تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 295 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثل اينکه کسي نميخواد حرف منو قبول کنه . وقتي من اين مدل رو دارم و ميگم پخش ميکنه مگه ميخوام دروغ بگم ؟! من دارم استفاده میکنم و از روی هوا (مثل بعضیا) و تعصب بی جا در مورد یه برند خاص حرف نمیزنم . در ضمن توي دفترچه اصلا ننوشته زيرنويس فارسي و يا ... توي قسمت دايويکس اينطور نوشته :
    زيرنويس دايويکس قابل پخش :
    sub rip : srt/txt
    sami : smi
    micro dvd : sub . txt
    sub station alpha : ssa . txt
    sub viewer 2 : sub . txt
    tm player : txt
    dvd subtitle system : txt
    اگه حرف کسی که این مدل رو داره و چندین فیلم رو با زیرنویسهای Sub. Idx و srt رو با فلش و دی وی دی بدون مشکل اجراکرده قبول دارید ،مطمئن باشید که این مدل پلیر کاملا عالی و بدون هیچ نقصی تمام امکانات فیلیپس 5996 رو داره .

2. این کاربر از mehdimdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و عرض احترام به سروران mehdimdi و vafa1353

من در مورد ال جی معرفی شده توسط دوستمون یعنی مدل 9650 نه اما در مورد یک مدل پائین ترش یعنی مدل 9450 یک تجربه دارم که شاید به درد دوستان بخوره .

من اواخر سال 86 دنبال یک پلیر دی وی دی با مشخصات کامل میگشتم. که خروجی 5.1 اپتیکال داشته باشه همچنین زیرنویس رو برای فایلهای divx جواب بده. حقیقتا" دنبال برند خوب بودم و از این مدلهای چینی ذهنیت خوبی نداشتم برای همین به فروشگاههای معتبر رفتم.

حالا قسمت جالب ماجرا :
    امکان تست دستگاههایی مثل فیلیپس و پایونیر رو نداشتم چون توی مشهد پیدا نمیشه .
    سونی و پاناسونیک پلیراشون نه خروجی اپتیکال داشت نه فلش میخورد یعنی الان هم مدلی ندارن که فلش بخوره.
    سامسونگ هم که از دوستانم بود گذاشت پلیرشو تست کنم جالب بود که تونستم زیرنویس srt رو بصورت فارسی داخلش اجرا کنم و از این قضیه خیلی خوشحال شدم اما بعد از چند لحظه یک چیز جالب دیدم و اون این بود که زیرنویس رو بصورت چیه مینوشت یعنی مثلا" "تو خوب هستی" رو اینجوری مینوشت "هستی تو خوب" !
    بعد رفتم نمایندگی ال جی و گفتم میخوام دی وی دی خودم رو چک کنم که گفتن شرمنده باز آخرین مدل دستگاه رو نداریم ( مدل 9450 ) اما کاتالوگ فارسیش هست که توش نوشته بود زیرنویس srt رو هم بصورت فارسی پخش میکنه . منم خوشحال از اینکه دستگاه هم فلش میخوره ( توجه کنید که این امکان رو این دستگاه اواخر سال 86 داشت) هم اپتیکال داره و هم divx رو بصورت فارسی پخش میکنه ، دستگاه رو خریدم.

از حق نباید گذشت که واقعا" کیفیتش خوب (عالی !؟) بود و فیلمی نبود که من با فلش بذارم و اون اجرا نکنه اما فارسی رو هر کار کردم نیامد و بصورت این بود که کدینگشو نداره . پس از رفتن به نمایندگی های مختلف سطح شهر مشهد که هر کدومشون به نوعی تعجب میکردن که من تا کجا تو دستگاه دقت کردم و به چیزهایی پی بردم، آخر میگفتن شرمنده این مورد رو نمیدونیم به جای دیگه پاس میدادن که آخریشون به من یک شماره خدمات پس از فروش تهران داد .
    پس از تماس و طرح سوال که چرا با اینکه نوشته فارسی رو ساپورت میکنه اما اینطور نیست میگفتن ما نمیدونیم و گوشی رو به جای دیگه وصل میکردن که 3 یا 4 نفر مختلف که سوال رو شنیدن همین جواب رو دادن و تموم شد و با خودم گفتم این چطور خدمات پس از فروش توی پایتخته که نمیتونن جواب منو بدن .
    اما یک اتفاق جالب افتاد و موبایلم زنگ خورد و دیدم شماره تهرانه ؟! گفتم بفرمائید . گفت : شما با دستگاه ال جی تون مشکل دارین. گفتم بله و مشکل رو گفتم . اونم گفت من از مرکز اصلی تماس میگیرم و میگم که زیرنویس sub. Idx. رو نمیشناسه و فایلهای srt رو بصورت فارسی ساپورت نمیکنه !
    گفتم توی دفترچه اون نوشته که ساپورت میکنه .
    میدونین چی گفت ؟
    گفت : اون دفترچه رو که ترجمه کردن هر جا که کلمه انگلیسی بوده برداشتن و بجاش کلمه فارسی گذاشتن.
    یعنی به زبان ساده اینکه مثلا" به انگلیسی نوشته "support english subtitle" بعد اینجوری ترجمه شده "زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکند" ! جالبه نه

به هر حال من اون دستگاه رو رد کردم. اما جدیدا" به نمایندگی ال جی رفتم و در مورد دستگاه مدل 9650 رو که دوستمون mehdimdi معرفی کرده، پرسه جو کردم و از فروشنده پرسیدم با اون مدل 9450 چه فرقی داره که میگن : جدیدتره چون دیگه مدل 9450 تولید نمیشه اما در کل فرقی نداره و چیزی اضافه تر نداره .

پس نتیجه اخلاقی (البته به نظر من)
    این مدل هم مثل مدل قبلیش divx رو با فایل srt فارسی پخش نخواهد کرد .

مگر دوستمون mehdimdi این مورد رو چک کنن (که روی یک فلش یک فیلم بصورت divx با فایل srt فارسی در کنارش و یک فیلم divx دیگه با فایلهای زیرنویس sub. Idx. فارسی در کنارش توی دستگاه چک کنن) و خلافشو ثابت کنن که هم لطفی به ما کردن و هم معرفی دستگاه رو کاملتر کردن
    دوست عزیز ما فرض میگیریم که ال جی فارسی رو ساپورت کنه و صدای 5.1 هم داشته باشه ولی فکر نمیکنم انتظار ما فقط این دو گزینه باشه بلکه ما دستگاهی رو بهتر میدونیم که کیفیت تصویر و صدای اون مارو راضی کنه ...من خودم ال جی هم خریده بودم و این خرید مربوط به زمانی میشه که در این تاپیک از توصیه دوستان بهره مند نشده بودم و اصلا نمیدونستم که یک پلیر چه امکاناتی میتونه داشته باشه تا اینکه این ناپیک رو مطالعه کردم و تصمیم گرفتم یه پلایر فیلیپس بگیرم که متاسفانه هر چه گشتم پیدا نشد و ناگزیر گزینه دوم یعنی پایونیر 410 رو انتخاب کردم و یک دستگاه خریدم و پایونیر رو با ال جی در شرایط مساوی مقایسه کردم .کیفیت تصویر و طیف رنگ در پایونیر اصلا قابل مقایسه با ال جی نیست.از نظرصدا هم که ال جی در مقابل پایونیر هیچ نیست چون کیفیت صدای هر دو رو با آمپ تست کردم و نتیجه اصلا قابل مقایسه نیست. در ضمن پلایرهایی مثل مرنتز هستند که قیمتی معادل 400 تومن دارند که پلایرهای فیلیپس و این مدا پایونر در مقابلش هیچند و نمیشه گفت که که همشون یه قابلیت دارند .
    Last edited by vafa1353; 30-04-2009 at 22:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز ما فرض میگیریم که ال جی فارسی رو ساپورت کنه و صدای 5.1 هم داشته باشه ولی فکر نمیکنم انتظار ما فقط این دو گزینه باشه بلکه ما دستگاهی رو بهتر میدونیم که کیفیت تصویر و صدای اون مارو راضی کنه ...من خودم ال جی هم خریده بودم و این خرید مربوط به زمانی میشه که در این تاپیک از توصیه دوستان بهره مند نشده بودم و اصلا نمیدونستم که یک پلیر چه امکاناتی میتونه داشته باشه تا اینکه این ناپیک رو مطالعه کردم و تصمیم گرفتم یه پلایر فیلیپس بگیرم که متاسفانه هر چه گشتم پیدا نشد و ناگزیر گزینه دوم یعنی پایونیر 410 رو انتخاب کردم و یک دستگاه خریدم و پایونیر رو با ال جی در شرایط مساوی مقایسه کردم .کیفیت تصویر و طیف رنگ در پایونیر اصلا قابل مقایسه با ال جی نیست.از نظرصدا هم که ال جی در مقابل پایونیر هیچ نیست چون کیفیت صدای هر دو رو با آمپ تست کردم و نتیجه اصلا قابل مقایسه نیست. در ضمن پلایرهایی مثل مرنتز هستند که قیمتی معادل 400 تومن دارند که پلایرهای فیلیپس و این مدا پایونر در مقابلش هیچند و نمیشه گفت که که همشون یه قابلیت دارند .
    من نمیدونم شمایی که نمیدونستید که این مدل از ال جی زیر نویس رو پشتیبانی نمیکنه و بقول خودتون توی هیچ بقالی این مدل پیدا نمیشد و جنابعالی هم اطلاعاتی راجع بهش نداشتید چطور کیفیت صداش رو با فیلیپس و یا پایونیر مقایسه کردید ؟! اصلا شما چه مدل از ال جی رو مقایسه کردید ؟ چیزی که شما گفتید معلومه چندین مدل از این مدلی که من گفتم رو داشتید و تست کردید . پس چطور اون رو که 5.1 کاناله نبوده با پایونییر که مدل بالاتر و پیشرفته تری داشته مقایسه کردید ؟!
    بازم میگم که شما نمیخواهید واقعیت رو قبول کنید و نمیدونم چرا انقدر روی یک یا دو برند خاص پافشاری میکنید . منم پایونیر را تست کردم ولی بخدا قسم هیچ تفاوتی نداره . در ضمن شما نباید یه وسیله با تفاوت قیمت فاحش رو با هم مقایسه کنید مثلا بخواهید ال سی دی سری x سونی رو با سری 3 سامسونگ کنید که تفاوت در قیمت و کیفیت زیاده ولی با این حال من تفاوتی بین این پلیر ال جی با پایونیر و فیلیپس نمیبینم چون همشون توی یه رنج از قیمت و کیفیت قرار دارند .
    من دیگه حرفی ندارم هر کسی هر چیزی که فکر میکنه درسته رو انجام بده .
    Last edited by mehdimdi; 01-05-2009 at 10:35.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام
    من کل تایپیک رو مو به مو خوندم اکثرا از فیلیپس و پیوونر تعریف کردید که فکر کنم کمی لحن متعصبانه به خودش گرفته !!! ( ناراحت نشید...)
    حالا من هم قصد خرید یک فروند !!! دی وی دی پلیر رو دارم که مشخصات زیر رو داشته باشه
    با توجه به اینکه تی وی من full hd هستش (1080p
    Upscaling 1080p -1
    2- خروجی های component و HDMI رو حتما داشته باشه
    3- و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه (یعنی بدون آپگرید و اینجور کارا ) بتونه زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه
    البته من اکثر فیلمهایی که میخرم زیرنویسش روشه ( یعنی به فیلم خورانده شده ) البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم
    چون تو منوی اول فیلم هم امکان انتخاب زیر نویس فارسی رو داره
    به همین دلیل فکر نکنم اکثر پلیرها با این نوع زیرنویس که گفتم مشکل داشته باشه (من تا حالا فیلمها رو تو کامپیوتر میبینم)

4- کیفیت صدا و تصویر خوبی داشته باشه
    5- تو شهرستان گیر بیاد (سنندج)
    6- فرمتهای رایج + divx رو هم پشتیبانی کنه
    و....

