دوستان من بالاخره موفق شدم. کامل jailbreak شد و الان هر برنامهی کرک شدهای توش می شه ریخت!!
می خوام یه آموزش کامل بذارم. هر جا اشکال داشت بگید.فقط توجه کنید من هر کاری خودم کردم رو می نویسم. برای من که کار کرد امیدوارم برای شمام کار کنه. هر گونه مسئولیتی در مقابل اتفاقات پیش آمده هم قابل قبول نیست!!
توجه شود اکثر کارهای این آموزش برای دوستانی است که windows دارند و تمام این کارها برای دوستان دارای آیپاد نسل اول هست.
1) اول تحقیق کنید و ببینید که آخرین فریمور برای آیپادتون چند هست. مثلاً الان جدیدترین فریمور ورژن 2.2.1 هستش. خوب حالا باید ببینید آیا برای این ورژن jailbreak اومده یا نه.
اینم راحته می تونید یه سرچی تو اینترنت بزنید یا برید به سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اونجا یه نگاه بندازید می فهمید آخرین فریمور jailbreak شده شماره چنده.
2) خوب حالا بهتره فریمورتون رو به اون ورژن آپدیت کنید. فکر نکنم ضروری باشه ولی خوب بهتره.
چند راه دارید. یکیش اینه که از خود itunes دانلود کنید (چیزی حدود 248 مگابایت) که برای من حداقل 10 بار شد که وسطش قطع شد و باید از اول این کار رو می کردم. پس راه بهتر اینه:
برید به سایت
کد:
و پس از انتخاب فریموره مورد نظرتون اون رو راحت با لینک مستقیم دانلود کنید. فایل دانلود شده یه فایل rar هست. خوب من این کار رو کردم. رفتم و پسوند فایل (extension) رو به ipsw تغییر دادم.
3) حالا برید به itunes و ipod touch رو به پی سی وصل کنید. صفحه ای که می آد توی itunes دگمه shift کیبورد رو نگه داشته و گزینه update کلیک کنید. می بینید که وارد my computer میشه. از اونجا برید روی همون فایل دانلودتون و اون رو انتخاب کنید. کمی منتظر باشید تا فریمور جدید روی آیپادتون بریزه.
4)خوب حالا باید برنامه quickpwn رو روی پی سی تون دانلود و نصب کنید.
این برنامه ای است که به وسیله اون آیپاد رو jailbreak می کنید.
راستش من حوصله ندارم خودم از اول بنویسم. الانم وقتشو ندارم. انگلیسیشو می نویسم هر جا متوجه نشدید بگید. این متن از لینک زیر هست :
کد:
Jailbreaking Firmware 2.2 with QuickPwn
For Windows
Note: This is for the 1st-gen iPod touch
This requires .NET Frameworks 3.5 or you'll get an error like "Application failed to initalize (000x30x)"
If you're getting stuck at "Uploading exploit bootloader" then follow this:
Quote:
I. Restore iPod in iTunes
II. When prompted, do not load settings from an old backup or setup as a new iPod
III. Exit iTunes
IV. Run QuickPwn, things should work
Before following these steps, make sure you have installed QuickPwn 2.2 for Windows on to your computer. You can download QuickPwn 2.2 from the link below:
Code:
QuickPwn 2.2 (Windows)
Mirror:
کد:
Mirror:
کد:
Torrent:
کد:
After opening QuickPwn 2.2, follow these steps:
Step 1:

Step 2:
Note: You must update your iPod touch or iPhone to Firmware 2.2 through iTunes beforehand.
Step 3:
Step 4:
Step 5:
Step 6:
Step 7:
You've now jailbroken Firmware 2.2 using QuickPwn 2.2 for Windows!
خوب شما الان آیپاد رو jailbreak کردید.
حالا روی آیپادتون 2 برنامه cydia و installer نصبه.
من توی این مرحله تنها بلدم با آیپاد به wi-fi وصل شم تا بتونم فقط همین یه تیکه رو ادامه بدم. برای بقیش لازم نیست.ادامه بدم راه دیگه ای داره دوستان توضیح بدند تا من این پست رو کامل کنم.
توی این مرحله آیپاد رو به اینترنت wi-fi وصل کنید و بعد وارد برنامه cydia بشید. در اینجا برید به قسمت search و برنامه openssh رو جستجو کنید و این برنامه رو نصب کنید.
خوب حالا باید چند تا چیز رو دانلود کنید.
I) برنامه winscp:
کد:
کد:
II) برنامه itunnel (این طوری که خلبان جوان) می گه برای کسانی است که به wi-fi دسترسی ندارند
کد:
III) برنامه mobileinstallation این برنامه هم برای آیفونی ها هست و هم برای ipodtouch و توجه شود بنا به فریمور و نوع دستگاهتون متفاوت هست:
لینک زیر برای دستگاه آیپاد تاچ نسل اول با فریمور 2.2 و 2.2.1 هست:
کد:
حالا می خوام به لینک های آموزش عالی khalabane javan لینک بدم.
الان وقتشه که شما به آیپادتون وصل شید و یه سری تغییرات توش بدید. پس به لینک زیر برید و با دقت دنبال کنید:
کد:
نکته: khalabane javan تو لینک بالا «مرحله 8» نوشته که permission فایل mobileinstallation رو به 0777 تغییر می دیم. ایشون اشتباه تایپ کردند عدد درست 0775 هست (فقط برای همین مورد)
بعدشم بهتره بعد از مرحله 8 و قبل از 9 آیپاد رو یه دست restart کنید.
می تونید آموزش ایشون رو هم از لینک انگلیسی زیر پیگیری نمایید (جهت اطمینان) وگرنه آموزش khalabane javan کامله کامله.
کد:
اگه آموزش رو تا ته برید شما هم موفق می شید تا آیپادتون رو crack کنید.
برای تصب برنامه و بازی کرک شده می تونید از سایت زیر استفاده کنید.
کد:
لازم به ذکره سایت بالا رو دوستمون giggleclub تو صفحه 14 همین تاپیک معرفی کردند.
دوستان هر جا اشتباه بود یا ناقص بود یا سایتای کامل تری داشتید لطفاً بگید تا کاملش کنم.
شرمنده وقت نداشتم بهتر از این بنویسم.