سلام.من نميتونم hibernate كنم .قبلا ويندوزم سرويس پك دو بود و hibernate مي كردم اما الان ويندوزم سرويس پك سه هست و وقتي مي خوام hibernate كنم نميشه و برميگرده دسكتاپ.مي خواستم ببينم اين مشكل از سرويس پك هست يا ...؟
سلام.من نميتونم hibernate كنم .قبلا ويندوزم سرويس پك دو بود و hibernate مي كردم اما الان ويندوزم سرويس پك سه هست و وقتي مي خوام hibernate كنم نميشه و برميگرده دسكتاپ.مي خواستم ببينم اين مشكل از سرويس پك هست يا ...؟
ويندوز من هايبرنت نميشه . ويندوزم هم سرويس پك سه هست.قبلا ويندوزم سرويس پك دو بود و هايبرنت مي كردم ولي الان نمي شه.مشكل از سرويس پك هست؟راهنمايي ام كنيد.![]()
با سلام .
1- موقعی که کامپیوترم را روشن می کنم یه پیغام با این عنوان میاد OFFHCEKB.exe ؟
2- وقتی که میخواهم فایل عکسی را تماشا کنم قبلا می تونستم بصورت اسلاید عکسها را ببینم اما حالا این گزینه حذف شده است؟ لطفا من را راهنمایی کنید
سلام
بعضی از پک ها با هایبرنیت مشکل دارند . اگه هم غیر فعاله می تونی به طریق زیر فعالش کنی (البته باید درایوی رو که ویندوز روش نصبه باید بیشتر از 500 مگابایت فضا داشته باشه) :
تو Control Panel گزینه ی Power Options را انتخاب کن و از سربرگ Hibernate گزینه ی Enable Hibernate را انتخاب کن.برای امتحان کردنش هم گزینه ی Turn off از Start رو بزن ودکمه ی Shift رو بگیر . در این موقع Stand By به Hibernate تغییر داده میشه و می تونی اونو انتخاب کنی.
سلام
چه اروری میده
لطفا یک عکس ازش بزار.
با سلام
يه مدتي هست كه كامپيوترم داره اعصاب منو خورد ميكنه.يعني هر بازي رو كه نصبش ميكنم .مثل بازي صحنه نبرد 2 فقط تصوير اوليه بازي (تبليقات)مشاهده ميشه بعدش كه به منوي بازي برسم تصوير شطرنجي وسياه است و فقط صدا » شنيده ميشه و يا مثلا بازي Max pain2 كه كلا تصويرش شطرنجي ميشه قبلا سيستمم اينطوري نبودويا اگه محافظ صفحه نمايش ويندوز هم تصويرش ناصاف و شطرنجي ظاهر ميشه من از ويندوز MRT استفاده ميكنم و چندين بار هم ويندوز رو عوض كردم ولي باز هم مشكل حل نشد.مشخصات سيستمم: (رم 1GB و CPU 2.42 Ghz, Celeron و كارت گرافيك همFX 5500 256 MB Nvidia GeForce و مادربردم MSI هستش)لطف كنيد بنده رو راهنمايي فرماييد كه چه كاري رو مي تونم انجام بدم؟
سلام دوستان من ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست و میخوام ویندوزمو عوض کنم سرویس 2 بزارم ولی هر کار میکنم سی دی رام رو نمیخونه و باز ویندوزو بالا میاره یعنی بوت نمیشه چیکار باید بکنم
باید سی دیه ویندوزتون Bootable باشه....اگر هست،سیستمتونو ریست کنید و F8 رو بزنید و درایو سی دی رام رو انتخاب کنید...
بدرود.
دوستان من مدتیه ویندوزم به شدت کند شده یعنی در ابتدا که میاد بالا بای 5 دقیقه وایسم تا تولبار پایین ویندوز لود بشه وقتی هم استند بای میکنم 5 دقیقه طول میکشه تا ویندوز بیاد بالا چیکار کنم؟
احتمال زياد شما خيلي وقت ويندوز خودتون را عوض نكرده ايد
يا برنامه يا آنتي ويروس سنگيني نصب كرده ايد
سلام
شما آخرین ورژن Driver گرافیکتون رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
شما با استفاده از نرم افزار های مختلف مرتب سازی سیستم از جمله System Mechanic 8.5 Pro می تونید مشکلتون رو رفع کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)