تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 940 اولاول ... 253132333435363738394585135535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

1

یک سوال؟ یکی از مشکلات عظیم مجموعه Pes کیفیت نه چندان واقعی صدای تماشاگرانه ... کسی میدونه در ورژن بعدی خبری از اصلاح این قسمت هست یا نه؟
    دوست من تنها مشكل صداي تماشاگران نبود!
    تنوع اندك تماشاگران هم از ديگر مشكلات بود همچنين تنوع حركات پاياني بازي كه بلا استثناء در پايان بازي يكي از بازيكن ها داره دماغش رو مي خوارونه،‌يكي داره كج كجي راه ميره و ....
    تازه وقتي جام ميگيري هيچ تنوعي نداره و همش يكيه!
    در ضمن يهو ميبيني دست يه بازيكن از تو تن اون رد شده و از قلبش زده بيرون و....
    اميدوارم كه تو اين نسخه همه اينها علاوه بر ساير موارد حل بشه

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا توی آبان باید منتظرش باشیم
    من که از الان لحظه شماری میکنم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون که میگی دستش رد شده از تنش بخاطر اینه که بازیکنان حجم ندارن
    یعنی بدنشون تو خالیه که برای این مشکل باید فیزیک بدنشون رو عوض کنن
    در مورد تماشاچی ها هم خوب اشاره کردی
    3 یا 4 نوع صورت بیشتر ندارن و همش دران میخندن
    در کل تماشاچی ها اصلا خوب نیستن
    یعنی اصلا با جو بازی هماهنگ نیستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز:
    اقا در مورد ایرادهای ساکر باید اینو اضافه کنم:
    1:دفاعها به تمام معنا مضخرفن اونقدر به راحتی میشه از اونا رد شد که نگو و تو یه بازی 10 دقیقه ای میشه 10 تا تک به تک به دست اورد و 100 تا پاس تو عمق بسیار راحت داد کلا دفاعها از نظر من بسیار بسیار ضعیفن.

2:تک به تک ها بله در واقعیت 90% تک به تک ها گل هستش ولی تو ساکر 30% چون که از 10 تا تک به تک مطمئنآ کم کم 5 تاش رو دورازه بان میگیره و اصلا نمیشه در تک به تکها مطمئن بودولی این درحالی هستش که تو فیفا نکست دقیقا مثل واقعیت هستش ولی بسیار کم پیش میاد تک به تک بشی و دفاع شله نیستش.

3:ببین شما رونالدو رو بذار جای فردیناند و از درازه بان بهش پاس بده تمومه یا گله یا پاس گل و درنهایت خطر هستش فقط دستت رو رو دکمه سرعت بذار و یک یا علی بگو و برو دیگه مگه کسی میتونه بگیرتت اصلا فقط شاید بتونن روت خطا کنن .یکی از بدترین مشکلات ساکر.
    به نظر من باید طوری ساخته بشه که نفر اول رو با بازیکن بزرگی چون رونالدو بشه به راحتی جا گذاشت و دومی رو کمی سختر و سومی رو کمی سختر ولی چهارمی رو باید خییلی خوش شانس باشی که رد شی چون انرژی دیگه نمیمونه.

4:نوع حرکت کردنشون مثل رباتهاست انگار که ربات داره میدوه و اصلا انعطاف پذیری ندارن

5:دروازه بان که قربونش برم اصلا لازم نیست دربارش بگم.

6:باید ضمنآ نورپردازی و تماشگاران و صدای اونها رو هم جزو مشکلات ذکر کردش چون که وقتی گل میزنی تماشاگرا بجای اینکه بیشتر سر وصدا کنند و کاملا حس گلزدن بهت دست بده ارومتر هم میشن ولی در کل باید بگم صداشون یکنواخته و بسیار کم تغییر میکنه.

7:حرکت نداشتن سر یعنی سر بازیکنها کاملا ثابت هستش ضمن بازی یعنی اصلا تکون نمیخوره و مثلا وقتی که سانتر میکنه اصلا به محوطه نگاه نمیکنه وفقط به توپ نگاه میکنه عجیب من با این قسمت مشکل دارم و حالم بهم میخوره وقتی میبینم اینطوریه.
    مثلا بازیکن مثل رونالدینهو سرش رو پایین میندازه حالا شما هر کاری بکنی چپ بری راست بری مهم نیست اون فقط به توپ نگاه میکنه و اینور اونور میره فقط وقتی شوت میزنه توپ رو نگاه میکنه که چی میشه.

اینها مشکلاتی بود که در ذهنم میرسه ولی مطمئنم که بیش از این مشکلات داره امیدوارم تو این نسخه برطرفش کنند.

شما هم نظرتون رو بگید.

5. این کاربر از ahmad08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه چیز دیگه که خیلی مهم نیست اما قابل ذکره اینه که انگار نه انگار ما پای کامپیوتر نشستیم , نه ماوس داره , نه اینکه کنترل بازی طبق کیبورده , تا شماره های قبل که طبق دسته ی پلی استیشن بود , حالام که طبق اکس باکس شده.
    در ضمن جریان این قانون مسخره ی من دراوردی کونامی چیه که موقع اوت زدن مدافع نمی تونه تا چند متری بازیکن پرتاب کننده , نزدیک بشه؟
    Last edited by shahab_f; 04-08-2008 at 12:20.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه چیز رو در مورد صدای تماشاگران و جو حاکم بر این بازی بگم که البته مربوط میشه به Pes 6 که من هم روی کنسول تجربه اش کردم و هم روی Pc :
    جالب اونجا بود که صدای تماشاگران روی کنسول Ps2 به حدی طبیعی بود که مثلا لیگ ایتالیا رو بازی می کردی به خاطر خصوصیت جنجالی تماشاگران ایتالیایی هر 15 دقیقه و گاهی اوقات هر وقت اتفاق خاصی در بازی رخ می داد تماشاگران از مواد منفجره استفاده می کردند ! که این بسیار بازی رو هیجانی می کرد و صدای بلندی رو هم در ورزشگاه راه می انداخت که به هیچ وجه این قابلیت در Pc نبود. یک چیز دیگه هم خواندن آوازهای محلی از سوی تماشاگران کشورهای مختلف بود که بسیار بازی رو هیجانی می کرد که باز هم این قابلیت تنها بر روی کنسول Ps2 بود و خبری از آن در Pc نبود.
    من در Pes 2008 چنین چیزی رو در نسخه Pc ندیدم و این بازی رو نیز بر روی کنسول خاصی تجربه نکردم تا ببینم این قابلیت رو داشت یا نه اما روی Pc که نداشت. امیدوارم چنین قابلیتی رو در Pes 2009 شاهد باشیم.
    دوستان باور کنید خیلی بازی قشنگتر میشه اگر این طوری بشه نظر شما چیه؟؟؟؟
    Last edited by konami-pes; 04-08-2008 at 13:00.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

احتمالا توی آبان باید منتظرش باشیم
    من که از الان لحظه شماری میکنم
    اگر اشتباه نکنم پارسال PES 2008 خیلی زودتر از این تاریخی که گفتی اومد دقیق یادم نیست اما فکر کنم نزدیکهای مهر بود که این بازی توسط همین فروشگاه جهت فروش قرار گرفت که منم بلافاصله خریدمش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نزدیکای مهر که میشه شهریور عزیز...:d
    نه بازی تو هفته اول ابان ماه ریلیز میشه .
    همیشه این نکته رو داشته باشید که بازی ساکر و فیفا رو میتونید یک هفته قبلتر تو ایران تهیه کنید که این از مزایای نبود قانون کپی رایت هستش که بعضیها این همه گیر دادن که نه بابا باید این قانون باشه و چنان و چنین حالا کسی نیست ازشون بپرسه اقا شما میتونه واس همین ساکر که عشقشی 60 تومن بدی؟
    والا اصلا به نظر من عشق است کوپی رایت.

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

6

یه چیز رو در مورد صدای تماشاگران و جو حاکم بر این بازی بگم که البته مربوط میشه به Pes 6 که من هم روی کنسول تجربه اش کردم و هم روی Pc :
    جالب اونجا بود که صدای تماشاگران روی کنسول Ps2 به حدی طبیعی بود که مثلا لیگ ایتالیا رو بازی می کردی به خاطر خصوصیت جنجالی تماشاگران ایتالیایی هر 15 دقیقه و گاهی اوقات هر وقت اتفاق خاصی در بازی رخ می داد تماشاگران از مواد منفجره استفاده می کردند ! که این بسیار بازی رو هیجانی می کرد و صدای بلندی رو هم در ورزشگاه راه می انداخت که به هیچ وجه این قابلیت در Pc نبود. یک چیز دیگه هم خواندن آوازهای محلی از سوی تماشاگران کشورهای مختلف بود که بسیار بازی رو هیجانی می کرد که باز هم این قابلیت تنها بر روی کنسول Ps2 بود و خبری از آن در Pc نبود.
    من در Pes 2008 چنین چیزی رو در نسخه Pc ندیدم و این بازی رو نیز بر روی کنسول خاصی تجربه نکردم تا ببینم این قابلیت رو داشت یا نه اما روی Pc که نداشت. امیدوارم چنین قابلیتی رو در Pes 2009 شاهد باشیم.
    دوستان باور کنید خیلی بازی قشنگتر میشه اگر این طوری بشه نظر شما چیه؟؟؟؟
    فكر نكنم بتونن براي تماشاگراي ايراني صدا گزاري كنن!
    اين قدر فحش هاي آبدار و ركيك ميدن و نارنجك ميندازن ميترسي دسته بازي رو بگيري!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه ایراد دیگه که به نظر من توی ساکر بود این بود که پنالتی رو آوانتاژ می داد،آخ لجم در می یومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •