شاید کسی بهشون اطلاع رسانی نکرده
نه خيلي ها بهشون گفتن حتي يه پسره يهودي هم كه همين مشكل رو زبان عبري داشته بهشون گفته همين طور يوزرهاي عرب زبان اما هنوز هيچ اقدامي نكردن !
كسي اگه ميتونه يه ايميل بهشون بزنه و دوباره اين موضوع رو ياد اوري كنه
شايد در ورژنهاي بعدي درستش كنن
سلام
چطوری میشه فهمید فیلمی که در هارد ذخیره هست چه کیفیتی داره ؟ ( 720P , Blu-Ray , DVDRip , ..... )
ساده ترین راه راست کلیک روی فایل تصویری و انتخاب گزینه Media Info هست اطلاعاتی که در این برگه هست و اطلاعات خودتون در مورد فرمتها میتونند بهتون کمک کنند برای این مورد
سلام
ویندوز مدیا پلیر 12 روی ویندوز 7 دارم.
سوال مهمتر اینکه چطور مثل خیلی از پلیر های دیگه معین کنیم با زدن کلید های جهت نما، زمان مشخصی رو حین پخش به جلو و یا عقب بره ؟
و دومی اینکه نمایشگر زمان به طور پیش فرض فقط زمان سپری شده رو نشون میده که با یک کلیک روی اون،
زمان کل هم سمت راستش به نمایش در میاد. چطور همین حالت رو به عنوان حالت پیش فرضش قرار بدیم.
ممنون.
سلام
برای اولی برنامه زیر رو دانلود و نصب کنین و مطابق عکس تیک Wmpkeys Plugin رو بزنین و از پایینش Properties رو انتخاب کنین و Fast Forward رو کلیک کنین و کلید جهت سمت راست رو بزنین.
http://f.cl.ly/items/1T0Z2D453d243f0w2b12/wmpksetup.msi
برای دومی هم یک بار روی زمان گذشته کلیک کنین زمان کل رو هم به صورت ثابت نشون میده
ممنون. برای اولی افزونه ای نبود که به جای کلید های ترکیبی فقط با یک کلید این کار رو انجام بده ؟
برای دومی هم منظورم این بود که وقتی یک فایل رو باز میکنیم از ابتدا و در حالت پیش فرض هر دو زمان رو نشون بده و دیگه مجبور به کلیک کردن هر دفعه روی اون نباشیم.
سلام
PowerDVD 11 رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی الان زیرنویس های فارسی رو درست نشون نمیده.حروف در هم ریخته نشون میده
چیکار کنم که درست بشه؟!
Last edited by alone_boy; 21-07-2011 at 12:04.
چه جوری در هم ریخته نشون می ده؟
یه عکس بزار ازش بگیر و اینجا بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)