تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 35 از 156 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سکانس های مربوط به شکنجه وکلا محیط و جو حاکم بر زندان و همچنین زندانیان واقعا مصنوعی و غیر قابل باور هستن...
    صحنه های مربوط به شکنجه نسبت به فیلم های تاریخی که ساخته شدن بیشتر حکم قلقلک دارن تا شکنجه...تازه اون جو رعب و وحشتی که باید توی زندانهای فراعنه باشه اصلا تو سریال وجود نداره...
    بله دوست عزیز، در مورد زندان موافقم.
    راستش من خودم تا جایی که از تاریخ اطلاع دارم، زندانهای قدیمی به اون شکل که در فیلم نمایش داده میشه نبودند.
    فاصله های خیلی طولانی که با سطح زمین داشتند و این باعث میشد که به سیاه چاله گفته معرف بشند.
    همچنین زنجیرهایی که به دست و پای زندانیان می بستند خیلی وزین تر و سنگین تر از این زنجیرها بودند.....
    در هر حال ......
    با همه اینا، این سریال، مزایایی هم داره که غیر قابل چشم پوشی هست
    موفق باشید

2. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض جعفر دهقان: بهترين بازيم را در «اصحاب كهف» ايفا كردم «يوسف پيامبر(ع)» هم اثري ماندگار مي‌شود

جعفر دهقان،‌ بازيگر مجموعه‌هاي تاريخي‌اي چون «اصحاب كهف» و «يوسف پيامبر(ع)»، گفت:‌ فيلم‌ها و سريال‌هاي مختلفي از تلويزيون و سينما پخش مي‌شوند، اما اكثر آن‌ها به فراموشي سپرده مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از قم، اين بازيگرسينما و تلويزيون هم‌چنين ابراز عقيده كرد: سريال «يوسف پيامبر(ع)» هم، مانند مجموعه‌هاي «امام علي (ع)» و «امام رضا (ع)» و «اصحاب كهف»، از فيلم‌هاي ماندگار مي‌شود.

دهقان در مورد ايفاي نقش در اين سريال‌ها گفت: همه اين نقش‌ها را كارگردان‌ها به ما پيشنهاد مي‌كنند و ما با توجه به نقش واگذار شده،‌ در جامعه تحقيق و جست و جو كرده و در جامعه اين نقش را ارزيابي و خود را با آن تطبيق مي‌دهيم.

وي در خصوص بازيگري گفت: بازيگري كار سختي است، ولي اين سبب دور شدن از اين شغل نمي‌شود،‌ اولين كاري كه بايد كرد اين است كه وارد دانشگاه شده و از طريق عملي آن را فرا گرفت.
    دهقان افزود:‌ اگر كسي مي‌خواهد وارد عرصه بازيگري شود بايد عشق و انگيزه و تلاش كند. هر چه بيشتر بازي كند،‌ بيشتر احساس نياز به شغل خود مي‌كند.

اين بازيگر كه در جشن گرامي‌داشت دهه كرامت در جمع بازنشستگان استان قم و هنرمندان تئاتر و سينما در دانشگاه علوم پزشكي قم، سخن مي‌گفت، هم‌چنين بهترين فيلم خود را «اصحاب كهف» دانست و گفت: بهترين بازي خود را در اين مجموعه ايفا كردم.

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض درباره اين قسمت

راستش تو اين قسمت كه چيز زيادي نشان نداد ولي سنگ شكستنشون خيلي خنده دار بود تازه اين قضيه اومدن زليخا به زندانم هيج جا نشنيديم و نخونديم
    زليخا درسته عاشق يوسف بود و هيج جا اينقدر تابلو ابراز علاقه نمي كرد و پوتيفار براي حذف ابروي خودش يوسف را به زندان انداخت نه به فرمان زليخا كه عشق از سرش بپره ؟؟؟؟

راستي اين كاهنه كه تو اين قسمت دستگير شده خيلي طبيعي بازي مي كنه

مخصوصا وقتي با اون كليدش ميزنه به شونه ملت خيلي خنده داره

Last edited by gog2000; 08-11-2008 at 15:10.

5. این کاربر از gog2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما این فیلم رو مثلا با فیلم حضرت محمد(ص) مقایسه کنید که آمریکا ساخته.واقعا فیلم حضرت محمد یه چیز دیگست.زیباترین فیلم تاریخی که دیدم.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

شما این فیلم رو مثلا با فیلم حضرت محمد(ص) مقایسه کنید که آمریکا ساخته.واقعا فیلم حضرت محمد یه چیز دیگست.زیباترین فیلم تاریخی که دیدم.
    خب معلومه
    چون همونطور كه خودتون گفتين اون فيلمه اين سريال

8. این کاربر از smohs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مخصوصا وقتي با اون كليدش ميزنه به شونه ملت
    فکر نکنم اون کلید باشه اون خیر سرش نشان مصره

اینجا یوسف شبیه خون آشام ها شده

10. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE]
    ---------
    ایولا تو همیشه تو جواب دادنت یک تیکی میزنی فکر کنم خیلی سریال یوسف پیامبر رو دوست داشته باشی

شما لطف دارید .....البته متاسفانه اکثر پستهام پاک میشه یا اون تاپیک trash میشه ..... سریال رو هم

دوست دارم ولی نظرات من راجع به سریال نیست بلکه از زحمتی که کشیده شده دفاع میکنم .... خیلیا فقط ایراد

میگیرن ولی نمیدونن که ..... لا اله الا الله ..... نمیگم چون حتما پاک میشه . اما همین قدر میدونم که تو این

سایت از امر به معروف و نهی از منکر جلو گیری میشه ...

12. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میگم اینا که تنها شکنجه شون شلاقه بعد شلاق که میزنن پیرهن که پاره نمیشه هیچ خون هم نمیاد. معلوم نیست جنس پیرنشون چیه؟!
    بعد اونجاش باحال بود یوسف رو شلاق زدن یارو داره رو پیرهنش دستمال خیس میکشه. نمیکنه پیرهنو در بیاره بعد یا اگه نمیشه در بیاره خوب نکشه. کی گفته بکشه؟

14. 2 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دمه این سریال گرم...
    از وقتی اون صحنه های که زلیخا خواست با یوسف چیز بکنه را نشون داده حداقل 20 تا پیامک خوف و با حال برام رسیده!
    این سریال تو هرچی ناموفق بود تو سوژه شدن برای ساخت sms موفق بوده!
    آره تو این چند هفته من inbox پر شده فقط واسه همین سریال دیگه تا زنگ sms میاد می فهمم پیامش در مورد چیه؟
    ا چه جالب یکی همین الان اومد

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از قم، اين بازيگرسينما و تلويزيون هم‌چنين ابراز عقيده كرد: سريال «يوسف پيامبر(ع)» هم، مانند مجموعه‌هاي «امام علي (ع)» و «امام رضا (ع)» و «اصحاب كهف»، از فيلم‌هاي ماندگار مي‌شود.
    اینو نگه چی باید بگه ؟؟
    البته این سریال از همین الانم ماندگار شده منتها از یه جهت دیگه
    یاد سریال امام علی بخیر واقعا بی انصافیه اینو با اون مقایسه کنن

والا من نمیدونم چه اصراریه که زن و مرد رو همیشه باید بزک کنیم تو فیلمامون انگار تا یه بازیگرو مثل عروس ارایش نکنن مردم نمیان نیگاه نمیکنن ببینین فقط چند لایه صاف کننده رو پوست این بدبخت کشیدن و واسش ابرو ساختن و چند مرتبه صورت این بیچاره رو اپیلاسیون کردن

اینا هم سریال تاریخی یه نگاه به گریمشون کنید

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بعد اونجاش باحال بود یوسف رو شلاق زدن یارو داره رو پیرهنش دستمال خیس میکشه. نمیکنه پیرهنو در بیاره بعد یا اگه نمیشه در بیاره خوب نکشه. کی گفته بکشه؟
    اولش که ولش کردن،داشتن دستاشو مشت و مال میدادن
    یه مشت اسکلم جمع کردن آوردن به عنوان زندانی...
    البته فکر کنم منتظر بودن دوربین بره کنار،لباسشو در بیارن
    خلاصه که خیلی سریاله ضایعیه،حیفه این داستان بی نظیر که اینقدر ضعیف ساخته شده

17. این کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •