور شما از تولید کلی دقیقا چی بوده)
    3 - خوشحال میشم بدونم آمار 30% رو از کجا آوردین؟
    4 - اگر از هر ماشینی به اندازه قابلیت های خودش استفاده بشه خطری به همراه نداره (تصادف در سرعت بالای 120 در پراید = مرگ - تصادف با سرعت بالای 250 در پورشه = مرگ)
    5 - ضمنا بهتره که ماشینا طوری ساخته بشن که سربالایی ها رو بالا برن
    6 - پراید خیلی از روآ بهتره ، شک نکنید.

10. این کاربر از maaars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1 - این ماشین (پراید) در آمریکا (که جزو کشور های عقب مونده نیست) به نام (فورد fiesta ) فروش داشته
    2 - در کشور هایی مثل کره تولید یک ماشین تا بینهایت ادامه نداره (مثل ایران) و بعد از 2 یا 3 سال مدل جدید تر (ریو ) به بازار عرضه میشه. (حالا نمیدونم منظور شما از تولید کلی دقیقا چی بوده)
    3 - خوشحال میشم بدونم آمار 30% رو از کجا آوردین؟
    4 - اگر از هر ماشینی به اندازه قابلیت های خودش استفاده بشه خطری به همراه نداره (تصادف در سرعت بالای 120 در پراید = مرگ - تصادف با سرعت بالای 250 در پورشه = مرگ)
    5 - ضمنا بهتره که ماشینا طوری ساخته بشن که سربالایی ها رو بالا برن
    6 - پراید خیلی از روآ بهتره ، شک نکنید.
    پراید تا سال 2006 تحت برند مزدا در زلاندنو تولید می شده و در استرالیا هم فرووش داشته .جدیدا نمی دونم هنوز هم تولید میشه یا نه .در نرمتر بودن هم به نرمتر بودن پراید نسبت به روا اصلا شک نکنید(چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است) بنظر من با توجه به مصرف سوخت و ایرادات فنی زیاد روا ، پراید وضعیت مناسبتر نسبت به روا داره .البته اگه قیمت روا تا حدوو 2 تومان پایینتر بیاد و در حد قیمت پی کی بشه شرایطش تو بازار بهتر میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عزيزان يك فرق عمده هم كرده كه من خودم تو خط توليد ديدم و دليل اصلي عدم توليد صبا هم هست:

خودروي صبا از عقب برش مي خوره و با صندوق عقب 141 جوش مي خوره و خيلي ماهرانه با سنگ صافش مي كنند و بعدش 1 ميليون تومن گرونتر مي فروشن
    مشكلش اينه كه شما يك خودروي دوتيكه مي خرين
    در ضمن به اين ترتيب توليد 141 واسه سايپاو پارس خودرو با صرفه تره

داره خودمونی میشه ict1720's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از لحاظ موتوري فرقي نداره - ولي 132 نيمه هيدروليكه ولي صبا اينطور نيست. در ضمن صبا نيز در حال توليد و لي فقط گاز سوز توليد مي شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •