تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 79 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

سلام .
    من این بازیو نصب کردم البته تو ویستا ولی مشکل صدا دارم. یعنی تا قبل از نشون دادن دموها صدا بازی نرماله ولی موقع نشون دادان دمو صدا ناهنجار میشه و بعدش که تموم میشه تازه صدای دمو موقع بازی کردن پخش میشه و از اونجاست که صدای بازی هم مشکل پیدا می کنه و هماهنگ نیست . در ضمن من مودمم قطع کردم ـ آخرین درایو کارت صدا رو گرفتم و همچنین دایرکت ایکس مال ماه نوامبر . ولی مشکل پا بر جاست. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
    کسی نمی تونه کمکم کنه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا منم با صدای این بازی مشکل دارم . یعنی اینطور بگم که وقتی دموی اول بازی رو میبینم که توی بیمارستان دارن مردم رو شکنجه میدن و من هم روی تحت دارم توسط یه دکتر حرکت میکنم در اون قسمت صدای بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی که بازی اجرا میشه و حرکت میکنم دیگه هیچ صدایی نمیاد . این جریان قطع کردن مودم چیه ؟ چطور باید قطعش کنم ؟ فقط طوری بگید قطعش کنم که مشکلی برای ایننترنتم پیش نیاد!
    من 2تا مشکل دیگه هم دارم . برای اولین بار که وارد بازی شدم وقیتی که روی تخت بودم و اون علامت کلیک رو که باید تند تند بزنم تا بند دور دستشو باز کنه وقتی جلو در رفتم دیدم یه چیزی خورد توی شکم همون دکتر و روی زمین کشیده شد و رفت ولی وقتی دوباره وارد بازی شدم دیدم این باز دکتر سر جاش گیر کرد و دیگه حرکت نکرد و من خیلی راحت در رو باز کردم و رفتم پیش دکتره . اون دکتره هم سر جاش گیر کرده بود و یه چاقو بزرگ که همون چیزی بود که قرار بود بخوره به شکمش هم اونجا گیر کرده بود ! وقتی هم طرف برادر jush میرم میبینم سر جاش نیست و جاش خالی . البته میدوم مشکل گرافیکی از بازی هستش !

مشکل دوم چطور اون کد رو پیدا کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم کجاست ؟!!!!!!
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-01-2009 at 02:37.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آقا منم با صدای این بازی مشکل دارم . یعنی اینطور بگم که وقتی دموی اول بازی رو میبینم که توی بیمارستان دارن مردم رو شکنجه میدن و من هم روی تحت دارم توسط یه دکتر حرکت میکنم در اون قسمت صدای بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی که بازی اجرا میشه و حرکت میکنم دیگه هیچ صدایی نمیاد . این جریان قطع کردن مودم چیه ؟ چطور باید قطعش کنم ؟ فقط طوری بگید قطعش کنم که مشکلی برای ایننترنتم پیش نیاد!
    من 2تا مشکل دیگه هم دارم . برای اولین بار که وارد بازی شدم وقیتی که روی تخت بودم و اون علامت کلیک رو که باید تند تند بزنم تا بند دور دستشو باز کنه وقتی جلو در رفتم دیدم یه چیزی خورد توی شکم همون دکتر و روی زمین کشیده شد و رفت ولی وقتی دوباره وارد بازی شدم دیدم این باز دکتر سر جاش گیر کرد و دیگه حرکت نکرد و من خیلی راحت در رو باز کردم و رفتم پیش دکتره . اون دکتره هم سر جاش گیر کرده بود و یه چاقو بزرگ که همون چیزی بود که قرار بود بخوره به شکمش هم اونجا گیر کرده بود ! وقتی هم طرف برادر jush میرم میبینم سر جاش نیست و جاش خالی . البته میدوم مشکل گرافیکی از بازی هستش !

