سلام دوستان
گوشیم n82 هست
از دستم افتاد....
شیشه رویش ترک برداشت...
میشه این رویی رو فقط عوض کرد؟
گقدر خرج داره..؟
آهان داشت یادم میرفت...
اسپیکر داخلیش هم یکیش از کار افتاده !
قیمت کسی داره از اسپیکرش![]()
سلام دوستان
گوشیم n82 هست
از دستم افتاد....
شیشه رویش ترک برداشت...
میشه این رویی رو فقط عوض کرد؟
گقدر خرج داره..؟
آهان داشت یادم میرفت...
اسپیکر داخلیش هم یکیش از کار افتاده !
قیمت کسی داره از اسپیکرش![]()
سلام
این روزا چقدر بلا سر این N82 داره میاد!کم کم دارم به وحشت می افتم...
فکر کنم باس یه زره پولادی براش بخرم...
( اونم من که در نگهداری گوشی عصوه جهانیان هستم!!!
)
قیمت اون قاب پنجره گوشی ( منظورم قاب محافظ صفحه نمایش هست) اصلش چیزی حدود 10 تومان هست. از خود پارت اوریجینال که وارد کننده قطعات قابریک نوکیاس می تونی بخری
اسپیکرش هم شنیدم 18 تومانه، ولی دقیق نمی دونم!راستی، مطمئنی که از کار افتاده؟ شاید بالانسش بهم خورده...
![]()
سلام
من یه 5800 دارم که فکر کنم باطریش مشکل داره
بعد از اینکه از شارژ کشیدم خط اول رو 10 ساعت نگه میداره ولی 6 خط بعدی رو 2 ساعته تموم میکنه
یعنی حتی اگه زیاد ازش کار نکشم 12 تا 15 ساعت دوام میاره بعد ختموش میشه
به نظر شما مشکلش چیه
قیمت باطری رو هم اگه ممکنه بگید
سلام
والا ... ای کاش می گفتی که چند وقته گوشی رو داری؟!
اگر مدت کوتاهیه که خریدی، خوب طبیعیه. اما نه... اگر مدت طولانی ای هست؛ بله باطریت مشکل داره
قیمت باطری اصل با گارانتی هم چیزی حدود 28 تا 30 تومانه؛ بدون گارانتی و بسته بندی هم 14 تومان؛ ولی تضمینی بر اصل بودنش نیست![]()
سلام دوستان.
من میخام برنامه گارمین رو روی گوشی بریزم.ولی برای رفتن به حالت Data Transfer مشکل دارم.و پیغام میده که مموری کارت با برنامه دیگری در حال استفاده هستش.در حالیکه هیچ برنامه ای باز نیست .برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم از همه.
گوشی رو تازه خریدم ( 3 روزه )
امروز بردم پیش فروشنده گفت واسم باطری رو تنظیم ولتاژ میکنه تا درست شه
شما میدونید تنظم ولتاژ چیه؟؟؟؟![]()
نخستین باره که می شنوم و به احتمال 99% شیوه ای جهت تیغ زنی از مشتری هست!شما یه ماه صبر کن. اگر مشکلت حل نشد ( کمتر 10% )، برو یه باطری دیگه بگیر... راستی اگه گارانتی داشته باشه، باطری تا 3 ماه مشمول گارانتی می شه ها!
( البته توی دفترچه راهنمای گوشی من اینجور نوشته؛ حالا باس ببینیم که خود شرکت می پذیره یا نه. که البته نمی تونه نپذیره! چون بخشنامه خود نوکیا هست... )
سلام
وقتی گوشی رو در حالت mass strong به سیستم وصل کردم سیستم هنگ کرد,کابل رو از گوشی خارج کردم وقتی دوباره در همون حالت وصل کردم درایو رم پیغام(ایا میخواهید رم را فرمت کنید)داد.و هنگامی که میخواهم اطلاعات رم را از روی گوشی باز کنم پیام((memore corrupted اگر اطلاعات مموری رو بخوام باید چیکار کنم؟باتشکر.
یک ساعت پیش رو 5800 هک شده برنامه ی core player رو نصب کردم همه چی قاطی کرده..این شورتکات ای بالا وقتی فعالش می کنم نمیشه هیچ کاری کرد و همش قفل میکنه و عملا دکمه سبز سمت چپ برای تماس کار نمیده بعد از این نصب...
اون نرم افزاره هم پاک کردم اما درست نشد...فقط باید حالت شورتکات هاشو اوی home theme به basic تغییر بدم که بشه دیال رو اورد....دکمه سبزه عمل نمیده...کلا این 3 تا دکمه و دیال و کنتاکت لیستم رو وقتی که شورتکات ها رو فعال میکنم از حال میرن!!
چه کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدی چیزی نداره ؟؟؟
من نمی خوام فلش کنم...ریست فاکتوری هم کردم جوابی نداد....دوستم همین مشکل رو داشت رفت فلش کنه....
تو رو خدا کمکم کنید این درست بشهههههههههه
ریست کلی نمیشه کرد ؟؟؟
می فهمید مشکلم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین و عملی باشه که بقیه نرم افزار هام پاک نشن...فقط درست بشههه
یه دنیا ممنون
کسی نسست جواب ما رو بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)