ممنون میشم کسی اطلاعی داره ما را بی نصیب نگذاره
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ممنون میشم کسی اطلاعی داره ما را بی نصیب نگذاره
عزیزان ، چرا (به هر دلیل که ذکر نمی کنم و واضح است ) تبلیغ شرکتی را می کنید که هیچ چیزش معلوم نیست ، شما بر چه مبنایی می گویید پیشگامان کیفیت بالا و سرویس پایدار دارد ؟ شرکتی که تازه تاسیس شده اصلا قابل اعتماد نیست ، کیفیت فعلی اصلا تضمینی برای آینده ایجاد نمی کند . از دوستان بازدید کننده می خواهم با دقت بیشتری مطالب را دنبال کنند و بدانند شرکت های ارائه دهنده سرویس چند ساله هم سرویس پایدار ندارند چه برسد به شرکت تازه تاسیس و نوپایی مثل پیشگامان که حتی اینقدر برای اطلاع رسانی به مشتریان ارزش قائل نیست که وب سایتش را آپدیت کند .
در پاسخ به دوستی که درباره برقراری adsl برروی فیبر نوری سوال کرده بودند باید بگویم که تجهیزات مورد نیاز برای ارائه چنین سرویسی بسیار گران است و تا شرکتی توجیه اقتصادی زیادی برای این موضوع نداشته باشد این سرویس را عرضه نمی کند . جالب اینکه در صورت ارائه چنین سرویسی نیازی به ثبت و تعیین کارت و پورت وجود ندارد و بدون نیاز به اطلاع به مرکز مخابرات در عرض یک یا دو ساعت اشتراک تعریف می شود و هیچ محدودیتی از نظر تعداد و نبودن جای خالی وجود ندارد . صبانت این کار را به تازگی برای پیش شماره های 620 و 660 انجام داده است . از باقی شرکت ها اطلاعی ندارم.
Last edited by alsa1001; 01-01-2009 at 17:54.
کجای حرف من تبلیغ بود. اگه از سرویس پیشگامان استفاده کرده باشی می فهمی من چی میگم. یه فایل 40 مگی هم که دانلود کنی از اول تا آخر یه سرعت ثابت داری. حالا چه پایین چه بالا.
بابا اصن پیشگامان نگیرین. به درد نمیخوره. خوب شد؟
مگه نمی گفتن که سرعت 256 دیگه ازاد شده؟ من زنگ زدم شاتل گفت به افراد حقیقی نمیدن؟
مودم واسه شاتل چی بگیرم؟
کسی کارت تخفیفی چیزی نداره؟پ.خ
خودشون هر دفعه یه چیزی میدن . فعلا billion میدن.البته یه خورده گرون میدن من خودم planet گرفتم ولی هنوز خطم رانژه نشده
میتونی plane . asus و .. بگیری . فقط linksys و dlink نگیر
نه نمیشه
اگه خطتون فیبر نوری هست نمیشه adsl بگیرید و کلا باید بیخیالش شید
یا wimax چیزی ............ بگیری که با خط کاری نداشته باشه![]()
ضمن عرض ارادت، بالشخصه آرزو می کنم تمامی هموطنان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کنند !
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگویم امکان استفاده از adsl بر روی فیبر نوری در مراکز تلفن با پیش شماره 620 و 660 مهیا شده است که می توانید امتحان بفرمایید .
اگه خطتون فیبرنوریه (DLC) نمیشه سرویس ADSL رو اون داد.
واسه کسانی که خطشون DLC یا PCM هست روشهای دیگه ای واسه دسترسی به اینترنت ADSL هست.
البته یه سری شرایط میخواد که خیلیا این شرایطو دارند.
به این صورت که اگه شما بر فرض خطتون DLC هست و در اطراف منزل شما شماره های غیر DLC وجود دارد، و بتونید مودم ADSL را اونجا بذازین میتونید با استفاده از یک ارتباط وایرلس OutDoor کامپیوتر خودتونو به مودم لینک بدید و بدون هیچ مشکلی به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید.
سلام
از دوستانی که از شاتل اینترنت گرفته اند یه سوال دارم
شما با سایت you tube مشکلی دارید؟
میگن انگار توی این سایت نمی ره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)