تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 298 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز 1 سوال داشتم 1 نکته .

نکته ی بشر دوستانه : سامسونگ هر چقدر که در تولید ظاهر های متنوع خوبه به همون مقدار کیفیت ساخت نوکیا رو به نظر من نداره ادم حس میکنه .... ولی سری N واقعا حرف اول رو تو زیبایی و کیفیت بین اسمارت فون ها میزنه ( حالا نیاین 2باره بگین Omnia و .... یا G810 که 2-3 دونه دلیل نیست ) .

سوال ( انتقاد منطقی ) : پس کی میخواد این سامسونگ اینه هاش ( ببخشید منظورم Lcd هاش بود ) رو مثل ادم کنه که بشه از زاویه خوب دید و زیر افتاب بشه راحت ...... ؟؟؟؟؟

واقعا توقع نداشتم تو این مدل هم این ایراد اساسی در سامسونگ باشه .

گوشی خیلی خوبی هست ولی با یک گل و دو گل بهار نمیشه و هنوز مونده تا برندی بتونه حتی نزدیک نوکیا قدم بزاره . ( واسه بابام Armani Samsung گرفتم , صدا افتضاح - دوربین بدون لنز و کیفیت افتضاح - ال سی دی Bright پایین و زیر نور افتاب افتضاح و .... البته ناراحت نشین ولی 90 % گوشی های سامسونگ همین جوری هستن ) .

موفق.....
    ....................

همونطور که گفتین از نظر شماکیفیت ساخت گوشیهای نوکیا از گوشیهای سامسونگ بهتره .
    نظر شماست دیگه هر کی یه نظری داره ولی قرار نیست همه نظراته شما درست باشه.......
    سری n نوکیا زیباست...................منظورت ایناست............

حالا اینا رو نگاه کن .................

نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گفتم نظرات و سلیقه ها مختلفه..............
    شما میگی سری n نوکیا زیباست من می گم همه ی سری های سامسونگ زیباست .
    البته سلیقه ها فرق....................
    در مورد نور آفتاب بگم من تاحالا با گوشی های سامسونگ مشکلی نداشتم.....(u600__u900)
    در یه گوشی که کلی امکانات داره i8510 سامسونگ ___ نا خوانا بودن صفحه زیر نور آفتاب شده مشکل اساسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
    در ضمن به اون شدت هم نیست که اصلا نتونی ببینی>>>>>>>>
    با 1 گل دو گل بهار نمیشه؟؟/؟
    اولا 1 گل 2 گل نیست
    300 __400 (تعداد گوشی ها ی سامسونگ)
    .................................
    بعداشم اکثر گوشی های سامسونگ کشویی و تاشو هستن به کاور لنز نیازی ندارن و اگرم فکر می کنین کیفیت عکساشونم افتضاحه یه سر به تایپیک آلبوم عکسای سامسونگ بزنید........................

2. 7 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نکته ی بشر دوستانه : سامسونگ هر چقدر که در تولید ظاهر های متنوع خوبه به همون مقدار کیفیت ساخت نوکیا رو به نظر من نداره ادم حس میکنه .... ولی سری N واقعا حرف اول رو تو زیبایی و کیفیت بین اسمارت فون ها میزنه ( حالا نیاین 2باره بگین Omnia و .... یا G810 که 2-3 دونه دلیل نیست ) .

سوال ( انتقاد منطقی ) : پس کی میخواد این سامسونگ اینه هاش ( ببخشید منظورم Lcd هاش بود ) رو مثل ادم کنه که بشه از زاویه خوب دید و زیر افتاب بشه راحت ...... ؟؟؟؟؟

گوشی خیلی خوبی هست ولی با یک گل و دو گل بهار نمیشه و هنوز مونده تا برندی بتونه حتی نزدیک نوکیا قدم بزاره . ( واسه بابام Armani Samsung گرفتم , صدا افتضاح - دوربین بدون لنز و کیفیت افتضاح - ال سی دی Bright پایین و زیر نور افتاب افتضاح و .... البته ناراحت نشین ولی 90 % گوشی های سامسونگ همین جوری هستن ) .

