سلام به همه كماني هاي غزيز آقا اين قرارتون كجاست كه من هم بيام؟
سلام به همه كماني هاي غزيز آقا اين قرارتون كجاست كه من هم بيام؟
ما بیشتر خوشحال میشیم ببینیمت اگر گذارت به ما خوردنمي تونم چون تا كرمان حداقل 200 300 كيلومتر راه هست خوب من تنها .....
نوكر همه ي كرماني ها
سلام خیلی خوش امدینسلام به همه كماني هاي غزيز آقا اين قرارتون كجاست كه من هم بيام؟
قرار امروز پشت کتابخونه ملی هست
خوشحال میشیم ببینیمتون
بچه ها یادتون نره
من شاید نتونم بیام ولی حسین به عنوان نماینده بنده در اونجا هست
دوستان سلام خوبيد
اميد جان خوبه؟ منظورم explorer2005 هست كه لااقل احوال دوستاشو مي پرسه
بقيه كه خيلي معرفت به خرج دادن!
دوستان تا موقعي كه آي دي روياي تلخ از بن شدن در مياد من از اين آي دي استفاده مي كنم
مي بينم كه خيلي تازه وارد به اينجا اضافه شده دوستان اگه قرار گذاشتين عكس هم بذاريد البته با دوربين حسام.......
من بازم ميام فعلا
مهرداد جان خوش اومدی عزیز
جات خیلی خالی بود
Last edited by Explorer2005; 04-09-2006 at 23:49.
ممنون اميد جان
ولي من به نتيجه هايي رسيدم كه.... در اسرع وقت خدمتتان عرض ميكنم
سلام مهرداد جاندوستان سلام خوبيد
اميد جان خوبه؟ منظورم explorer2005 هست كه لااقل احوال دوستاشو مي پرسه
بقيه كه خيلي معرفت به خرج دادن!
دوستان تا موقعي كه آي دي روياي تلخ از بن شدن در مياد من از اين آي دي استفاده مي كنم
مي بينم كه خيلي تازه وارد به اينجا اضافه شده دوستان اگه قرار گذاشتين عكس هم بذاريد البته با دوربين حسام.......
من بازم ميام فعلا
من که حتی با اس ام اس هم بهت گفتم بیای سره قرار شما گفتی مسافرت بودم؟ نگفتی؟
ما احواله شما رو میپرسیم شما نمیدونم کجا تشریف دارید؟ کم پیدا هستید
دوستان قرار بعد رو هر روزی بزارید منم میام با توجه یبه اینکه تعدادی از بچه ها عضه سایت نیستن و اعلام آمادگی هم کردن قرارها پربار تر از قبل دنبال میشه و همینطور منتظره آقا امید و حسام و مهرداد عزیز هستیم
یا علی مدد.
بابا برين اينجا راي بدين داريم كم مياريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بچ كرماني
من از اين كه كرماني هستم افتخار مي كنم ولي بعضي از دوستان ارشون مي شه بگن كرماني هستن دليلش نمي دونم چيه توي همين سايت نوشتن تهراني هستن براي چي بايد به شهر و ملت كشورشون افتخار كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)