یه سوال.شنیدم میشه 3GS رو به کامپیوتر وصل کرد و از اینترنتش استفاده کرد.کسی میدونه چجوری.اگه میدونین بگین.خیلی مهمه.ممنونم
یه سوال.شنیدم میشه 3GS رو به کامپیوتر وصل کرد و از اینترنتش استفاده کرد.کسی میدونه چجوری.اگه میدونین بگین.خیلی مهمه.ممنونم
سلام
3جی هم میشه!! یه مودم wireless میخواد که به خط adsl یا diup وصل میکنی بعد با گوشی راحت میری تو اینترنت!
بچه ها من امروز عصری می خوام برم Iphone 3G بخرم . راستش من نمیدونم چطور باید فرق lock یا unlock بودن گوشی رو بفهمم که یه وقت بهم نندازن!! چون یه بارم رفتم قیمت کنم به یارو گفتم unlock هستش دیگه؟ گفت آره ولی تابلو بود نمیدونست خودشم اصلا unlock چیه!!!
سواله بعدی برای OS3 هست...الان میشه OS3 رو روی 3g ریخت؟؟ که bluetooth یا .... بقیه چیزا کار کنه؟؟ یا هنوز نمیشه؟!
سواله بعدی در مورده برنامه هاشهست..جایی هست که بشه تو نت یا مغازه برنامه هاشو و بازی هاشو راحت پیدا کرد و نصب کرد؟؟ و اگه نصب کنم lick نمیشه؟؟ آخه یکی از دوستام داره ..OS3 ریخت و چندین برنامه...بعد یه دفعه LOCK شد و 40 تومن داد تا بازش کردن!!!
و درآخر اینکه من خودم خیلی iphono دوست دارم...ولی تو این چند روزه N97 رو هم دیدم و خوشم اومد + کار کردن باهاش که خیلی راحت بود + درایران nokia خوب سرویس میده اعم از آنتن و برنامه های متنوع و ....
میشه راهنماییم کنید؟
ممنونم.
راستی قیمت کسی نداره از 3g??
البته به غیر از پایتخت!! چون قیمت هاش همشه نجومیه!! من دیروز 3gs قیمت کردم 1 میلیون و پونصد!!!! و 3g 8گیگ میگفت 750!!
و16 گیگ میگفت 870 یا 900 !!!!!!
با اینکه من جمهوری 8 گیگ رو 670 قیمت کردم و 16 گ رو حدوده 730-740!!
در ضمن پاساژ الا العدین میخوام برم بخرم..کسی جای خوبو مطمئن سراغ داره؟!
مرسی از همه
بله میشه
یکی از امکانات ورژن۳ قابلیت Tethering یا همون شیر کردن اینترنت رو کامپیوتر بوسیله کابل یا بلوتوث میباشد
ولی لازمه این کار پشتیبانی اپراتور از این قابلیته که ATT متاسفانه پشتیبانی نمیکنه و گفته از آخر تابستون اضافه میکنه
خلاصه فعلن نمیتونی
ماشالا عجب پست پرملاتی
قضیه آنلاک و .... بارها بحث شده
راه فهمیدن آنلاک از لاک هم شماره part number هستش که پشت جعبه زده
OS3 الان فکر کنم مغازه ها خودشون آبدیت بکنن اکه نکرده بودن هم خودت میتونی راحت این کار رو بکنی
در مورد سازگاری برنامه ها هم ipa تقریبن همشون سازگاره ولی Cydia ناسازگار تقریبن زیاد داره
برنامه iBlutooth رو ۳ بگیر نگیر داره شاید کار کنه شاید نه!
قضیه لاک شدن دوستتون هم بار اوله میشنوم
تواین تاپیک مطمینا همه میگن آیفون
نمیدونم بسته به نیازت و سلیقت باید انتخاب کنی
موفق باشی![]()
مرسی ولی این part number چیه ؟ کده؟ از کجا مشخص میشه؟
منظور من این پایینی بود
Att غلط کرده.1 ساعت پیش وصل شدم اونم با چه سرعتی....![]()
چی؟
ATT و Tehtering ؟!!!!
جلل الخالق
تو کنفرانس wwdc09 هم گفتن که تا آخر تابستون راه نمیفته!
نمیدونم والا
پارت نامبر یه شمارست زیر جعبه زده
اکثر آنلاک فکتوری ها کدشون اینه: MB489T/A
البته یه سری دیگه هم هست
حالا دوستان اگه اون صفحه اپل که لیست کامل کدها رو داشت دارن بذارن
همین الان این پست رو دارم با اینترنت گوشی میدم.ولی با لپ تاپ .دییییی
عکس تست سرعتم
اصلا نمیدونم سروره کجاس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)