اصلا ضمانت و خدمات پس از فروش مهم نیست

لطفا بدون تعصب و حدالمکان از روی تجربه جواب بدین

در ضمن از آقای mehdimd هم میخوام که در راهنمایی بنده حقیر شرکت کنند

ببخشید اگه یه ذره شبیه سخنرانی بود ها ......
    ممنون
    Last edited by babak_gww; 01-05-2009 at 21:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من کل تایپیک رو مو به مو خوندم اکثرا از فیلیپس و پیوونر تعریف کردید که فکر کنم کمی لحن متعصبانه به خودش گرفته !!! ( ناراحت نشید...)
    حالا من هم قصد خرید یک فروند !!! دی وی دی پلیر رو دارم که مشخصات زیر رو داشته باشه
    Upscaling 1080p -1
    2- خروجی های component و HDMI رو حتما داشته باشه
    3- و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه (یعنی بدون آپگرید و اینجور کارا ) بتونه زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه
    البته من اکثر فیلمهایی که میخرم زیرنویسش روشه ( یعنی به فیلم خورانده شده ) البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم
    به همین دلیل فکر نکنم اکثر پلیرها با این نوع زیرنویس که گفتم مشکل داشته باشه (من تا حالا فیلمها رو تو کامپیوتر میبینم)

و....

ممنون
    با سلام
    من پایونیر 610 دارم کیفیت صدا وتصویرش عالیه، اصلا اهله تعصب رو هیچ برندی نیستم .من قبلا LG داشتم که فاجعه بود. تنها مشکله پایونیر عدم ساپورت زیر نویس فارسی که اونم میشه با 5 دقیقه وقت add کرد. ولی پایونیر تو شهرستان پیدا نمیشه(همینطور فیلیپس) فک کنم سامسونگ وسونی بد نباشن. البته چون تلویزیونتون hd هستش بهتره دنباله سامسونگ برین (دوستایی دارم که سامسونگ دارن و ازش راضین) ،ظاهرا سونی خروجیه hd نداره.
    در مورد LG فک کنم تو الویتهای بعدی باشه بهتره (از رو تجربه تلخی که داشتم میگم)

7. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    upscaling 1080p -1
    2- خروجی های component و hdmi رو حتما داشته باشه

و....

ممنون
    دوست عزیز امیدوارم نظر من رو دلیل تعصب بی جا و بی منطق من ندونید ولی همین مدل ال جی یعنی 9650 رو بخر که تمام امکانات یه سینمای خانگی (بودن سیستم صوتی) که شامل تمام اون مشخصاتی رو که گفتی داره بعلاوه اینکه فلش هم میخوره و همچنین یه کابل اچ دی هم توی کارتنه ، گارانتی مطمئن و کیفیت پخش تصویر و صدای بسیار عالی داره . هر نوع خروجی هم که فکرشو کنی داره از اچ دی گرفته تا کامپوننت و اپتیکال صدا و 5.1قیمتش هم مناسبه . من پاییونیر 410 رو تست کردم و هیچ فرقی از نظر تصویر و صدا با ال جی نداره ، تازه یه سری امکانات هم کمتر داره . من کرمانشاهم ولی اینجا نتونستم گیر بیارم و اومدم تهران . توی جمهوری خیلی زیاد بود و براحتی گیر میاد قیمتش هم قبلا گفتم که 98 تومن گرفتم .
    (

