آقا فرتاش دستت درد نکنه که لینکارو واسم فرستادی.آقا ازت یه خواهشی داشتم.اگه میتونی یک عکس از صفحه ی سیستم ریتینگ ویستا بگیر و واسم بفرست یا اینکه تو این سایت بذار تا ببینیم ویستا چه ریتی به این دستگاه داده.
ممنون میشم
آقا فرتاش دستت درد نکنه که لینکارو واسم فرستادی.آقا ازت یه خواهشی داشتم.اگه میتونی یک عکس از صفحه ی سیستم ریتینگ ویستا بگیر و واسم بفرست یا اینکه تو این سایت بذار تا ببینیم ویستا چه ریتی به این دستگاه داده.
ممنون میشم
الآن تو بازار 1070 با باتری 9 cell هم هست یا همشون 6 cell هستن؟
HP Pavilion dv7-1070 اومده با قسمت 2100000 تومان. نظرتون چيه؟ ميخوام بگيرمش
ايراداتي كه از نظر بنده براش موجوده
1)bluray ROM داره و bluray RW نيستش.
2)هاردهايي كه داره 5400 دور هستن.(راستي نظرتون در مورد SATA3 يا هاردهاي SSD چيه؟)
يه سوال فوري داشتم خدمتتون:
لپ تاپ dv5-1060 دو تا گرافيك داره ظاهرا،يه جا هم نوشته بوديد توي روشن بودن قابليت سوئيچ نداره
اين قابليت را داره كه توي ستاپ گرافيك 9600 را غير فعال كنيم؟
اگه ميشه توي مصرف باتريش و گرماش چقدر تاثير داره؟
تشكر
نقل قول از REGISTERED USERيه سوال فوري داشتم خدمتتون:
لپ تاپ dv5-1060 دو تا گرافيك داره ظاهرا،يه جا هم نوشته بوديد توي روشن بودن قابليت سوئيچ نداره
اين قابليت را داره كه توي ستاپ گرافيك 9600 را غير فعال كنيم؟
اگه ميشه توي مصرف باتريش و گرماش چقدر تاثير داره؟
تشكر
منظورت اینه که چیپست گرافیک رو سوییچ کنی ؟ خیر این امکان نیست من sony vaio FZ-180 EB (USA داشتم دو چیپسته بود :
geforce 8400M GT - 256MB D
Intel X3100
اما این کار نمیشد چون سیستم ویندوز فقط GF رو مشناخت نه چیپست کمکی رو
نداشتن Blueray RW ایراد نیست چون فعلا امکانی نیست که بشه ازش استفاده کرد. هارد های SSD هم نسل بعدی هاردها هستند و تنها مشکلشون قیمت خیلی بالاست!
این مدل از چیپست Intel PM45 استفاده می کنه که چیپ گرافیک آنبرد نداره. تنها چیپ گرافیکی که توی این مدل هست همون Geforce 9600M GT یه.![]()
سلام خدمت تمام بچههاي عزيز فروم،
من بالاخره Dv5-1060 خريدم (يعني امروز تحويل ميگيرم).فقط يه سوال فوري واسم باقي مونده:
چطور ميتونم موقع تحويل گرفتن دقيق تستش كنم كه مثلا قطعهاي را عوض نكرده باشه يا مشكلي نداشته باشه؟ به چه نكاتي دقت كنم؟ اگر نرمافزاري هم واسه تست لازم هست لطف كنيد معرفي كنيد، ممنون ميشم.
ضمنا اگه خدا بخواد، يه تست دقيق روش انجام ميدم (هرچند بزرگترها قبلا اين كارو كردند) و بعدش سوالي بود در خدمتم.
باز هم از همه كمكهايي كه تو اين مدت به من كرديد تشكر ميكنم.![]()
مبارکت باشه آقا .بپاش پیر بشیچند خریدی و با چه گارانتیی هست
با تشكر از جناب stream بابت پاسخشون
يه سوال ديگه داشتم
من براي خريد رفته 1060 رفته بودم يه جا قيمت را 1430000 ميداد بقيه حدود 1320000 ولي جايي كه گرون تر ميداد و ضاهرا هم طرف پرت گويي نبود ميگفت اونهايي كه فيمت پايين ميدن جزو سريهاي برگشت خورده از تعمير هستن
كسي نظري نداره؟
تشكر
ممنون، هنوز كه نرسيده دستم، ظاهرا سفارشم تا فردا عقب افتاده، 1.360.000 ميگفت ولي به 1.240.000 الي 1.250.000 راضي شد. گارانتي رايانه مشاور: 1 ماه تعويض دستگاه، 11 ماه تعويض قطعات.
قيمتها را كه خيلي ميپرونن. من از يه جا پرسيدم گفت 1.520.000ميگفت گارانتي ما زير نظر وزارت بازرگانيه! حالا يعني چي خدا ميدونه؟!؟... وقتي معترض شدم كه چرا اينقدر گرون ميدي و من قيمت پايينتر سراغ دارم، باورتون نميشه 3 سوته گفت، خوب من بهتون ميدم 1.290.000!!!...
كسي جواب سوال منو نداد؟ كمك!..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)