دستت درد نکنه چک مي کنم جواب ميده ولي وقتي روي گوشي ميريزم گوشي ريست ميشه چه کنم اي خدا؟؟؟
دستت درد نکنه چک مي کنم جواب ميده ولي وقتي روي گوشي ميريزم گوشي ريست ميشه چه کنم اي خدا؟؟؟
من هم وقتي الف را اجرا مي کنم ريست ميشه چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم آيکون های سيگنال و باطريش بود !
اين الف رو چطوري بايد راه بندازم کنم ؟
کلي فايل داره !
واسه کا770 از این الف ها ندارید؟
چرا نمی خوره هر کدوم رو دوست داری استفاده کن
يكي مرجع جديد ترين ليپ ها رو بزاره
اپدیت شد![]()
سلام دوست عزیز .
اقا یه توضیحی در مورد الف ها بدین که چی هست.
دوما چطوری نصب میشه و اموزشش کجاست؟اقا ما صفر کیلومتریم.
یه چند تا خوبش که واقعا به درد بخوره رو معرفی کن
سلام دوستان گلم
این طور که من متوجه شدم این نصب و اجرای این الف ها زمین تا آسمون با پچ فرق دارن و حتی شایدم بهترن
حالا میخوام چند تا سوال که البته جواب داده شده را برا اطمینان بیشتر خودم بپرسم!
اولا که نصب این الف ها احتیاج به هیچ نرم افزار اضافه ای نداره.
دوما اگه الفی اجرا شد فقط تا موقعی کار میکنه که گوشی روشنه پس اگه گوشی به هر دلیلی هنگ کرد یا رفت رو هوا به خاطر الف! بعد از یه بار خواموش و روشن کردن درست میشه؟! (آگه اینطور باشه خیلی خوبه!!!)
و در آخر اکثر الف ها روی گوشی من W810i (R4EA031) کار میکنه.
ممنون میشم سریع جواب بدین تا منم یه دستی به سر و روی گوشیم بکشم.
ميشه آموزش راه اندازی اين دسکتاپ رو توضيح بديد ...
************************************************** **
سلام
اینم اموزش استفاده از این الف
وقتی که می خواهید از این الف استفاده کنید باید اول فایل INI ویرایش کنید نمونهی فایل این الف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون قسمتی که به رنگ قرمز هست رمز عبور کلیه قسمت ها هست که میتونید انو تغییر بدید
وقتی که این الف رو اجرا می کنید
برید به قسمت اهنگ های گوشی تون وقتی یک فایل MP3 رو اجرا می کنید میبینید که از شما رمز عبور می خواد مثل این عکس که برای گوشی خودمه که به صورت پیش فرض 123456 هست
قسمت بعدی که می تونید از رمز عبور استفاده کنید
قسمت فیلم ها است که وقتی یه کلیپ رو اجرا می کنید رمز می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
اینم عکس
قسمت بعدی که از این الف استفاده کنید بخش SMS ها هست که روی INBOX و.... تمام قسمت ها رمز میزاره
که وقتی که وارد مثلا این باکس میشد رمز عبور می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
بخش اخر که استفاده پر کاربرد داره صفحه کلید هست
به محض قفل شدن صفحه کلید برای ورود دوباره از شما رمز عبور می خواد که به صورت پیش فرض 123456 هست
اینم اضافه کنم که فقط از اعداد باید در رمز عبور استفاده بشه
امید وارم مفید باشه
Last edited by adrenalin; 06-09-2008 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)