سلام دوستان کسی میدونه چت روم بچه های اکباتان روم شماره چند هستش توی پرشین چت؟
سلام دوستان کسی میدونه چت روم بچه های اکباتان روم شماره چند هستش توی پرشین چت؟
فقط خواهش میکنم سریع جواب بدین
ممنون
درخواست بوتر اینجا قدقنه برو صفحه ی اول میفهمی.![]()
درخواست بوتر اینجا قدقنه برو صفحه ی اول میفهمی.![]()
سلام دوستان
میگم کسی میدونه چرا دیگه نمیشه تو یاهو 360 کسی رو add کرد؟
سلام چند روزه که اصلا نمیتونم on بشم وقتی هم بعد از کلی سعی on میشم بعد از چند دقیقه dc میشم یاهو مسنجرم رو چندین بار عوض کردم الانم یاهومسنجر 9 رو استفاده میکنم اما تغییری نکرد ویروس هم تو سیستمم ندارم(با چند تا آنتی ویروس چک کردم)
لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان من می خواستم یک Id aim برای خودم درست کنم صفحه ی ثبت نام رو نمیاره...اما وقتی با فیل شکن می رم صفحه رو باز میکنه(البته اون صفحه فیل نیستش) اما وقتی این کار رو هم می کنم زمانی که تمام اصلاعات را به طور درست وارد می کنم بعد زدن گزینه ی مربوط به ثبت نام یه اخطار میاد و میگه سرویس در دسترس نیست...خواهشاً کمکم کنید.... سایت مربوط به ثبت نام :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مي تونيد از ياهو مسنجر تحت وب استفاده كنيد.
اينجا:
البته بايد نرم افزار فلش پلير بر روي سيستمت نصب شده باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود بر همه...
قبلا كه مي گفتم ياهو مسنجرم مورد پيدا كرده... بعد يه مدت خوب شد و يه هفته هيچ اشكالي نداشت اما دوباره الان قاطي كرده و ساين اين نميشه. اين طور كه معلومه بيشترتون مشكل پيدا كرديد. الان وضعيت چطوره ؟ مي تونيد ان بشيد؟؟؟
در ضمن يه مسئله اي هم هست كه نمي دونم ربط داره يا نه... من دو تا مرورگر نصب كردم: موزيلا و اينترنت اكسپلورر.
هر وقت ياهو مسنجر مورد پيدا مي كنه... اينترنت اكسپلورر هم خراب ميشه و هيچ سايتي رو باز نمي كنه و فقط مي تونم از موزيلا استفاده كنم.
اينترنت اكسپلورر و ياهو چه ربطي به هم دارن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)