مشکل دوم چطور اون کد رو پیدا کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم کجاست ؟!!!!!!
    گفتم که با نصب آخرین DirectX میتونی مشکل صدا را حل کنی . از سایت مایکروسافت باید دانلود کنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

ماله منم کپ ماله تو
    هم صدا ندار هم قضیه دکتره ویندوزت sp3 هست ؟ میخوستم بدونم چون ماله منم sp3 xp شاید ماله ویندوز باشه؟؟ من اعصابم خورد شد پاکیدمش

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ماله منم کپ ماله تو
    هم صدا ندار هم قضیه دکتره ویندوزت sp3 هست ؟ میخوستم بدونم چون ماله منم sp3 xp شاید ماله ویندوز باشه؟؟ من اعصابم خورد شد پاکیدمش
    آقا صد دفعه گفتم من هم مشکل شما رو داشتم و با نصب Directx اکتبر (و یا جدید تر) حل شد

6. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راهنمای مراحل (به فارسی )هست؟ خیلی لازم دارم

این معمای ساعت چه جوری حل میشه؟

داره خودمونی میشه mohsen.esf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تا حالا هیچ کدوم از ورژنهای این گیمو بازی نکردم ایا ارزش داره بازی کنیم 4 شا دارم ولی بازی نکردم کدوم ورژنش بهتره

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شماره 4 این بازی اگه اونی باشه که من بازی کردم . باید بگم که مفت نمی ارزه ! فکر کنم همونه که آدم خوراش از توی دیوار میان بیرون و اصلا نمیمیرن و باید فقط ازشون فرار کنی !

آقا یکی به ما کمک نمیکنه ؟ این سوال رو من قبلا پرسیدما :

اول بازی توی بیمارستان چکار باید کنم فکر کنم باید دنبال یه کدی بگردم که اون در رو که بروی jush بسته شده رو باز کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم ... کجاست ؟!!!!!! کمک !

ماله منم کپ ماله تو

آره ماله منم سرویس پک3 هستنش ! ولی اون مشکلی درست میشه یعنی چیزی نیست که بخوای بازی رو از دست بدیم ! فقط این صداش خرابه که بروبچ میگن باید دایرکت ایکس اکتبر به بعد رو نصب کنیم . ولی کی دانلودش کنه خدا میدونه
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 10-01-2009 at 02:33.

10. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

شماره 4 این بازی اگه اونی باشه که من بازی کردم . باید بگم که مفت نمی ارزه ! فکر کنم همونه که آدم خوراش از توی دیوار میان بیرون و اصلا نمیمیرن و باید فقط ازشون فرار کنی !

آقا یکی به ما کمک نمیکنه ؟ این سوال رو من قبلا پرسیدما :

اول بازی توی بیمارستان چکار باید کنم فکر کنم باید دنبال یه کدی بگردم که اون در رو که بروی jush بسته شده رو باز کنم . کل بیمارستان رو زیر و رو کردم کد رو برای باز کردن در پیدا نکردم ... کجاست ؟!!!!!! کمک !

آره ماله منم سرویس پک3 هستنش ! ولی اون مشکلی درست میشه یعنی چیزی نیست که بخوای بازی رو از دست بدیم ! فقط این صداش خرابه که بروبچ میگن باید دایرکت ایکس اکتبر به بعد رو نصب کنیم . ولی کی دانلودش کنه خدا میدونه
    1.کد 624872
    2.فک کنم درست شه حالا بیخیخی

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تقریبا فک کنم آخرایه بازی باشم خیلی جلو رفتم الان تو زندانم می خوام که ویلر رو از زندان در بیارم اما اون اهرم رو دیوار قفل کرده و Pull رو صفحه نمی آد که بزنم پلیسه آزاد شه فک کنم باگ شده چند بارم رفتم اما نتیجه نداده وقتی روش کلیک می کنم می زنه الان نمی تونم انجا امن نیستش !!! همه رو کشتم ولی انجاش شانس من بازی در آورده
    کسی یه این مشکل نخورده ؟!
    خواهشا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •