تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 48 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 474

نام تاپيک: FUEL

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان!
    مثل اينكه با يكي از مسخره ترين باگهاي چند سال اخير تو بازي FUEL مواجه شدم ...

از 21 چك پوينت دو تاش مونده بود و فقط يك نفر جلوم بود كه داشتم از اون هم سبقت ميگرفتم كه ديدم يهو غيب شد سريع نقشه رو نگاه كردم ديدم به صورت پيچي داره حركت ميكنه و رسيد به جايي كه تو عكس ميبينيد ، حالا عجيب تر اينكه پايان خط اونجاست كه دورش خط كشيدم ولي اون ماشينه ببينيد كجا رفته !! آخرش هم اونو اول حساب كردن منو دوم ... WTF
    از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا
    Last edited by pedram_sad; 26-07-2009 at 17:26.

3. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا
    منم که رو پی سی بازی میکنم اصلا تا حالا 1 باگ هم ندیدم.تا حالا 13 تا مپ باز کردم.

5. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :

1. AI doesn't play by the rules
    2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving

مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

منم محکم سر حرفم هستم
    و کاملا با شما و حتی gamespot مخالف

حد اقلش رو مورد اول

8. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :

1. AI doesn't play by the rules
    2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving

مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم

من چهار تا مپ بیشتر باز نکردم بیشتر میرم جلو ببینم چی میشه درسته بازی بعضی مواقع واقعا اعصاب خرد کن میشه ولی من تحملم زیاده چون سبک رالی رو دوست دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.

11. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
    sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .
    در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
    نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...

موفق باشيد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .
    در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
    نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...

موفق باشيد!
    عزیز من به نظر شما بی احترامی نکردم.من تا حالا بیشتر از 80 درصد بازیرو رفتم.با اینکه بازی پورت شده هست اما حتی یک باگ هم ندیده ام.اینم نظر من حالا شما باگ دیدی قابل احترامه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می گم حتما مسیررو اشتباهی رفتین که اول نشدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •