سلام دوستان
اين بازي هنوز تو ايران نيومده؟
سلام دوستان
اين بازي هنوز تو ايران نيومده؟
ای لعنت بر پدر این بنیاد !
یعنی اگه این بازی ممنوع بشه خودم میرم رئیس سازمانش رو میکشم
قرار بود وست امروز بیاره ولی زنگ زدم گفتن نیومده
از 2 ماه دیگه باید همه بازی ها رو سانسور شده یا ممنوع شده ببینیم !
بازی هم وقتی منتشر میشه که بنیاد بگه !
برای X360 و PS3 اومده برای PC هنوز نه.
فکر نکنم ایرادی بگیرند چون بازی هیچی نداره چون X360 و PS3 ریخته تو بازار. اتفاقا یه Region داره به اسم Martyr Tower ( برج شهیدان! ) که محل نگه داری Trophy های یکی از Boss Fight های بازی است !!ای لعنت بر پدر این بنیاد !
یعنی اگه این بازی ممنوع بشه خودم میرم رئیس سازمانش رو میکشم
قرار بود وست امروز بیاره ولی زنگ زدم گفتن نیومده
از 2 ماه دیگه باید همه بازی ها رو سانسور شده یا ممنوع شده ببینیم !
بازی هم وقتی منتشر میشه که بنیاد بگه !
همین الان به وست مرکزی زنگ زدم گفت هفته دیگه میاد گفتم چه روزی گفت معلوم نیست !!فکر نکنم ایرادی بگیرند چون بازی هیچی نداره چون x360 و ps3 ریخته تو بازار. اتفاقا یه region داره به اسم martyr tower ( برج شهیدان! ) که محل نگه داری trophy های یکی از boss fight های بازی است !!
من که امیدوارم گیر ندن ولی اگه بدن که یه جنازه میفته رو دستم ! :دي
واقعا هيچي نداره كه بهش گير بدن!!!خشونت كه 0 !!!اصلا نداره بازي براي تمام سنينه
فقط elika يك مقداري بعضي از اندامش معلومه از جمله از نا حيه ي زانو به پايين و قسمت كوچكي از كمر و شكم!!!
بايد ببينيم مورد تآييد ارشاد اينا قرار ميگيره يا نه!!!شمام خون خودتو كثيف نكن دوست عزيز
![]()
هشدار هشدار
این بازی ممنوع شد !
من رفتم وست صادقیه و به طور مخفیانه خریدم ! تازه gta iv هم به طور مخفی می فروخت !!
برید هر چی سریعتر پیدا کنید و بخرید وگرنه به این راحتی ها پیدا نمیشه ...
با این که گفتم رنیس سازمان رو میکشم ولی چون بازی رو گرفتم پس بهش رحم میکنم ! :دي
کجا ممنوع شده
تکین که داره میفروشه الانم توی سایتش هم هست برید یه سر بزنید....
یکم سیاسیه ولی ببینید این نظام با اینهمه کار مهم و اساسی که مملکت داره به چه کارهایی مشغوله دیگه همینشون مونده که به بازی کردن ما هم گیر بدن(که دادن!!)
ای بابا گیر دادن به همه چیز کم بود اینم اضافه شد
من که فکر نمیکنم اینجوری باشه. راستی کسی میدونه این بازی رو تو کرج از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟
سایت تکین الان داره میفروشه
کی میگه گیر دادن؟؟
به اندرکاور و GTa IV که گیر ندادن!!این دو تا بازی توی دستفروشی های شیراز هم پیدا میشه چه برسه به ...
فردا که کل شیراز تعطیله ،پس فردا میرم میگیرم!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)