خیلی جالبه پس کلا برند هایی که برای ATI کارت میزنن فرقی باهم ندارن! من فک میکردم مثل انودیاست که که کیفیت و کارایی برند ها با هم فرق داره...
خیلی جالبه پس کلا برند هایی که برای ATI کارت میزنن فرقی باهم ندارن! من فک میکردم مثل انودیاست که که کیفیت و کارایی برند ها با هم فرق داره...
منم His میخرم , شخصا .
کارتهای مرجع Ati همیشه همینگونه بوده و برندهای مختلف باهم تفاوت نداره
البته این هم بگم با اینکه برند های مرجع باهم فرقی نداره ولی در بنچ مارکها باهم مقدار خیلی کمی در حد 1 یا 2 فریم فرق دارند
میتونید مقایسه 3 برند معروف Ati را در کارت 4870 در لینک زیر ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nvidia هم همین طور هست البته برندهای مرجع.تنوع اورکلاک انویدیا بیشتر از اتی هست.خیلی جالبه پس کلا برند هایی که برای ATI کارت میزنن فرقی باهم ندارن! من فک میکردم مثل انودیاست که که کیفیت و کارایی برند ها با هم فرق داره...
به بخش اخبار بیشتر توجه کنید
درحال حاظر X2 4870 و کارت انویدیا GTX 280 قدرتمند ترین کارتها هستند
البته درحالت Single Card
اقايون از همتون ممنون كه ما رو در مورد برندهاي ati روشن كرديد
فكر نمي كردم اين همه به سوالم جواب بدن
اينجور كه تو اين لينك اومده تو رزولوشن 768*1024 (مال خودمم همينه)
بين 4850 و 4870 حتي 4850 يك فريم قويتره (crysis) وتفاوت اصلي تو رزولوشن بالاست
سلام. دلیل اصلی که این کارت ها تفاوت عمده با هم ندارن اینه که همشون از یک نوع حافظه و قطعات استفاده می کنند. من که سافایر رو انتخاب کردم و راضی هم هستم. البته تونستم هسته رو تا 700 و حافظه رو 2200 اورکلاک کنم(البته چون نسخه ی کاتالیست 8.5 بود نتونستم فرکانس سایه زن ها و دور فن رو تنظیم کنم.)
بیشترین دلیلش اینکه زرولوشن های زیر 1024*1280 فشار رندر روی سی پی یو هم هست
بالای این رزولوشن کارایی جی پی یو بیشتر میشه
مثلاً اگر یک کارت خیلی قوی با سی پی یو نسبتاً ضعیف داشته باشید در رزولوشن بالا میبینید که پرفورمانس گیم شما بالا میره
البته در نهایت باید جی پی یو همراه با یک سی پی یو قوی باشه تا بشه کارایی جی پی یو رو دید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)