موفق.....
    بابا این نوکیا چی داره
    ان95 8 گیگ کلفت داره
    و دیگر هیچ
    طراحی سامسونک بهتره حرف منو زمنی میفهمی که برای ازمون استخدامی یا کنکور رفته باشی و مجبور نباشی موبایلت رو تحویل بدی موبایلتو مییتونی توی جورابت بذاری

سامسونگ این ویژگی رو داره که باریک بودنش باعث اذیت در مکالمه نمیشه

4. این کاربر از farhoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سوال یان i450 اون بخش کشئوی که در میاد چیه؟
    اسپیکرش؟
    یا چیز دیگری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق.....
    اینکه کلا وضوح تصویر زیر نور مستقیم گوشی های سامسونگ در مقابل نوکیا ضعیف تره درش شکی نیست ، ولی این مسئله از نظر من علت داره ، سامسونگ داره قدرت نور دهی ال سی دی رو قربانی زیبایی کوچیکی و کم مصرفی گوشی میکنه.
    یه چیزی رو هم بگم ، شما رفتی برای پدرتون افتضاح ترین گوشی موجود از لحاظ وضوح زیر نور مستقیم رو خریدی !!!!!! نه تنها از لحاظ نمایشگر بلکه از لحاظ دوربین هم گوشی خوبی نبود آرمانی !!!!!! اگر قبل از خریدت یکمی تحقیق می کردی این اشتباهو نمی کردی که بعدش عصبانی شی و نتیجه بگیری که گوشی های سامسونگ کلا به درد نمی خورن !!!!!!
    با پولی که خرج این گوشی کردی میتونستی f480 رو بخری و اون موقع مطمئن باش گوشی بعدیت هم سامسونگ می خریدی و این حرفا رو نمیزدی !!!!!!!

7. 2 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یه سوال.این گوشی الان دقیقا تو چه کشورهایی ریلیز شده و قیمتش چنده؟؟؟سایتی هست که بشه به صورت آنلاین خریدش؟(واسه خودم نمیخوام ها...)

9. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مقايسه دوربين گوشيهاي i8510 و C905 :

i8510

C905

فول سايز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اینکه کلا وضوح تصویر زیر نور مستقیم گوشی های سامسونگ در مقابل نوکیا ضعیف تره درش شکی نیست ، ولی این مسئله از نظر من علت داره ، سامسونگ داره قدرت نور دهی ال سی دی رو قربانی زیبایی کوچیکی و کم مصرفی گوشی میکنه.
    یه چیزی رو هم بگم ، شما رفتی برای پدرتون افتضاح ترین گوشی موجود از لحاظ وضوح زیر نور مستقیم رو خریدی !!!!!! نه تنها از لحاظ نمایشگر بلکه از لحاظ دوربین هم گوشی خوبی نبود آرمانی !!!!!! اگر قبل از خریدت یکمی تحقیق می کردی این اشتباهو نمی کردی که بعدش عصبانی شی و نتیجه بگیری که گوشی های سامسونگ کلا به درد نمی خورن !!!!!!
    با پولی که خرج این گوشی کردی میتونستی f480 رو بخری و اون موقع مطمئن باش گوشی بعدیت هم سامسونگ می خریدی و این حرفا رو نمیزدی !!!!!!!
    دوست من خوانا نبودن زیر نور خورشید
    ربطی به میزان نور دهی نداره
    حتی اگه نور گوشی های نوکیا رو مینیمم بزارین زیر نور خوب دیده میشن
    چون مشکل گوشی های سامسونگ
    نعملکرد نامطلوب لایه ی ضد انعکاس نور هستش که روی ال سی دی شون قرار داره
    متاسفانه این مشکل هنوز تو مدل های بالای سامسونگ (ای900) هم حل نشده
    ولی به هر حال وقتی کسی یه گوشی تاپ یه گوشی ساز رو می خره (مثل آرمانی سامسونگ یا ان 95 نوکیا یا...)
    حتی اگه اطلاعاتی هم نداشته باشه و بدون تحقیق خریده باشه
    با توجه به اعتبار اون گوشی ساز باید محصولی با کارایی قابل قبول دریافت کنه
    در غیر اینصورت خیلی تو ذوقش می خوره

