krauser
منظورت یورو 2008 هست دیگه-xbox یا xbox360-
با چند سطر آخر موافقم
krauser
منظورت یورو 2008 هست دیگه-xbox یا xbox360-
با چند سطر آخر موافقم
البته اینم ممکنه باشه ولی من بازم فکرنمیکنم به خاطر گرافیک باشه چون تو این ویدیوها ومصاحبه اومده
گفته با nvdia 8800 gtx و رم 3گیگ واینا بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی میشه گرافیکشو از تو بازی کم کرد
راستم میگن چون خیلی گرافیک ویدیو هاش بالاست پس اینیکه شما میگی فکر نکنم دلیلش باشه اگه این نسخش با این گرافیک بالا رو میخوان عرضه کنن خوب چه فرقی میکنه کلا نکست میزدن دیگه ...
خوب پس شما بگید دلیلش چیه؟
دلیلی که گفتم کاملا منطقی هست
مصاحبه ها کشکن شک نکنید که Ea به هم دلیلیکه گفتم نکست جن بده نیست این فیف رو البته حالا حالاها نمیده منم میدونم الان خیلی کامپوترها دارای گرافیک و رم بالا هستن ولی نه همشون ولی Ea میخواد همه بتوننن با کامپیوترشون این بازی رو انجام بدن
آقايون من با اين حرف ديگه هم كاملا مخالفم كه علت ديگه اي كه واسه PC نمياد بخاطر اينكه هر كي كنسول داره بازي اصل مي خره !! اصلا همچين چيزي نيست همين الانش خودتون بهتر مي دونيد كه بازي هاي غير اصل واسه همين كنسول برتر چقدر زياد شده !
گرافيك بالا بزنه ولي قابليت پايين آوردن گرافيك هم باشه !!! اصلا چرا چسبيدين به گرافيك كلا گيم پلي شو عوض كنه ! حتي با اين گرافيكش هم ممكنه قبولش كنن !
بعدش هم شما به روابط بين Ea و سوني و مايكروسافت هم توجه كنيد !!! من قبلا هم حرفهايي شنيده بودم كه امتياز نكست جنريشن رو اين دو غول كنسول سازي خريدن واسه كنسول !!!
عزیزان ول کنید این حرف ها رو اخبار و عکس و از این جور چیزا بزارید.
نکست نشدن هم به نظر من به خاطر اینه که ea اهل ریسک نیست.
آره دیگه نیست دیگه نکست نیست زوره؟ نیست حالا ول کنیم بچسبین به عکسا و اخبار بازی
بازی کی میاد پس؟!
دقیقا موافقم ...
ولی اینارو دیگه ولش حالا نکست نیست دیگه به منم ثابت شده که عمرا واسه کامپیوتر نکست نخواهد شد
تو هیج سالی ...
ولی گرافیکش خیلی خوب شده فقط امید وارم گیم پلیشم مثل حرفای تو مصاحبه باشه...
EA به طور اختصاصی با MCV ,آشکار کرد که FIFA 09 در 3 اکتبر ریلیز خواهد شد.
جدیدترین بازی از سری فوق موفق FIFA قرار است که برای PS3, 360, Wii, PC, PS2, PSP, DS و موبایل ریلیز شود و پیشرفت های قابل توجهی از ویرایش پارسال خود داشته است.
آقای Trevor Uzice مدیر ارشد ساخت بازی می گوید:"ما داریم ساختن پایه و اساس قابل اطمینان از سال گذشته را ادامه می دهیم که باعث موفقترین FIFA هم در فروش و هم در کیفیت شد"
پیشرفت های بازی شامل 20 نفر بازیکن در حالت آنلاین , واکنش های بیشتر , بهبود هوش مصنوعی دروازه بانان و یک ارکید مد over-the-top که به طور انحصاری برای کنسول WII است.
EA همچنین در پشتیبانی از عنوان با باشگاه های برجسته لیگ جزیره که شامل آرسنال , چلسی , پورثموث , تاتنهام و نیوکاسل می شود , همکاری کرده است.
"ما به کارمان با آرسنال بر روی ابتکار مارکتینگ ادامه می دهیم و خوشحالیم تا اعلام کنیم که یک قرار داد سه ساله با چلسی بستیم که شریک اختصاصی بازی های آنها شدیم."
"ما همچنین در حال کار با تعدادی دیگر از تیم های Premier League هستیم که به ما اجازه می دهد ارتباط و وابستگی نزیک تری با طرفداران در پیرامون کشور داشته باشیم."
منبع: p3lords.com
Last edited by maximiliyanus; 16-08-2008 at 03:16.
ضمن تشکر از خبر اخیر باید عرض کنم بازیهای سری فیفا هرساله اوایل مهر ماه عرضه میشن پس نیازی نیست که طرفداران این بازی زمان ریلیزش براشون سوال باشه ولی واقعا کسانی که با بازیهای سری فیفا انس میگیرن و منتظر بازی جدید هستن کلا سورپرایز میشن لیگهای جدید بازیکنان جدید و ترانسفرهای جدید که در دنیای واقعی فوتبال هست رو میتونن جلو چشماشون تجربه کنن و این فقط واسه من و امثال من که عشق فوتبال هستیم قابل درک هست راحت بگم فرق طرفدار Pes با فیفا همینه Pes صرفا یک بازی رایانه ای هست در حالیکه فیفا شبیه سازی شده دنیای فوتبال واقعی و یاد آور روزهای شنبه مملو از فوتبال لیگهای بزرگ اروپایی هست بنابراین طبیعی هست که طرفداراش خیلی از نکست نبودن یا ضعف گیم پلی یا کم بودن روشنایی بازی یا کمب بودن گرافیکش شاکی نمیشن. من خودم اینطوریم چون وقتی به این فکر میکنم این بازی یک تجربه مجازی برای عشقم یعنی فوتبال هست همه مشککلات فیفا از یادم میره همین مساله باعث میشه فیفا بازها نتونن با Pes انس بگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)