Norton AntiVirus Definitions July 12, 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton AntiVirus Definitions July 12, 2009
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان......
اقا این پست رو تو نورتون ندیم کجا بدیم؟!!!!!!!
این انتی ویروس ما تا 7/12/2009 اپدیت هست اما لایو اپدیتش 52
mg هستش!!!!!!!!!!!!! حالا من چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟؟؟
تنها انتی ویروسم هستش که اپ دیت میشه !
اگه انتی ویروسی سراغ داشتین که اپدیت بشه. خوب هم باشه. و
قیمتش هم معقول باشه. به من هم بگین.
ممنونتون میشم . یا علی![]()
شما از كدام محصول و كدام نسخه نورتون استفاده ميكنيد؟
در مورد مابقي سوالات ميتونيد به تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مراجعه كنيد.
سلام
آیا از محصولات نورتون nis نسخه ای منتشر شده که روی ویندوز 7 کار کنه ؟؟
من 16.5.0.135 رو که نصب می کردم رو ویندوز 7 درست کار نمیکرد
ممنون
با سلام خدمت دوست گلم .
ببین دوست من همونطور که گفتم انتی ویروس من symantec
antivirus خالی هستش. میدونی یعنی هیچ نامی از نورتون نداره .
واز اونجا که شرکت سازنده نورتونه گفتم شاید شما ودیگر دوستان
راه حلی داشته باشید. متاسفانه سرعت اینترنت من پایینه و اگر
میشد عکسش رو اپ میکردم و میگذاشتم اما متاسفانه نمیشه .
حالا مدلش هم براتون گذاشتم بدردتون میخوره؟ فعلا دوست من.!
(program version)
program:10.0.1.1000
0.13.scan engine:81.3
سلام
من لپ تاب گرفتم نورتون 2009 داره اپدیتش هم کردم می خواستم کرک شو پیدا کنم پست اول هم رفتم راستش جواب نداد میشه راهنمایی کنید کرک شو از کجا پیدا کنم؟
دوست عزيز ظاهرا دوستان در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها شما را راهنمايي كردند.حجم آپديت اوليه آنتي ويروسها قدري بالاست ولي آنتي ويروسهايي مانند Avira يا NOD32 يا kaspersky متناسب با آخرين نسخه اي كه استفاده كنيد داراي حجم آپديت نسبتا پاييني بوده ولي تا حجم 10MB را درنظر بگيريد.
آخرين كرك منتشر شده براي محصولات نورتون 2009 همون كرك Norton Trial Reset 3.6A ميباشه كه در پست اول همين تاپيك همراه با دستورالعمل نحوه استفاده از آن قرار داده شده است.
نسخه جديد کرک Trial Reset برای محصولات Norton 2009 (تا اين لحظه) در لينک زير:
Trial Reset v3.8.1NE
سلام
میشه یه نفر بگه چجوری میشه آپ دیت های نورتون 2009 رو یک جا SAVE کنم؟
من رو 3 تا کامپیوتر و در مجموع 5 تا ویندوز نورتون دارم و نمیتونم هر 5 تا رو از اینترنت آپ دیت کنم.
سلام
دو تا سوال داشتم
1- من روي لپ تاپم که مدلش اچ پي است و 15 روز پيش اونو خريدم نسخه 15 روزه نورتون اينترنت سکيوريتي 15.5.0.23رو داشتم و به نظرم نسخه جالبي بود ولي حالا که بعد از 15 روز از کار افتاده و آپديت هم نميشه موندم آيا پاکش کنم و نورتون 360 رو بزنم و يا همين رو کرکش رو پيدا کنم شما به عنوان کارشناس چه نظري داريد ؟ (در ضمن اين نسخه رو هنوز آپديت نکردم و چند بار با ابنترنت ديال آپ امتحان کردم حتي يک بار يه ساعت ونيم بود که داشت دانلود مي کرد که ارتباط قطع شد و همه اش از بين رفت با توجه به اينکه در اين نسخه حجم فايلهاي آپديت مشخص نمي شه تا براساس اون در مورد آپديت کردن و يا نکردن تصميم بگيرم سوالم اينه که تو نسخه هاي ديگه هم همينطوره .خصوصاً نورتون 360 يا اونجا معلومه چند مگ دانلود بايد انجام بشه
2- من يه کرک رو از اين انجمن دانلود کردم که اعتبار نورتون رو بين 1 تا 3 سال مي شد تمديد کرد اين کرک که توسط ويروسياب نود 32 روي کامپيوترم تروجان تشخيص داده شد رو با وجود ترديد زياد به لپ تاپ منتقل کردم و از بخت بد ما آدرسي رو که توي مرور گر نمايش ميده و من به برنامه کرک ميدم رو اينولد (نامعتبر) ميدونه .حالا کار ندادن کرک که هيچ نگران الوده شدن لپ تاپم به تروجان هستم شما مطمئنيد اين کرک تروجان نيست ؟ آيا کرکي براي اين نسخه نداريد ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)