تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 587 اولاول ... 253132333435363738394585135535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اوّل این که روش استفاده از diskaid را میگید؟ آخه دستگاه را اصلن نمیشناسه
    روش خاصی نداره شما بعد اینکه آیپاد رو به کامپیوترت زدی و کار آیتونز باهاش تموم شد برنامه Diskaid رو اجرا کن تا آیپدت رو بشناسه

اگه نمیشناسه .... راستش نمیدونم مشکل از کجاست یه بار سیستم و آیپاد رو ری استارت کن .... نمیدونم
    و دومی این که با کابل av چی چیزایی را میتونیم روی tv ببینیم؟
    فکر میکنم بشه همه فیلمارو دید و احتمالا آهنگها ، من خودمم دنبالشم ....
    اینم چیزایی که تو سایت اپل راجبش نوشته:

Overview

Connect an iPod to your television with the Apple Component AV Cable, gather up your friends, and watch videos or slideshows together on the big screen. You can also connect the Component AV Cable to your stereo or powered speakers for a room-filling audio experience.

The Component AV Cable connects to your iPod or Universal Dock via the 30-pin dock connector and to your TV, home theater receiver, or stereo receiver via the component (Y, Pb, and Pr) video and red/white analog audio ports. The cable also features a USB connector that you can plug into a power source, such as a computer or the included USB Power Adapter.

Note: Component video output to television is supported by iPod nano (3rd and 4th generation), iPod touch (2nd generation), and iPod classic at 480p or 576p resolution; and by iPod touch (1st generation), iPhone, and iPhone 3G at 480i or 576i resolution.

یه چیزی تو خط آخر نوشته درباره ساپورت رزولوشن فکر میکنم باشه که من قرمزش کردم

کسی تفاوت اینا رو میدونه؟(تفاوت i و P

سلام
    من هم بالاخره hpod touch 2g خریدم . چیز خیلی خوبیه . من که خوشم اومد..........
    فقط کاشکی کرک بشه...
    مبارکه ، برای من که بهترین خرید عمرم بوده امیدوارم شما هم ازش لذت ببرین...واقعا بدون جیلبرک هم خسته کننده نشده برای من هنوز اینقدر که برنامه فری تو آیتونز زیاده ....هر روز یه چیزی جدید میاد ...اکثر برنامه های پولی هم یه ورژن لایت رایگان دارن که میشه تستشون کرد.....
    Last edited by mamad6280; 20-02-2009 at 23:23.

2. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان من بالاخره موفق شدم. کامل jailbreak شد و الان هر برنامه‌ی کرک شده‌ای توش می شه ریخت!!
    می خوام یه آموزش کامل بذارم. هر جا اشکال داشت بگید.فقط توجه کنید من هر کاری خودم کردم رو می نویسم. برای من که کار کرد امیدوارم برای شمام کار کنه. هر گونه مسئولیتی در مقابل اتفاقات پیش آمده هم قابل قبول نیست!!
    توجه شود اکثر کارهای این آموزش برای دوستانی است که windows دارند و تمام این کارها برای دوستان دارای آیپاد نسل اول هست.

1) اول تحقیق کنید و ببینید که آخرین فریمور برای آیپادتون چند هست. مثلاً الان جدیدترین فریمور ورژن 2.2.1 هستش. خوب حالا باید ببینید آیا برای این ورژن jailbreak اومده یا نه.
    اینم راحته می تونید یه سرچی تو اینترنت بزنید یا برید به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اونجا یه نگاه بندازید می فهمید آخرین فریمور jailbreak شده شماره چنده.
    2) خوب حالا بهتره فریمورتون رو به اون ورژن آپدیت کنید. فکر نکنم ضروری باشه ولی خوب بهتره.
    چند راه دارید. یکیش اینه که از خود itunes دانلود کنید (چیزی حدود 248 مگابایت) که برای من حداقل 10 بار شد که وسطش قطع شد و باید از اول این کار رو می کردم. پس راه بهتر اینه:
    برید به سایت
    کد:
    و پس از انتخاب فریموره مورد نظرتون اون رو راحت با لینک مستقیم دانلود کنید. فایل دانلود شده یه فایل rar هست. خوب من این کار رو کردم. رفتم و پسوند فایل (extension) رو به ipsw تغییر دادم.
    3) حالا برید به itunes و ipod touch رو به پی سی وصل کنید. صفحه ای که می آد توی itunes دگمه shift کیبورد رو نگه داشته و گزینه update کلیک کنید. می بینید که وارد my computer میشه. از اونجا برید روی همون فایل دانلودتون و اون رو انتخاب کنید. کمی منتظر باشید تا فریمور جدید روی آیپادتون بریزه.
    4)خوب حالا باید برنامه quickpwn رو روی پی سی تون دانلود و نصب کنید.
    این برنامه ای است که به وسیله اون آیپاد رو jailbreak می کنید.
    راستش من حوصله ندارم خودم از اول بنویسم. الانم وقتشو ندارم. انگلیسیشو می نویسم هر جا متوجه نشدید بگید. این متن از لینک زیر هست :
    کد:

Jailbreaking Firmware 2.2 with QuickPwn
    For Windows
    Note: This is for the 1st-gen iPod touch

This requires .NET Frameworks 3.5 or you'll get an error like "Application failed to initalize (000x30x)"

If you're getting stuck at "Uploading exploit bootloader" then follow this:

Quote:
    I. Restore iPod in iTunes
    II. When prompted, do not load settings from an old backup or setup as a new iPod
    III. Exit iTunes
    IV. Run QuickPwn, things should work

Before following these steps, make sure you have installed QuickPwn 2.2 for Windows on to your computer. You can download QuickPwn 2.2 from the link below:

Code:

QuickPwn 2.2 (Windows)

Mirror:
    کد:
    Mirror:
    کد:
    Torrent:
    کد:
    After opening QuickPwn 2.2, follow these steps:

Step 1:

Step 2:

Note: You must update your iPod touch or iPhone to Firmware 2.2 through iTunes beforehand.

Step 3:

Step 4:

Step 5:

Step 6:

Step 7:

You've now jailbroken Firmware 2.2 using QuickPwn 2.2 for Windows!

خوب شما الان آیپاد رو jailbreak کردید.
    حالا روی آیپادتون 2 برنامه cydia و installer نصبه.
    من توی این مرحله تنها بلدم با آیپاد به wi-fi وصل شم تا بتونم فقط همین یه تیکه رو ادامه بدم. برای بقیش لازم نیست.ادامه بدم راه دیگه ای داره دوستان توضیح بدند تا من این پست رو کامل کنم.
    توی این مرحله آیپاد رو به اینترنت wi-fi وصل کنید و بعد وارد برنامه cydia بشید. در اینجا برید به قسمت search و برنامه openssh رو جستجو کنید و این برنامه رو نصب کنید.

خوب حالا باید چند تا چیز رو دانلود کنید.
    I) برنامه winscp:
    کد:
    کد:
    II) برنامه itunnel (این طوری که خلبان جوان) می گه برای کسانی است که به wi-fi دسترسی ندارند
    کد:
    III) برنامه mobileinstallation این برنامه هم برای آیفونی ها هست و هم برای ipodtouch و توجه شود بنا به فریمور و نوع دستگاهتون متفاوت هست:
    لینک زیر برای دستگاه آیپاد تاچ نسل اول با فریمور 2.2 و 2.2.1 هست:
    کد:
    حالا می خوام به لینک های آموزش عالی khalabane javan لینک بدم.
    الان وقتشه که شما به آیپادتون وصل شید و یه سری تغییرات توش بدید. پس به لینک زیر برید و با دقت دنبال کنید:

کد:
    نکته: khalabane javan تو لینک بالا «مرحله 8» نوشته که permission فایل mobileinstallation رو به 0777 تغییر می دیم. ایشون اشتباه تایپ کردند عدد درست 0775 هست (فقط برای همین مورد)
    بعدشم بهتره بعد از مرحله 8 و قبل از 9 آیپاد رو یه دست restart کنید.
    می تونید آموزش ایشون رو هم از لینک انگلیسی زیر پیگیری نمایید (جهت اطمینان) وگرنه آموزش khalabane javan کامله کامله.
    کد:
    اگه آموزش رو تا ته برید شما هم موفق می شید تا آیپادتون رو crack کنید.
    برای تصب برنامه و بازی کرک شده می تونید از سایت زیر استفاده کنید.
    کد:
    لازم به ذکره سایت بالا رو دوستمون giggleclub تو صفحه 14 همین تاپیک معرفی کردند.

دوستان هر جا اشتباه بود یا ناقص بود یا سایتای کامل تری داشتید لطفاً بگید تا کاملش کنم.
    شرمنده وقت نداشتم بهتر از این بنویسم.

4. 3 کاربر از shahi-007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اوه اوه شاهی چه کردی پسر....

بازم به معرفت شاهی یه چیز یاد گرفت اومد آموزشش رو گذاشت بعضیا میان ،یه چیزایی یاد میگیرن و کارشون که راه افتاد میرن دیگه پشت سرشونم نیگا نمیکنن....

6. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من بالاخره موفق شدم. کامل jailbreak شد و الان هر برنامه‌ی کرک شده‌ای توش می شه ریخت!!
    می خوام یه آموزش کامل بذارم. هر جا اشکال داشت بگید.
    بسیار عالی ... احسنت ..
    Note: Component video output to television is supported by iPod nano (3rd and 4th generation), iPod touch (2nd generation), and iPod classic at 480p or 576p resolution; and by iPod touch (1st generation), iPhone, and iPhone 3G at 480i or 576i resolution.
    [/LEFT]
    [/LEFT]

یه چیزی تو خط آخر نوشته درباره ساپورت رزولوشن فکر میکنم باشه که من قرمزش کردم

کسی تفاوت اینا رو میدونه؟(تفاوت i و P
    i اول interlaced هستش و p اول progressive اینا دوتا استاندارد اصلی نمایش تصویره ... p بودن معمولا بهتره و اون عدیی که بعدشون میاد هم تعداد پیکسل های عرض تصویره ... پس 480P یعنی 480 پیکس در عرض تصویره ... (طول هم که برحس عرض و ratio محاسبه میشه)

چرا p بهتره ؟ ... چون تصویر در یه ثانیه فریم های بیشتر داره ... پس در ویدئوی های سریع مثل فیلم اکشن و فوتبال اینا بهتر عمل می کنه ... i واسه مثل یه مستند آروم یا فیلمی که اکشن نداره خوبه ...

بعنوان یه منبع خوب که با عکس این رو توضیح داده باشه ، اینجا رو ببین:

کد:

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه سوال دیگه
    وقتی تو itunes یه playlist را می ریزم بعدن اگر بخام یه playlist دیگه اضافه کنم حتمن باید دوباره اون playlist قبلی را تیک بزنم ؟
    چون اگر تیک نزنم playlist قبلی پاک میشه و جدیده جایگزینش میشه؟ چی کار کنم این طوری که هر بار کلی وقت می گیره....

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من که تیک زدم تا همه موزیک هام رو بریزه و دیگه همیشه خودش همه موزیکها و ویدئو هام رو میریزه ولی کلا آیتونز اینطوریه که هر چی تیک بزنی میریزه

خوب یه تیک زدن که کاری نداره ...همه پلی لیست هان رو تیک بزن یه بار که تیک بزنی دفعات بعدی که تیکشو ور نمیداره

شاید خوب متوجه مشکلت نشدم...

11. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه خورده اطلاعات درباره کار کردن با itunes می خوام.من خودم ipod touch 8 gig دارم.واسه ریختن آهنگ و برنامه و فیلم روش مشکل دارم.مثلا هر وقت میخوام آهنگی بهش اضافه کنم همه آهنگهای قبلی پاک می شن.کمکم کنید

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

ببین وقتی می خوای آهنگه جدید بریزی باید تیک مربوط به آهنگ های قبلی موجود توی آیپادتم زده شده باشه. تو این طوری فرض کن که هر بار می خوای آهنگ بریزی هیچ آهنگی روی آیپادت نیست و باید همه رو دوباره روش بریزی. فقط فرقش اینه آیتونز خودش خیلی سریع می آد چک می کنه که چه آهنگ هایی توی آیپادت هست. اگه اونا تیکش زده شده باشه دیگه دوباره اونارو نمی ریزه ولی اگه زده نشده باشه اونا رو پاک می کنه.
    دوست من متوجه شدی؟

14. این کاربر از shahi-007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا کسی می تونه بگه هدف اپل از تولید داک همراه آیپاد چیه ؟!

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

14

خوب من که تیک زدم تا همه موزیک هام رو بریزه و دیگه همیشه خودش همه موزیکها و ویدئو هام رو میریزه ولی کلا آیتونز اینطوریه که هر چی تیک بزنی میریزه

خوب یه تیک زدن که کاری نداره ...همه پلی لیست هان رو تیک بزن یه بار که تیک بزنی دفعات بعدی که تیکشو ور نمیداره

شاید خوب متوجه مشکلت نشدم...
    نه اتفاقن دقیقن متوجه مشکلم شدید
    دستتون درد نکنه انگار کاری نمیشه کرد

یه سوال دیگه
    توی ساخت id apple مشخصات location را چی یزنیم.؟

17. این کاربر از psp2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •