مینی منیجر روی MYSQL راه اندازی نمیشه شما برای راه اندازیه مینی منیجر به سایت احتیاج دارین فهمیدنه طرز کاره مینی منیجر خیلی سادست ، آلبرت انیشتین میگه : شجاع باش برای فهمیدن، نه شجاع برای پرسیدن !!
موفق باشی
مینی منیجر روی MYSQL راه اندازی نمیشه شما برای راه اندازیه مینی منیجر به سایت احتیاج دارین فهمیدنه طرز کاره مینی منیجر خیلی سادست ، آلبرت انیشتین میگه : شجاع باش برای فهمیدن، نه شجاع برای پرسیدن !!
موفق باشی
این لینکی که دادین آدرسه سروره منه، من دارم رو سرور کار میکنم برای همینه که 2 روزه آفلاینه ، وقتی سروره من بالا بیاد بعید میدونم دیگه کسی روحیه برای زدنه سرور داشته باشه چون تمامه باس ها ، اسپل هل ، داپها ، طرز راه رفتن ها ، کوئست ها و ... دقیقاً مثله بلیزارد میمونه و این است قدرته من
![]()
سلام دوستان کسی هست لینک دان anti cheat رو بزاره؟
آنتی چیت یه نرم افزار نیست که شما با اجرا کردنش از زدنه چیت جلوگیری کنین ، آنتیچیت یه فایل هست با پسونده پتچ که باید روی سرسه منگوس وارد کنین بعد منگوستون رو کمپایل کنین
راستی سروره شما چه پتچیه ؟
سلام..دوستان من World of Warcraft Client Patch 3.0.9 رو دارم ولی نمیخوام انلاین بازی کنم با همین روش میشه کاری کرد که افلاین بازی کنم ؟..مرسی
اگه سرور برای 3.0.9 داری تو قسمته realmlist آپی رو بزن 127.0.0.1 تو کلاینت هم realm;ist.wtf رو همین بده و تو سروره خودت بصورت آفلاین بازی کن
موفق باشی
سلا م این که نشد راهنمایی شما یه چیزیو بلدی ولی به کسی یاد نمیدی فک نکنم این درست باشه !
لطفا به سوالات جواب بدید نه اینکه اونا رو بپیچونید !
من اصلا نمیدونم چجوری مینی منجر کار میکنه ! هالا شما میگی با سایت دیگه بدتر !
میشه بگید چه جوری ران میشه ! هالا با سایت یا هرچی ! ممنون
راستی اینو یادم رفت بپرسم اینکه مراحا اینا رم میشه واسم توزیح بدبن ! ( نپیچونیا آقای انیشتین )
This is a Mangos Minimanager modification.
It adds a simple forum system.
How to install :
1) Execute install_forum.sql under your realmd db
2) Upload all files in the 'upload' folder to your mangos manager directory
3) Edit scripts/config.php
Add:
array("forum.php", 'forums'),
Where you want the forum in the menu, don' t forget to add it for each level (if you want)
5) Edit forum.conf.php
WHAT DO YOU DO IF YOU HAVE PROBLEMS:
DO NOT pm qsa about that...
DO NOT post in mmfpm' s topics...
DO NOT pm .Jiboo about your installation problems, as everything is here...
Pm .Jiboo to report bugs only!
Post in "Forum For Minimanager" Topic, for bug help etc.
؟؟ خب هالا اینا یعنی چی ! این مراحل نصب م م !
کسی میتونه یه سری ریلم برای پچ های 3.0.9 و BC بزاره؟ ایرانی باشه بهتره..ر ضمن 3.0.9 هم مهمتره!متشکرم
سلام دوست عزیز
اینم یک آدرس جایی که بیشتر سرور ها با تمام ورزن ها داخل آن هستند .
لینک =>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)