تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 96 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم با آقای mahday8 موافقم. اگه ما از روی عادت فیفا منیجر رو بازی می کنیم دلیل نمی شه که بگیم این بازی بهترین بازیه. ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم با آقای mahday8 موافقم. اگه ما از روی عادت فیفا منیجر رو بازی می کنیم دلیل نمی شه که بگیم این بازی بهترین بازیه.
    آقا من هم طرفدار هیچ بازی نیستم یادم هم نمیاد گفته یاشم بهترین بازیه!!!از روی عادت هم فیفا منیجر بازی نمی کنم از فروشش هم سودی نصیبم نمیشه!همیشه هم طرفدار امتحان کردن چیزهای تازه و نو هستم.من نظرم رو گفتم و پیشنهاد کردم dvd بازی رو به هر کس که میخواد هدیه کنم.حالا یه عدده اصرار دارن من میخوام بقیه رو از لذت بازی football manager محروم کنم!!!آقا برید بازی کنید حالشوببرید و دعا به جون بقیه کنید که شما رو از گمراهی در آوردن!!!
    ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
    کجای دنیا دیدید طرفدارای تیم ضعیف به جای طرفداری بگن تیم قویتر مالی نیست؟!!
    بابا بی خیال فوتبال منیجر بهترین بازی منیجر در منظومه شمسیه
    زت زیاد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

آقا من هم طرفدار هیچ بازی نیستم یادم هم نمیاد گفته یاشم بهترین بازیه!!!از روی عادت هم فیفا منیجر بازی نمی کنم از فروشش هم سودی نصیبم نمیشه!همیشه هم طرفدار امتحان کردن چیزهای تازه و نو هستم.من نظرم رو گفتم و پیشنهاد کردم dvd بازی رو به هر کس که میخواد هدیه کنم.حالا یه عدده اصرار دارن من میخوام بقیه رو از لذت بازی football manager محروم کنم!!!آقا برید بازی کنید حالشوببرید و دعا به جون بقیه کنید که شما رو از گمراهی در آوردن!!!
    ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
    کجای دنیا دیدید طرفدارای تیم ضعیف به جای طرفداری بگن تیم قویتر مالی نیست؟!!
    بابا بی خیال فوتبال منیجر بهترین بازی منیجر در منظومه شمسیه
    زت زیاد...
    رفیق من گشتم بازی رو پیدا نکردم یعنی... ای خدا کاشکی یکی بود(Mehdi)بازی رو به ما یه طوری می داد.هی هی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره بی خیال . هر کدومو بازی کنید معتاد می شید.

داره خودمونی میشه ashkaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر من آپدیت 2 را نصب کنم میتونم با سیو های قبلی ادامه بدم یا نه کلا باید یه دور فیفا را دوباره نصب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر من آپدیت 2 را نصب کنم میتونم با سیو های قبلی ادامه بدم یا نه کلا باید یه دور فیفا را دوباره نصب کنم؟

بازی رو دوباره نصب کن بعد هم اپدیت 2 رو و بعد کرک .راستش من که نتونستم با سیوهای قبلیم ادامه بدم چون به 4 جولای که می رسید کرش می کرد و از بازی خارج می شد ولی شاید برای شما بشه البته شما روش حساب نکن که نشد نخوره تو ذوقت.
    Last edited by Mehdi_ah; 27-01-2009 at 16:09.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با توجه به اینکه ورژن بازی تغییر می کنه فکر میکنم سیوای ورژن قبل جواب نده شما ریسک نکن شما بیخیال سیوها شو از نو شروع کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

رفیق من گشتم بازی رو پیدا نکردم یعنی... ای خدا کاشکی یکی بود(Mehdi)بازی رو به ما یه طوری می داد.هی هی
    ارادتمندیم عزیز.منزلتون تهرانه دیگه نه؟ اگه dvd روخواستی پ.خ بده هماهنگ کنیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

تو خود سایت مخصوص بازی این جمله اومده:
    Description:

You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو خود سایت مخصوص بازی این جمله اومده:
    description:

you can continue to play with your old save games. Update 2 includes update 1.
    پس واقعا کارش ایول داره اکثر بازی ها وقتی آپدیت میشن مشکل عدم هماهنگی براشون پیش میاد ولی اگه اینطور باشه خوبه دوستمون هم مجبور نیست دوباره از اول شروع کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •