اقا به زبان ایرانی بگو!! من که هیچی نگرفتم میشه یکم واضح تر بگین؟
اقا به زبان ایرانی بگو!! من که هیچی نگرفتم میشه یکم واضح تر بگین؟
امروز كه اومدن با دو سه تا دستگاه چك كردن و گفتن از سيم كشي داخلي مشكلت!!!
ولي وقتي ADSL هم گرفته بودم از دمه در هم وصل نمي شد يعني قبل از سيم كشي داخلي هم نمي شد مودم رو آپ كرد!!!
يكي از دوستان بود كه گفت فاصلش از مخابرات خيلي زياده،اگه دوباره خودش رو معرفي كنه كه كي بود خيلي ممنون ميشم!![]()
اینجا یه سری بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من قبلا" adsl پارس آنلاین داشتم الان این ماه دیگه شارژ نکردم و رفتم داتک گرفتم ولی چون ویندوز رو عوض کردم تنظیمات مودم پاک شده نوع مودمش سیمفونی 5500 هست چون من 5 سال پیش از پارس آنلاین گرفتم اون موقع این مودم رو میدادن
کسی دقیق بلده بگه من چطوری config کنم مودمم رو
اونا میگن که باید تو tcp-ip عدد بدیم و از این حرفها منم نمیدونم چی باید بدم پارس آنلاین هم جواب نمیده در ضمن من با usb وصلش کردم الان مودم رو ویندوز قشنگ میشناسه ولی داتک که به من یوزرنیم و پسورد رو میده این وصل نمیشه ارور 691 میده
کسی تنظیماتشو بلده ؟ ممنون میشم
سلام بچه ها نظرتون راجع به Usr 9107 چیه ؟ مودم توپیه یا نه ؟ میخوام بخرم از کجا با چه قیمت میتونم تهیه کنم ؟
دوست عزیز ! تا آنجا که من اطلاعات دارم مودمها یه حافظه ی کوچکی دارند که این اطلاعات ثبت شده ی مربوط به کانفیگ مودم را در خود نگه میدارند و با عوض شدن ویندوز به آن تنظیمات خدشه ای وارد نمیشه ! و در پشت دستگاهها برای موقع اظطراری (مثلا تعویض شرکت سرویس دهنده ، یا موقع فروش مودم و...) دکمه ی ریست پیش بینی شده !
با توجه به توضیحاتتان معلوم است که الآن داتک دارید و تنمیات کانفیگ مودم را میتوانید با تماس با پشتیبانی به شماره ی 81686868 از اپراتورش بگیرید ! و در ضمن توجه داشته باشید که همان کانکشن لوکال آریا کانکشنت برای اتصال کافی است و نیازی به کانکشن جدایی برای اتصال به اینترنت نیست !
دوست عزیز در داخل سی دیش فایلی آموزشی وجود داره
من پي بردم كه كل شهرك ما نميتونه Adsl بگيره چون فاصله از مخابرات زياده،برا همين مي خوام برم شكايت كنم ببينم چي ميشه!!!!!!!!!!!
فاصله از مخابرات تا تلفن دایر شده رو چطوری میشه فهمید؟ خود مخابرات یا حدسی؟
یه مودم عالیه...
شما میتونید این مودم رو با گرانتی "انفورماتیک گستر" که یکی از بهترین شرکتای گارانتی توی ایرانه تهیه کنید... محصولات USRobotics رو فقط با گارانتی "انفورماتیک گستر" بخرید... چون مشاا... هزار مشاا... پر شده از مدلای ریمارک شده محصولات معروف که آنچنان عین مدل واقعی هستن که آخرشن... مخصوصا شرکتای Linksys و USRobotics و D-Link...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت انفورماتیک گستر :
اگه تهران هستید میتونید به فروشگاه مرکزی انفورماتیک گستر توی بازار کامپیوتر ایران (ضلع غربی خیابون ولیعصر - بین طالقانی و میدون ولیعصر) طبقه سوم برید... اونجا از هر کی بپرسید انفورماتیک گستر میشناسدش... چون تامین کننده تمام جنسای محصولات معروفی همچون OCZ و Biostar و USRobotics و... برای کل بازار کامپیوتر ایران و کل ایران هستش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مودم طوری که توی سایت انفورماتیک گستر نوشته 70000 تومنه که البته این قیمتا مدتیه که به روز نشدن و محصولات جدید هم بهشون اضافه نشدن... شما میتونید از طریق شماره هایی که توی صفحه زیر هستن باهاشون تماس بگیرید و هم قیمت بگیرید و هم اگه شهرستانید بپرسید که از کجا میتونید بخرید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Cleeev; 20-08-2008 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)