باسلام الان یه هفتس بازی رو نصب کردم ولی مشگل صدا دارم همه کارها رو هم کردم.
مودم ندارم اپدیت ار 1.16 به 2.16 اخرین اپدیت برای کارت صدا
همه تا اخرش رفتن من هنوز اندر خم یه کوچه ام.
میشه مشگل از دایرکت ایکس باشه برای خودش رو نصب کردم توی بازی هم میره ولی صدا نداره
از کرکش چطور شاید از اون باشه؟
مدل صدای مادر برد real tek hd مادر برد اینتل مال شرکت اینتل است
راهنمایی کنید؟
اگه با پیغام sound acceleration error رو به رو باشین این مراحل رو انجام بدین:
- در بخش sound, video and game controller از Device Manager موارد رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
سلام . یه مرحله است که برق های اتاق میره و توی اون تاریکی یه روح بهم حمله میکنه. به محض اینکه میخوام روح را بزنم غیب میشه و...
لطفا راهنمایی کنید که کجا باید برم...
لطفا نام ماموریت رو عنوان کنین و کمی بیشتر جایی که گیر کردین رو شرح بدین...
... کسانی که Extraction Point و Persues Mandate رو بازی نکردن چیزی از داستان رو از دست میدن یا نه ؟ یا نکته ی اضافی ؟!
نه. اتفاقا طبق صحبت Monolith این دو قسمت Extraction Point و Persues Mandate, ادامه های F.E.A.R حساب نمیشن و باید اونا رو نادیده گرفت.
با اینکه F.E.A.R. 2: Project Origin ادامه ای حقیقی حساب میشه ولی بازی کردن Extraction Point و Persues Mandate هم خالی از لطف نیست!
1-اگر تمام award ها رو بگیریم چی میشه؟
2-مگه Keegan به Becket چه گفتش؟
جواب اول - باز کردن بخش Awards در PC تاثیری نداره و فقط به کنسول ها مربوط میشه. (اچیو منت)
جواب دوم - گیکان به بکت عنوان میکنه که چرا باید آلما به بکت علاقه مند شده باشه و اونو برای خودش بخواد!... درنهایت کیگان مرگ خودشو از بکت درخواست میکنه...