خودش اس ام اس می ده میگه تا چه ساعتی هستسلام
من طرح یه ماهه فعال کردم ولی یادم نمی یاد چه تاریخی . حالا واسه اینکه بدونم کی این طرح واسه من تموم می شه باید چی کار کنم؟
خودش اس ام اس می ده میگه تا چه ساعتی هستسلام
من طرح یه ماهه فعال کردم ولی یادم نمی یاد چه تاریخی . حالا واسه اینکه بدونم کی این طرح واسه من تموم می شه باید چی کار کنم؟
می تونی از قسمت کنترل حساب اینترنتی که در سایت ایرانسل هست ،اعتبار و زمان پایان طرح رو ببینی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولی یه روشه دیگه هم هست که تازه پیدا کردم:
*130*3*7*3*3# (از راست به چپ)
البته این ماله دائمیه
یه مشکل
من طرح 30 روزه رو فعال کردم
دیروز قبل از اینکه به اینترنت وصل بشم کار کرد خطم 0 ریال بود
ولی الان که نگاه می کنم شده 97426 ریال
البته دیروز برای اولین بار از مینی اپرا استفاده کردم.
جالبه که دیروز فقط یک sms فرستادم.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
یعنی الان برای استفاده از اینترنت طرحت فعال نشده؟دیروز قبل از اینکه به اینترنت وصل بشم کار کرد خطم 0 ریال بود
ولی الان که نگاه می کنم شده 97426 ریا
مگه اس ام اس تایید نیومد؟
طرحش فعال شده تا تاریخ 31 شهریور هم اعتبار داره
البته ساعات غیر اوج مصرف. که پنج شنبه هم جزوشه
سلام
من طرح نا محدود یک ماهه رو فعال کردم، ولی هنگام کانکت شدن با کامپیوتر روی Registering your pc on web گیر میکنه و کانکت نمیشه مشکل کار از کجاست ؟ ( البته با خود گوشی راحت کانکت میشه ) و قبل از اینکه طرح رو فعال کنم یه دو سه باری همین مشکل رو داشتم ولی کانکت میشد !!
لطفا منو راهنمایی بفرمایید...
Last edited by K A R I M I; 28-08-2010 at 05:22.
دوستان کسی میدونه چرا طرح اینترنت نامحدود یک ماهه واسه شبها قابل ثبت نام نیست؟همه فعال میشن بجز همین یکی.ظاهرا همه همین مشکل رو دارن
عجيبه اولين باره كه ميشنوم!![]()
دوستان من وقتی میخوام با ایرانسل از طریق کامپیوتر وصل بشم این پیام رو میده. مشکل از کجاست؟
failed to connect to the network! the modem may be used by another application or the modem may not be configured properly.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)