9. این کاربر از mehdimdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز امیدوارم نظر من رو دلیل تعصب بی جا و بی منطق من ندونید ولی همین مدل ال جی یعنی 9650 رو بخر که تمام امکانات یه سینمای خانگی (بودن سیستم صوتی) که شامل تمام اون مشخصاتی رو که گفتی داره بعلاوه اینکه فلش هم میخوره و همچنین یه کابل اچ دی هم توی کارتنه ، گارانتی مطمئن و کیفیت پخش تصویر و صدای بسیار عالی داره . هر نوع خروجی هم که فکرشو کنی داره از اچ دی گرفته تا کامپوننت و اپتیکال صدا و 5.1قیمتش هم مناسبه . من پاییونیر 410 رو تست کردم و هیچ فرقی از نظر تصویر و صدا با ال جی نداره ، تازه یه سری امکانات هم کمتر داره . من کرمانشاهم ولی اینجا نتونستم گیر بیارم و اومدم تهران . توی جمهوری خیلی زیاد بود و براحتی گیر میاد قیمتش هم قبلا گفتم که 98 تومن گرفتم .
    (
    با سلام خدمت شما
    حقیقتش من LG 9650 رو ندیدم ،بنابراین نمیتونم نظری در موردش بدم. ولی Lg9450 رو با پایونیر 610 مقایسه کردم که از نظر تصویر وبخصوص صدا برتریه پایونیر ملموس بود. فیلمشم the body of lies با کیفیت HD بود.
    میخواستم بپرسم که ایا شما پایونیر 410 و ال جی رو در کنار هم تست کردین؟ در ضمن چه فیلمی رو تست کردین؟چون فیلمای معمولی رو که جفتشون با یه کیفیت نشون میدن
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

با سلام
    من پایونیر 610 دارم کیفیت صدا وتصویرش عالیه، اصلا اهله تعصب رو هیچ برندی نیستم .من قبلا lg داشتم که فاجعه بود. تنها مشکله پایونیر عدم ساپورت زیر نویس فارسی که اونم میشه با 5 دقیقه وقت add کرد. ولی پایونیر تو شهرستان پیدا نمیشه(همینطور فیلیپس) فک کنم سامسونگ وسونی بد نباشن. البته چون تلویزیونتون hd هستش بهتره دنباله سامسونگ برین (دوستایی دارم که سامسونگ دارن و ازش راضین) ،ظاهرا سونی خروجیه hd نداره.
    در مورد lg فک کنم تو الویتهای بعدی باشه بهتره (از رو تجربه تلخی که داشتم میگم)

دوست عزیز ممنونم از نظرتون
    میشه بفرمایید که مشکل این الجی که شما داشتید دقیقا چی بود؟
    من تا اونجا که یادم میاد فرموده بودید که با زیر نویس مشکل داشت که طبق گفته خودتون پیوونر هم همین مشکل رو داره حالا اگه مشکل دیگه ای هم داره بگید ...

حالا چون من به پیوونر و فیلیپس دسترسی ندارم شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟

12. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

راستی
    من با توجه به کیفیت tv خودم هم که اسکارلت الجی 42 هستش میگم که ( یعنی حداقل تو ال سی دی ) الجی از سامسونگ سرتره
    در صورتی که مثلا در مانیتور این حرف کاملا برعکسه یعنی سامسونگ سرتره
    چون اولین سری مانیتورهای الجی کاملا بنجل بودند!!!!

حالا برای پلیر دی وی دی نمیدونم
    Last edited by babak_gww; 02-05-2009 at 22:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از نظرتون
    میشه بفرمایید که مشکل این الجی که شما داشتید دقیقا چی بود؟
    من تا اونجا که یادم میاد فرموده بودید که با زیر نویس مشکل داشت که طبق گفته خودتون پیوونر هم همین مشکل رو داره حالا اگه مشکل دیگه ای هم داره بگید ...

حالا چون من به پیوونر و فیلیپس دسترسی ندارم شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟
    علاوه بر زیر نویس یه سری از فرمت ها رو هم باز نمیکرد ،کیفیت صداش هم زیاد جالب نبود.
    در مورد پایونیر تنها مشکلش همینه که میشه با add کردن زیر نویس این مشکلو حل کرد(البته فیلیپس این مشکلو نداره)
    در ضمن حتما یه سری به وبلاگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزن.ویه میل به مدیرش که اقای بهرنگ برزین بزن(خیلی میتونه بهتون کمک کنه)
    Last edited by farshidcivil; 03-05-2009 at 15:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •