از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...
از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...
والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا
Last edited by pedram_sad; 26-07-2009 at 17:26.
منم که رو پی سی بازی میکنم اصلا تا حالا 1 باگ هم ندیدم.تا حالا 13 تا مپ باز کردم.
نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :
1. AI doesn't play by the rules
2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving
مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم![]()
منم محکم سر حرفم هستم
و کاملا با شما و حتی gamespot مخالف
حد اقلش رو مورد اول
من چهار تا مپ بیشتر باز نکردم بیشتر میرم جلو ببینم چی میشه درسته بازی بعضی مواقع واقعا اعصاب خرد کن میشهولی من تحملم زیاده چون سبک رالی رو دوست دارم
![]()
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...
موفق باشيد!
عزیز من به نظر شما بی احترامی نکردم.من تا حالا بیشتر از 80 درصد بازیرو رفتم.با اینکه بازی پورت شده هست اما حتی یک باگ هم ندیده ام.اینم نظر من حالا شما باگ دیدی قابل احترامه.
می گم حتما مسیررو اشتباهی رفتین که اول نشدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)