اعتبار یه گوشی ساز هم به همین موارد بر میگرده

13. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

این مقایسه فک کنم با اولین فریم ور سی905 بوده )(دقیقآ مثل ک850 و سی902 کردن )
    ورنه سی 905 خیلی دوربینش عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توش موندم با این سواد کی به این دیپلم داده که این داره میگه وقتی برای کنکور ...(منظورش اینه کنکور داده)
    البته شاید زبان مادری ایشون انگلیسیه

....بدون شرح....

اینها گلچین شده یه تعداد خیلی کمی از پست های ایشون بود

____

یه سوال.این گوشی الان دقیقا تو چه کشورهایی ریلیز شده و قیمتش چنده؟؟؟سایتی هست که بشه به صورت آنلاین خریدش؟(واسه خودم نمیخوام ها...)
    ای بابا نذاشتی بحث مسالمت آمیز پیش بره ، چند صفحه ای بود که همه پست های فرهوده رو می خوندیم و بی خیال رد می شدیم و ته دل می خندیدیم ، ولی باز دوباره بحث فرهوده رو باز کردی ........ چند روز پیش یه جا خیلی جالب بود گفته بود که چند تا از بچه ها به حرفش گوش کردن و w960 خریدن .... من حدس می زنم یکیشون همون پیرمرده تو آواتار فرهودس !!!!!!! بیچاره داره سکته می زنه !!!!!! یه چیز دیگه ای هم تازه توجهم رو جلب کرد ..... امضاشو هیچ توجه کردین که زیر عکس w960 نوشته : planete nokia واقعا استعداد رو نشون میده پست های فرهوده .......
    این پست پایینشم کم مونده بود یه جوابی بدم که برا همیشه از فروم بندازنم بیرون !!!!!!!

من هنوز جایی ندیدم بفروشنش .... دوستان کسی خبری نداره ؟؟!!
    Last edited by gmt325gh; 11-09-2008 at 12:57.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

دوست من خوانا نبودن زیر نور خورشید
    ربطی به میزان نور دهی نداره
    حتی اگه نور گوشی های نوکیا رو مینیمم بزارین زیر نور خوب دیده میشن
    چون مشکل گوشی های سامسونگ
    نعملکرد نامطلوب لایه ی ضد انعکاس نور هستش که روی ال سی دی شون قرار داره
    متاسفانه این مشکل هنوز تو مدل های بالای سامسونگ (ای900) هم حل نشده
    ولی به هر حال وقتی کسی یه گوشی تاپ یه گوشی ساز رو می خره (مثل آرمانی سامسونگ یا ان 95 نوکیا یا...)
    حتی اگه اطلاعاتی هم نداشته باشه و بدون تحقیق خریده باشه
    با توجه به اعتبار اون گوشی ساز باید محصولی با کارایی قابل قبول دریافت کنه
    در غیر اینصورت خیلی تو ذوقش می خوره

اعتبار یه گوشی ساز هم به همین موارد بر میگرده
    به نظر من الان تنها مشکل گوشی های سامسونگ (که البته خیلی هم بزرگ نیست)همینه

در ضمن ارمانی جزء گوشیهای رده بالا ی سامسونگ نیستش و در رده ی گوشیهای فشن هست

گوشی های رده بالاش همین امنیا و جی 810 و آی 8510 و... هستش

17. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •