اون mode براي تغيير كليد هاي جهت نما هستشیک سوال دیگه هم داشتم
می خواستم ببینم این دکمه ی turbo و mode روی ریسینگ ویلا چیه و چه کار میکنه
با تشکر
توربو هم من تا الان كاري ازش نديدم:دي
اون mode براي تغيير كليد هاي جهت نما هستشیک سوال دیگه هم داشتم
می خواستم ببینم این دکمه ی turbo و mode روی ریسینگ ویلا چیه و چه کار میکنه
با تشکر
توربو هم من تا الان كاري ازش نديدم:دي
منظورتونو متوجه نشدم یعنی چه جوری میشه با mode کلیدای جهت نما رو تغییر داد میشه بهتر توضیح بدید
ممنون
سلام .
کسی میتونه یه دسته ی بازی خوب تکی با قیمت مناسب معرفی کنه؟اگه میشه قیمت و عکسش رو هم بزارید.
بیشتر برای بازی هایی مثل Devil may cry میخوام.
اقایون چرا بعضی ها دنبال با سیم هستن؟
بی سیم که خیلی ببشتر حال میده.
راستی یه دسته ی خوب به ما معرفی کنید برای بازی هایی مثل Devil may cry.با سیم یا بیسیمش دیگه با خودتون.
قیمتش رو هم اگه زحمتی نیست بگید
سلام دوستان.من يه مشكل عمده دارم كه اكثرا اون رو دارن.اينكه بعد از مدتي به قول معروف ذغال هاي زير دكمه هاي جهت نما خراب ميشه و اون دكمه ديگه كار نمي كنه و وقتي دسته رو باز كنين مي بينين كه كمي پاره شده.من هم مدلهاي معمولي و هم آنالوگ يا شوك دار رو امتحان كردم كه باز همين مشكل برام پيش اومد.بسته اون ذغال ها رو كه مثل اينكه فقط تو توپخونه هست گرفتم اما اونها هم زود خراب ميشه و مقرون به صرفه نيست.ضمنا تا اونجا كه يادم مياد ماركهاي فراسو و جنروس تا حالا گرفتم.
حالا مي خوام براي بازي pes و nfs carbon كه بيشتر هم pes رو حساب كنين چه گيم پدي بگيرم كه دوام طولاني داشته باشه و مرغوب باشه.آنالوگ باشه بهتره.لطفا يه راهنمايي كامل با ذكر نام شركت و حدود قيمت.
ممنون...![]()
دوستان این مدل 666 فراسو که بیسیم هم هست چه قابلیت هایی داره؟قیمتش چنده؟
باطری هاش شارژ میشه یا نه؟هر بار چه قدر کار میکنن؟
در کل مشکل خاصی نداره؟خوش دست هست؟
دوستان گيم پد خوب از لحاظ دوام مال همون فراسو هست چون هم گارانتي دارن هم خيلي با دوام هستند اما گيم پد مناسب من هنوز هم معتقدم همون دسته هاي ساده طرح PS2 بهترين هستند. ولي خوب زود خراب مي شند و به قول دوستمون ذغال هاشون زود مستهلك ميشه و بايستي عوض كرد زمين افتادني هم كه باباي دسته ها در مياد. اما مدل هاي بي سيم به نظر من عالي هستند ولي قيمتهاشون بالاست. براي عزيزاني كه قصد خريد اين مدل گيم پد رو دارند شديدا توصيه مي كنم از شركت هاي معتبر تهيه كنند و حتما با گارانتي. قيمت هاي طرح PS2 جفتي حدود 9 الي 11 تومن و قيمت فراسو ها كه طرح 360 هستند 15 تومن و قيمت وايرلس ها بستگي به ماركشون داره قيمت لاجيتك هاي اصل تا 60 تومن و بيشتر هم هست.
يعني كليد هاي جهت نما رو از اون قلطكي سمت چپ بالا به همون كليد هاي چهار جهته معروف عوض مي كنه و بالاعكسمنظورتونو متوجه نشدم یعنی چه جوری میشه با mode کلیدای جهت نما رو تغییر داد میشه بهتر توضیح بدید
ممنون
سلام .
کسی میتونه یه دسته ی بازی خوب تکی با قیمت مناسب معرفی کنه؟اگه میشه قیمت و عکسش رو هم بزارید.
بیشتر برای بازی هایی مثل Devil may cry میخوام.يادش بخير با farassoo fgp-660 بازي DEVIL MAY CRY 3 رو تموم كردم:دياقایون چرا بعضی ها دنبال با سیم هستن؟
بی سیم که خیلی ببشتر حال میده.
راستی یه دسته ی خوب به ما معرفی کنید برای بازی هایی مثل Devil may cry.با سیم یا بیسیمش دیگه با خودتون.
قیمتش رو هم اگه زحمتی نیست بگید
خوب شما بيسيمش رو بخر
farassoo fgp-666
اقایون قیمت این fgp-666 بیسیمش چنده؟باطری هاش شارژ میشه؟هر بار شارژ چه قدر کار میده؟
؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)