سلام دوستان من میخوام تا آخر ماه این گوشی رو بخرم ...
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن مزایا و معایبش رو بگن ....
به نظر شما s500 بخرم یا w910 ?
از نظر من:
مزایا:
1.صفحه نمایش با کیفیت خوب (حداقل خودم با گوشی های هم رده مقایسه کردم)
2. دوربینش به نسبت در روز کیفیت خوبی داره ولی طبیعتا چون فلاش نداره توی شب زیاد به کار نمیاد ، مگر اینکه نور مکان عکسبرداری خوب باشه
3. فیلمبرداریش هم مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون هم رده با کیفیت QVGA
4. سرعت بلوتوثش (در صورت تبادل فایل با گوشی های جدید) تا 130 کیلوبایت بر ثانیه میرسه
5. باطری عالی (اگه اصلی باشه)
6. شتاب سنج
7. هدست با کیفیت
و ...
معایب:
1. توی بعضی از فریمورها در حین کار با گوشی ، خود بخود ری استارت میکنه
2. با یک بار زمین خوردن یا فشار آوردن ، کمی در حین باز کردن ، احساس لقی به آدم دست میده
3. بعضی از عکسها رو نشون نمیده (اگه بخوام مثال بزنم ، مثلا عکسهای خبرگزاریها) ، البته به صورت thumbnails همه عکسها رو نشون میده ، ولی اگه بخوای کامل عکسو ببینی ، بعضی عکسارو نشون نمیده ، با 3 تا فریمور هم امتحان کردم ، برطرف نشده
اگه کسی این مشکلو نداره ، بیاد نسخه فریمورش رو اینجا بنویسه!!
4. دو تا کلید اون بالای صفحه نمایش هست ، که یکیش عکسها رو به صورت thumbnails نشون میده و اون یکی کامل نشون میده (البته فقط عکسهایی که فرمتشون JPEG باشن نهJPG)
این کلیدها اشکالشون اینه که اگه عکس خانودگی یا عکسی که نخوای کسی ببینه با این فرمت داشته باشی ، با زدن اون به راحتی نشون میده
5. کلید play و pause هم در بغل گوشی وجود نداره و مجبوری برای پاوز کردن بری توی واکمن!!
6. کیفیت نه چندان خوب صدای بلندگو
(که احتمالا با تعویض درایور صدا برطرف میشه!!)
و...
البته زیاد معایب خاصی نداره ، اینا معایب کاملا جزیی هست که بعضی هاشون مربوط به فریمور گوشی هست
ولی گوشی باکلاسی هست
من ازش راضی بودم
برای مشخصات کلی هم میتونی به اینجا مراجعه کنی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد s500 هم ، شنیدم که صفحه کلیدش ترک میخوره ، و همچنین پلت فرم w910 جدیدتره ، انتخاب با خودت!
سلام
دوستان چرا کلیپ های WMV روی گوشیم باز نمیشن حتی ایکون WMV هم میاره
ایا بیت ریت خاصی پشتیبانی می کنه اگه میدونید بیت ریتش برای پخش چنده لطف کنه یکی بگه
بله ، بیت ریت خاصی رو ساپورت می کنه
شما با JETAUDIO به کیفیت پایین تبدیل کن ببین اجرا میشه یا نه!
ولی من MP4 با همون رزولیشن رو اجرا میکنم
همه گوشیهای سونی اریکسونی که WMV رو ساپورت میکنن ، همینطورن