خیلی نامردیه که یهو بنش کردن
خیلی نامردیه که یهو بنش کردن
من دارم ، فکر میکنم ، اگر 8510 هم با همین سیاست وارد بازار بشه............. وقیمتش مثل این گوشی شاخ دربیار باشه............... فروش سامسونگ چی میشه..............!!!
دوستان................... لطفا داستان امیر رو دیگه پیگری نکنید..............!!!
هم برای خود ما خوب نیست.............. هم در اصل برای خودش........... شاید مدیرها از این رفتار ما (که برای رفیقمون ناراحتیم ) اشتباه برداشت کنن ، و برای خود امیر بد بشه...............!!!
اگر اشتباه نکرده باشم ، همونطور که سامان ، گفت این بن شدن امیر موقته (یعنی امیدوارم).
قربانه ، شما و امیر.
حالا واقعا قیمتش چنده؟؟؟؟
چند نفر همت کنند برن 4 الی 5 جا بپرسند........................امیر موقتی بن شد..
این هم از motion sensor این گوشی.............. و کاراییش در هنگام ، زنگ خوردن گوشی.............:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاد ، کسی که فیلم میزاشت بخیر.
این امیر بدبخت پس چی شد ؟!!!!!!!!!!!! فکر کنم چون زیادی تبلیغ سامسونگ میکرد اینطوریه شد
برید تو سایت انتقادات و پیشنهادات برای موبایل و پاکت pc میبینید چرا بن شد...............بخاطر دادن تشکر بی مورد.....
الان ما هم بن میشیم........:d
برای اینکه اسپم نشه...................این چه گوشی توپیه...........قیمتش اخو چند هست؟؟؟
یعنی واقعا برای تشکر بی مورد بن شد ؟
آره خیلی گوشی خوبی :d
حالا نمیشه ، یه جوری برشگردونیم..........؟؟؟؟!!! با مدیری ، مسئولی کسی حرف بزنیم.............؟؟؟!!!
راستی این گوشی دوربین داره....................؟؟؟؟!؟!!؟!دی.
perjixen جان راست میگه بالاخره باید یکاری کنیم
بهترینمون بن شده ها حتما باید کاری کرد
i900 دیگه! . دی!
آره.من دلم واسش تنگ شده
خبری از ورود i900 به بازار خاور میانه نشد؟دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)