تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 239 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان از توضیحاتتان.
    خب من میرم که نسخه رایگانش رو دانلود کنم یک فایروال توپ هم میخوام دانلود کنم .اگه میشه یه فایروال خوب که اون هم رایگان باشه و مسخره بازی یوزرنیم و پسورد نداشته باشه و زیاد هم به برنامه هام گیر نده و اونها رو پاک نکنه.
    -----------------------
    فقط یه سوال انتی ویروس نسخه ی رایگان با آنتی ویروس نسخه انترنت سکیوری تفاوتی نداره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان از توضیحاتتان.
    خب من میرم که نسخه رایگانش رو دانلود کنم یک فایروال توپ هم میخوام دانلود کنم .اگه میشه یه فایروال خوب که اون هم رایگان باشه و مسخره بازی یوزرنیم و پسورد نداشته باشه و زیاد هم به برنامه هام گیر نده و اونها رو پاک نکنه.
    -----------------------
    فقط یه سوال انتی ویروس نسخه ی رایگان با آنتی ویروس نسخه انترنت سکیوری تفاوتی نداره؟
    به نظر من بهترین فایروال Comodo هستش که اون هم رایگان ـه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز حالا این فایروال میتونه سایر امکاناتی که نسخه ی رایگان نداره رو ارائه کنه مثل آنتی اسپایر و ...
    در ضمن این خاصیت web shield برای چی هست؟ یه سوال دیگه گزینه ی move to chest یعنی چی؟
    فعلا که نرم افزار من 19 روز وقت داره و الان چند تا فیلم توی نوبت دانلود دارم تا اون موقع چه کار کنم که این 19 روز درست بشه ایا یوزر نیم پسوردی میخواد یا فایل کرک؟اگه میشه کمک کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز حالا این فایروال میتونه سایر امکاناتی که نسخه ی رایگان نداره رو ارائه کنه مثل آنتی اسپایر و ...
    در ضمن این خاصیت web shield برای چی هست؟ یه سوال دیگه گزینه ی move to chest یعنی چی؟
    فعلا که نرم افزار من 19 روز وقت داره و الان چند تا فیلم توی نوبت دانلود دارم تا اون موقع چه کار کنم که این 19 روز درست بشه ایا یوزر نیم پسوردی میخواد یا فایل کرک؟اگه میشه کمک کنید
    خواهش می کنم
    دوست عزیز به جرئت می تونم بگم که این فایروال از خیلی از فایروال های مشابه خودش که پولی هستند بسیار عالی عمل می کنه. توصیه من اینه که شما هنگام نصب این فایروال خوش دست حتما آنتی ویروس ـش رو Inactive کنی که یه موقع با Avast تداخل ایجاد نکنه.
    خاصیت web shield اینه که تمام داده های ارسالی و دریافتی شما از نت به صورت آنلاین چک میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی دوست عزیز میشه لینکش رو بذارید

در آغاز فعالیت arma13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    لای این شب بو ها پای این كاج بلند

پيش فرض

جایی هست که لایسنس بفروشه البته معتبر ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جایی هست که لایسنس بفروشه البته معتبر ؟
    اين كمپاني در ايران نمايندگي رسمي نداره.مگر اينكه از طريق واسطه و از طريق كسانيكه كار خريد انجام ميدهند اقدام به خريد لايسنس نماييد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من از نسخه 4.8 استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم و یکی از بهترین ویژگی هاش این بود که برای پاک کردن فایل ازت اجازه میگرفت ولی توی نسخه 5 خودش بدون اجازه پاکش میکنه که خیلی بده آیا راهی هست که مثل قبل اجازه بگیره
    ممنون

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

در قسمت real time shield و از بخش file system shield گزینه expert setting رو انتخاب کنید. سپس در قسمت action می تونید تعیین کنید که در صورتیکه هر فایلی رو به عنوان ویروس pup یا suspisious معرفی کرد چه جوری باهاش رفتار کنه.

10. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من همیشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم . ورزن 4.8 و دیروز هم آبدیت کردم .

ولی جدیدا یه ویروسی کامپیوتر من گرفته که هی درایو سی ( ویندوز) پر میشه . هر چی پاک میکنم دوباربعد از نیم ساعت اون درایو پر میشه .

به نظر شما چی کار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •