تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 223 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب یه خبر خوب برای کسایی که فیلم زیبای افسانه ی 1900 رو ندیدن...
    احتمال بسیار زیاد تکرار این فیلم جمعه در قالب برنامه ی صد فیلم پخش خواهد شد.
    خیلی ممنون.
    تبلیغشو دیدم...قراره دوباره جمعه بزاره...

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینم اطلاعات فیلم افسانه ی 1900

افسانه ی 1900 "The Legend Of 1900"

کارگردان
    Giuseppe Tornatore
    بازیگران
    Tim Roth ، Pruitt Taylor Vince،
    Mélanie Thierry ،Bill Nunn
    محصول 1998 "ایتالیا"
    مدت:120 دقیقه

خلاصه:
    یکی از کارکنان کشتی کودکی رو در کشتی پیدا میکنه و اونو به فرزندی قبول میکنه ، از اونجایی که اون کودک رو در آغاز سال 1900 پیدا میکنند اسم اون رو میزارن 1900 . کودک بزرگ میشه اما پدر خواندش بر اثر یک حادثه در داخل موتورخانه کشتی جانش رو از دست میده.و....

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

کارگردان فیلم شمشیرزن نابینا واقعا آدم عجیبیه.من به غیر از فیلم دیشب یه فیلم دیگه هم ازش در سینما 4 دیده بودم.با اینکه نقش اول فیلماشم میگیره(تو این دو تا) اما به اون صورت دیالوگ خاصی که در روند فیلم تاثیر داشته باشه نداره و کلا کم حرفه و میشه گفت بیشتر با رفتار و حرکاتش بازی میکنه(تو اون یکی فیلم هم همینطور).تبهرشم فکر کنم بیشتر در صحنه های اکشنی که میسازه است.یکی از خصوصیات دیگه داره اینه که خشونت زیادی در فیلمش نشون میده ،خشونتی که در بعضی جاها واقعا غیرمنطقیه.حالا باز فیلم شمشیرزن نابینا خشونتش قابل تحمل بود اما اون یکی فیلمی که ازش دیدم در بعضی جاها واقعا خشونت غیرمنطقی داشت.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم خوبی بود.البته صحنه های خشونت هم کم نداشت ولی بر و بکس صداسیما حسابی مورد عنایت قرار داده بودنش.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کارگردان فیلم شمشیرزن نابینا واقعا آدم عجیبیه.من به غیر از فیلم دیشب یه فیلم دیگه هم ازش در سینما 4 دیده بودم.با اینکه نقش اول فیلماشم میگیره(تو این دو تا) اما به اون صورت دیالوگ خاصی که در روند فیلم تاثیر داشته باشه نداره و کلا کم حرفه و میشه گفت بیشتر با رفتار و حرکاتش بازی میکنه(تو اون یکی فیلم هم همینطور).تبهرشم فکر کنم بیشتر در صحنه های اکشنی که میسازه است.یکی از خصوصیات دیگه داره اینه که خشونت زیادی در فیلمش نشون میده ،خشونتی که در بعضی جاها واقعا غیرمنطقیه.حالا باز فیلم شمشیرزن نابینا خشونتش قابل تحمل بود اما اون یکی فیلمی که ازش دیدم در بعضی جاها واقعا خشونت غیرمنطقی داشت.
    فیلمهای آسیای شرقی معمولا همینجوریه ، یعنی اینها از روش های فیلمسازیشونه و بهتر بگم یه جور سنته ، البته تو یک تایپیک دیگه هم گفتم . دیالوگ یه ابزار حرفه ای و تخصصی و بسیار مفید در فیلمهاشونه که از ازش خیلی کم اما به موقع استفاده میکنن. این اکشن بودن هم معمولا زیاد حرکات خشونت و خفن توشون داره ( البته تو فیلمهای اکشنشون ) . اگه کارتون هاشون رو هم نگاه کرده باشی دقیقا همینجوریه . این کارتون رو ببین خودت میفهمی : Ninja Scroll

حالا چه برسه به تاکشی کیتانو که واسه خودش خداییه !!!

راستی من دیشب فیلم رو ندیدم ، تکرار نداره نه ؟؟؟ آخراشو که دیدم واقعا به هنر سانسور ایرانی ها غبطه خوردم . خیلی کارشون درست بود .

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی من دیشب فیلم رو ندیدم ، تکرار نداره نه ؟؟؟ آخراشو که دیدم واقعا به هنر سانسور ایرانی ها غبطه خوردم . خیلی کارشون درست بود
    تکرارش سینما یک سه شنبه ها حوالی ساعت 11 شب بعد از سریال پرستاران...

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فيلم "افسانه 1900" رو با كلي شوق نشستم نگاه كنم
    اما هر چي از فيلم ميگذشت از اينكه فيلم رو خودم دانلود كرده بودم بيشتر خوشحال ميشدم !!!
    سانسورها خيلي زياد بود !
    نميدونم چرا از قسمتي كه 1900 داشت دوئل ميكرد يه 10-20 دقيقه‌اي رو حذف كردن !!
    جالب بود ... اول فيلم وقتي كشتي به خشكي نزديك شد يكي از مسافرها داد ميزنه America ! ... اما ميشنويم كه ميگه رسيييييييدييييييييم !!
    كشتي هر بار به بندر نزديك ميشه از دور مجسمه آزادي نشون داده ميشه و مردم در واقع با ديدن اووون ميفهمن كه به آمريكا رسيدن! ... اما تمام صحنه‌هايي كه مجسمه آزادي رو نشون ميداد حذف كرده بودن (اسمايل تاسف و تعجب‌!)
    ........
    ديگه بيخيال

از همه چي كه بگذريم دوبله فيلم هم تعريفي نداشت
    صداهاي اصلي فيلم خيلي از اوقات شنيده ميشد
    صداي بعضي از كاراكترها (مثلا خود 1900) همخوني نداشت

فيلم رو خراب ميكنن .... بهتره فيلم رو اينا پخش نكنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سانسورها خيلي زياد بود !
    نميدونم چرا از قسمتي كه 1900 داشت دوئل ميكرد يه 10-20 دقيقه‌اي رو حذف كردن !!
    فيلم رو خراب ميكنن .... بهتره فيلم رو اينا پخش نكنن
    آره خیلی سانسور داشت ، دیشب هم دوباره نشونش داد ، ملت درخواست کرده بودن مثل اینکه !!!

اون قسمتی هم که 1900 داشت با اون سیاه پوسته مسابقه میداد رو کلا از بین برده بودن ، اگه بدون سانسورش رو ببینین میفهمین .

در کل ما همه فیلمها رو اینجا سانسور میکنیم . اگه قرار باشه فیلم و پخش نکنیم که دیگه چی میشه !!!

داره خودمونی میشه amir 110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام منم هفته پیش این فیلم رو از رسانه ملی دیدم
    اما چه بگم که تمام صحنه های بیادماندنی فیلم سانسور شده بود از جمله اون دوئل بیادماندنی که اصلاً
    تو این دوئلی که از رسانه ملی دیدیم چیزی از شیفتگی 1900به ترانه سیاهپوسته رو نشون نداد
    و یا اونجایی که 1900 برای هرشخصی آهنگ خاص خودش رو میزنه البته من این فیلم رو کامل ندیدم
    (سانسور رفته بود رو مخم)

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازم با اینکه سانسور کرده بودن خیلی فیلم قشنگی بود.
    از فیلم هایی که صد فیلم نشون داده این سومین فیلمی بود که دوست داشتم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •