سلام . من يك Mp3 Player با حجم 2 گيگا بايت مارك Sony دارم . وقتي توش چند تا آلبوم آهنگ مي ريزم فقط يكي دوتا آلبوم ها را توي Mp3 Player نشون ميده . درصورتي كه توي كامپيوتر كه مي زنم هستند همه آلبوم ها
فرمتش هم كردم ولي باز هم همينطوريه
سلام . من يك Mp3 Player با حجم 2 گيگا بايت مارك Sony دارم . وقتي توش چند تا آلبوم آهنگ مي ريزم فقط يكي دوتا آلبوم ها را توي Mp3 Player نشون ميده . درصورتي كه توي كامپيوتر كه مي زنم هستند همه آلبوم ها
فرمتش هم كردم ولي باز هم همينطوريه
دقیقا مدل دستگاهت چیه؟ ... دونستن نام کامل و مدل کاملش خیلی مهمه تا بشه راهنمایی کرد...نوشته شده توسط ehsan1010
Sony -
firmware:
cd705_v5_v1.5_7
پس سونی اصل نیست و مارک متفرقه هستش ؛ ها؟ ... اینطوری پیدا کردن درایور واسه اش خیلی سخته .. عیناً این مشکل غالب در اکثر پست های این تاپیکه ... شما باید شماره سریال دقیق چیپ های روی دستگاه رو بگی تا بشه کاری کرد ... بعضی وقتا موفقت آمیزه و بعضی وقتا هم نه ..
mp3 player Neo5 دارم که متاسفانه اشتباهی فرمت شده است. در سی دی همراه دستگاه درایورهای پلیر وجود دارد اما نمی توانم آن درایورها را به دستگاه منتقل نمایم .از کسانی که در مورد این مشکل اطلاعاتی دارند خواهشمندم که مرا راهنمایی نمایند.
خب دستگاهت رو می تونی به کامپیوتر وصل کنی یا نه؟ .. شناسایی میشه موقع اتصال به PC ؟ ...
این درایوری که میخوای مجدداً نصبش کنی ، فایل اجرایی هستش یا نه؟ .. اگه فایل اجرایی هستش معمولاً بعد از اتصال پلیر باید اجراش کنی ... اگه هم فایل دیگه ای هست اغلب باید بریزی اش توی ریشه دستگاهت و در اولین مرتبه که جدا و روشن اش کنی خودش نصب میشه .. این کارها رو کرده ای؟
غیر از این، مشکلت چیه؟
سلام میخواستم بدونم چرا x1050 safe mode usb نداره
باید چه جوری قطعش کنم من همینجوری کابلو میکشم
مشکلی نیست ... این مدل از پروتکل MTP استفاده می کنه که دیگه نیازی به safe remove و اینطور عملیات که مختص پروتکل ums هستش نداره .. خیلی از پلیرها همینطوری هستن و وضعیت مرسومیه ...
بله - کافیه خیلی ساده کابل رو جدا کنی و دیگه لازم نیست ویندوز بهت اجازه بده! ...
بله دقیقا از پروتکل mtp استفاده میکنه یعنی پلیر و به عنوام یه درایو نمیشناسه
مرسی که راهنمایی کردی
سلام اقا این x-fi2 منو دیوونه کرد چطوری الز رادیوش استفاده کنم یعنی منظورم اینه که نه اتومات و نه دستی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه!!!!!
وسیله ای چیزی اضافه میخواد واسه رادیو یا باید همینجوری کانال پیدا کنه ؟
هیچ کانالی پیدا نمیکنه!!!!!!!
در ضمن لطف کند یه نوضیحی در مورد قسمت rss و نحوه استفاده ازش بدین.
ممنون
Last edited by mamad gonzo; 09-01-2010 at 11:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)