تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 53 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون.
    ولی کمک بیشتری میخوام

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون.
    ولی کمک بیشتری میخوام
    کمک چی میخواید ؟ ... من همه چی رو به شما گفتم ...
    نمیدونم شاید شما خودتون هنوز نمیدونید نیازتون چیه و چی میخواید !!!

3. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من يه هدفون in ear ميخوام كه هم باس خيلي زيادي داشته باشه هم صداي بلند بطوري كه حتي اگه mp3player هم نباشه بخوام به يه موبايل معمولي هم وصلش كنم لذت ببرم تا حدود 120 تومان قرار بودaurvana in ear بگيرم ميگن كيفيت خيلي خوبي داره ولي صداش كمه بايد به دستگاهي وصل بشه كه خروجي بالايي داشته باشه مثلا cowon تا لذت ببري سر همون جريان 16 و32 اهمي بودن كهنميدونم چين حالا هدستي نيست كه هم صداش زياد باشه هم باسش البته in ear

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام من يه هدفون in ear ميخوام كه هم باس خيلي زيادي داشته باشه هم صداي بلند بطوري كه حتي اگه mp3player هم نباشه بخوام به يه موبايل معمولي هم وصلش كنم لذت ببرم تا حدود 120 تومان قرار بودaurvana in ear بگيرم ميگن كيفيت خيلي خوبي داره ولي صداش كمه بايد به دستگاهي وصل بشه كه خروجي بالايي داشته باشه مثلا cowon تا لذت ببري سر همون جريان 16 و32 اهمي بودن كهنميدونم چين حالا هدستي نيست كه هم صداش زياد باشه هم باسش البته in ear

چیزی در این حد میخوایم EP630 هست به همه چی هم میخوره و مشکلی نیست باس خوبی هم ساپورت میکنه و 16 اوهم هست ... منم که دارم راضی هستم ازش ... 18 تومن میتونی بخری ...

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چیزی در این حد میخوایم EP630 هست به همه چی هم میخوره و مشکلی نیست باس خوبی هم ساپورت میکنه و 16 اوهم هست ... منم که دارم راضی هستم ازش ... 18 تومن میتونی بخری ...
    ep630 دارم?? راستي من تا 120 تومن هم حاضرم هزينه كنم يعني چيزي كه صدا و باس بالا داشته باشه in ear هم باشه گير نمياد
    Last edited by bille_jean2001; 26-06-2010 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب تا 120 تومن هزینه برای هدفون in ear معقول نیست تو این قیمت شما میتونید با توجه به نیازتون هدفون های فول سایز و on the ear رو انتخاب کنید ...
    برای مثال تا 120 تومن شما میتونی یه هدفون فول سایز HD485 یا مدل هایی از سونی و کریتیو بخری ! ...

9. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ep630 دارم?? راستي من تا 120 تومن هم حاضرم هزينه كنم يعني چيزي كه صدا و باس بالا داشته باشه in ear هم باشه گير نمياد

البته دوست من برای این دسته از هدفون ها قیمت بالای 120 تومن هم هست و محدودییتی تو این دسته وجود نداره و شما اگه واقعا نیاز دارید میتونید از برندهای کریتیوو و سونی چیزی رو انتخاب کنی...

با این حال مدل هایی وجود داره که قیمتشون 189$ هست که برای کمپانی دکتر.دری هست !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ميشه يكم درباره اين محصول بيشتر توضيح بديد مثل aurvana in ear كه نيست نه?? اخه اون صداش كم بود و حتما بايد به دستگاهي وصل ميشد كه خروجي زيادي داشته اين محصول اين مشكل رو نداره يعني ميخوام حالا كه به اندازه يه پلير پول بدم به هر دستگاهي مثلا موبايل وصل كنم ميتونه صداي خيلي بلندو باس توپ بده بيرون يا همون محدوديت 16 و32 اهمي وجود داره راستي از كجا ميشه تهيه اش كرد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

5

ميشه يكم درباره اين محصول بيشتر توضيح بديد مثل aurvana in ear كه نيست نه?? اخه اون صداش كم بود و حتما بايد به دستگاهي وصل ميشد كه خروجي زيادي داشته اين محصول اين مشكل رو نداره يعني ميخوام حالا كه به اندازه يه پلير پول بدم به هر دستگاهي مثلا موبايل وصل كنم ميتونه صداي خيلي بلندو باس توپ بده بيرون يا همون محدوديت 16 و32 اهمي وجود داره راستي از كجا ميشه تهيه اش كرد

اون مدل بالا رو میگید ؟ ... اون رو من برای نمونه اوردم وگرنه اون رو تو ایران نمیتونید اصلا پیدا کنید ...
    مگه سفارش بدید از اروپا یا امریکا براتون بیارن ! ...

** معمولا این هدفون ها برای موبایل کاربرد نداره ... شما برای موبایل چیزی میخوای همون مدل های کریتیو و سونی مناسب هست میتونی از بین اون ها انتخاب کنی ! ...

14. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون مدل بالا رو میگید ؟ ... اون رو من برای نمونه اوردم وگرنه اون رو تو ایران نمیتونید اصلا پیدا کنید ...
    مگه سفارش بدید از اروپا یا امریکا براتون بیارن ! ...

** معمولا این هدفون ها برای موبایل کاربرد نداره ... شما برای موبایل چیزی میخوای همون مدل های کریتیو و سونی مناسب هست میتونی از بین اون ها انتخاب کنی ! ...
    پس با اين اوصاف همون ep830 رو بگيريم و هزينه بيخوديرنكنم درسته???

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •