تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 299 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

krauser
    منظورت یورو 2008 هست دیگه-xbox یا xbox360-
    با چند سطر آخر موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه مسعود این پستم رو بخونه بهش میگم :
    آخه با مرام تاپیک فیفا میزنی مارو خبر نمیکنی؟ مگه نمیدونی عشق EA Sports هستیم ما
    حالا بیخیال... چه خبر ؟
    انگار نکست نبودن 09 بدجوری گندزده رو اعصابا ول کنید بابا نکست واسه PC درسته واسه ما خوبه ولی اونایی که از کامپیوترهای گیمینگ استفاده نمیکنن محروم میشن فیفا به این مسئله خیلی دقت میکنه هر ساله بازی فیفا منتشر میشه که معمولا تو اکثر کامپیوترها نصب میشه چون از همون فیفا 06 گرافیک 64 میخواد تا همین یورو 2006 هم همینطور بوده قبول کنید اگه بخواد نکست بزنه باس گرافیک هم بره 256 یا 512 بشه که یه دفعه ای برای فیفا خورها ممکن قابل هضم نباشه عشق نکستها بهتره به جای اینکه 100 هزار پول خرج کامپیوترشون کنن تا تبدیلش کنن به گیمینگ بهتره یه XBox بخرن و خیال خودشون رو راحت کنن
    این پنبه رو از گوشتون درارین که بخوان نکست بزنن دلیلش هم واضح هست EA میدونه که با نکست کردن PC ممکن نصف استفاده کنندگان این بازی کاهش پیدا کنن چون سیستمشون نمیکشه شما فقط خودتون رو میبینین تو خیلی از کشورهای اسیایی و جنوب شرق اسیا و همین خاور میانه کلی کامپوتر غیر گیمینگ هست که کاربراش دلشون به فیفا بازی کردنش خوشه اگه فیفا هم قاطی بازی های گرافیک بالا بشه... دیگه خودتون میدونید که چه بازاری از دست EA خارج میشه بازار PC
    البته اینم ممکنه باشه ولی من بازم فکرنمیکنم به خاطر گرافیک باشه چون تو این ویدیوها ومصاحبه اومده
    گفته با nvdia 8800 gtx و رم 3گیگ واینا بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی میشه گرافیکشو از تو بازی کم کرد
    راستم میگن چون خیلی گرافیک ویدیو هاش بالاست پس اینیکه شما میگی فکر نکنم دلیلش باشه اگه این نسخش با این گرافیک بالا رو میخوان عرضه کنن خوب چه فرقی میکنه کلا نکست میزدن دیگه ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب پس شما بگید دلیلش چیه؟
    دلیلی که گفتم کاملا منطقی هست
    مصاحبه ها کشکن شک نکنید که Ea به هم دلیلیکه گفتم نکست جن بده نیست این فیف رو البته حالا حالاها نمیده منم میدونم الان خیلی کامپوترها دارای گرافیک و رم بالا هستن ولی نه همشون ولی Ea میخواد همه بتوننن با کامپیوترشون این بازی رو انجام بدن

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقايون من با اين حرف ديگه هم كاملا مخالفم كه علت ديگه اي كه واسه PC نمياد بخاطر اينكه هر كي كنسول داره بازي اصل مي خره !! اصلا همچين چيزي نيست همين الانش خودتون بهتر مي دونيد كه بازي هاي غير اصل واسه همين كنسول برتر چقدر زياد شده !
    گرافيك بالا بزنه ولي قابليت پايين آوردن گرافيك هم باشه !!! اصلا چرا چسبيدين به گرافيك كلا گيم پلي شو عوض كنه ! حتي با اين گرافيكش هم ممكنه قبولش كنن !
    بعدش هم شما به روابط بين Ea و سوني و مايكروسافت هم توجه كنيد !!! من قبلا هم حرفهايي شنيده بودم كه امتياز نكست جنريشن رو اين دو غول كنسول سازي خريدن واسه كنسول !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

عزیزان ول کنید این حرف ها رو اخبار و عکس و از این جور چیزا بزارید.
    نکست نشدن هم به نظر من به خاطر اینه که ea اهل ریسک نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره دیگه نیست دیگه نکست نیست زوره؟ نیست حالا ول کنیم بچسبین به عکسا و اخبار بازی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بازی کی میاد پس؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقايون من با اين حرف ديگه هم كاملا مخالفم كه علت ديگه اي كه واسه PC نمياد بخاطر اينكه هر كي كنسول داره بازي اصل مي خره !! اصلا همچين چيزي نيست همين الانش خودتون بهتر مي دونيد كه بازي هاي غير اصل واسه همين كنسول برتر چقدر زياد شده !
    گرافيك بالا بزنه ولي قابليت پايين آوردن گرافيك هم باشه !!! اصلا چرا چسبيدين به گرافيك كلا گيم پلي شو عوض كنه ! حتي با اين گرافيكش هم ممكنه قبولش كنن !
    بعدش هم شما به روابط بين Ea و سوني و مايكروسافت هم توجه كنيد !!! من قبلا هم حرفهايي شنيده بودم كه امتياز نكست جنريشن رو اين دو غول كنسول سازي خريدن واسه كنسول !!!
    دقیقا موافقم ...
    ولی اینارو دیگه ولش حالا نکست نیست دیگه به منم ثابت شده که عمرا واسه کامپیوتر نکست نخواهد شد
    تو هیج سالی ...
    ولی گرافیکش خیلی خوب شده فقط امید وارم گیم پلیشم مثل حرفای تو مصاحبه باشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

EA به طور اختصاصی با MCV ,آشکار کرد که FIFA 09 در 3 اکتبر ریلیز خواهد شد.

جدیدترین بازی از سری فوق موفق FIFA قرار است که برای PS3, 360, Wii, PC, PS2, PSP, DS و موبایل ریلیز شود و پیشرفت های قابل توجهی از ویرایش پارسال خود داشته است.

آقای Trevor Uzice مدیر ارشد ساخت بازی می گوید:"ما داریم ساختن پایه و اساس قابل اطمینان از سال گذشته را ادامه می دهیم که باعث موفقترین FIFA هم در فروش و هم در کیفیت شد"

پیشرفت های بازی شامل 20 نفر بازیکن در حالت آنلاین , واکنش های بیشتر , بهبود هوش مصنوعی دروازه بانان و یک ارکید مد over-the-top که به طور انحصاری برای کنسول WII است.

EA همچنین در پشتیبانی از عنوان با باشگاه های برجسته لیگ جزیره که شامل آرسنال , چلسی , پورثموث , تاتنهام و نیوکاسل می شود , همکاری کرده است.

"ما به کارمان با آرسنال بر روی ابتکار مارکتینگ ادامه می دهیم و خوشحالیم تا اعلام کنیم که یک قرار داد سه ساله با چلسی بستیم که شریک اختصاصی بازی های آنها شدیم."

"ما همچنین در حال کار با تعدادی دیگر از تیم های Premier League هستیم که به ما اجازه می دهد ارتباط و وابستگی نزیک تری با طرفداران در پیرامون کشور داشته باشیم."
    منبع: p3lords.com
    Last edited by maximiliyanus; 16-08-2008 at 03:16.

10. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمن تشکر از خبر اخیر باید عرض کنم بازیهای سری فیفا هرساله اوایل مهر ماه عرضه میشن پس نیازی نیست که طرفداران این بازی زمان ریلیزش براشون سوال باشه ولی واقعا کسانی که با بازیهای سری فیفا انس میگیرن و منتظر بازی جدید هستن کلا سورپرایز میشن لیگهای جدید بازیکنان جدید و ترانسفرهای جدید که در دنیای واقعی فوتبال هست رو میتونن جلو چشماشون تجربه کنن و این فقط واسه من و امثال من که عشق فوتبال هستیم قابل درک هست راحت بگم فرق طرفدار Pes با فیفا همینه Pes صرفا یک بازی رایانه ای هست در حالیکه فیفا شبیه سازی شده دنیای فوتبال واقعی و یاد آور روزهای شنبه مملو از فوتبال لیگهای بزرگ اروپایی هست بنابراین طبیعی هست که طرفداراش خیلی از نکست نبودن یا ضعف گیم پلی یا کم بودن روشنایی بازی یا کمب بودن گرافیکش شاکی نمیشن. من خودم اینطوریم چون وقتی به این فکر میکنم این بازی یک تجربه مجازی برای عشقم یعنی فوتبال هست همه مشککلات فیفا از یادم میره همین مساله باعث میشه فیفا بازها نتونن با Pes انس بگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •