تورو جون باباتون یکی تون کرکی سریالی چیزی پیدا کنین .
این همه آدم هستین .....
حالا من تازه واردم شما که....
تورو جون باباتون یکی تون کرکی سریالی چیزی پیدا کنین .
این همه آدم هستین .....
حالا من تازه واردم شما که....
یک سوال از شما و از همه کسانی که میخوان از آنتی ویروس Norton استفاده کنند دارم ...
آیا مدانید که فرق نسخه های معمولی مانند Norton 2007 Home با Symantec Antivirus Corporate Edition در چیست؟
آیا میدانید که نسخه های تجاری شرکت سایمانتک بدون کرک و یا هیچ سریالی فول ورژن هستند و از همه قابلیت های
آن از جمله آپدیت یا قابلیت های دیگر میشه استفاده کرد؟
آیا میدانید که در خیلی از موارد نسخه های تجاری در شناسایی ویروسها و یا تروجانها بهتر عمل میکنند ؟
آیا میدانید که نسخه های تجاری کمتر از آنچه که فکرش را بکنید سزعت سیستم را میگیرند . خیلی کمتر از Norton 2007
آیا میدانید که در نسخه های تجاری شما تنظیمات بیشتری را برای تنظیم کردن آنتی ویروس خود در اختیار دارید؟
آیا میدانید که قدرت پاک کردن ویروسها در نسخه های تجاری بیشتر از نسخه های خانگی است؟
خب اگر جواب سوالات بالا رو میدونید چرا از نسخه تجاری استفاده نمیکنید ؟![]()
سلام به همه دوستان حق با persian. Boy است در نسخهای تجاری کاهش سرعت سیستم خیلی کمتره
کرک نمیخواد قابلیت ابدیت مداوم هم داره من Symantec Antivirus CE 10.0.1.1000 دارم یکم قدیمی واسه 2005
هر کی جدیدشو داره بذاره همه استفاده کنند قابل توجه دوستانی که adsl دارند.
ممنون میشیم.
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5000 for Windows 32bit
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5000 Win64bit Full Retailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فول هستند و هیچ کرک و سریالی نمی خواد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمائی کنید چند وقت که وقتی به صفحه اخر مربوط به دانلود میرسم این ارور رو میدهERROR: Please enable JavaScript.
درrapidshare چکار کنم.
با تمام اين تفاصير و صحبتا هنوز كرك اين 2007 نيومده
خب از كجا بياريم اين نسخه تجاري رو ۀ؟خب اگر جواب سوالات بالا رو میدونید چرا از نسخه تجاری استفاده نمیکنید ؟
تجاري يعني پولي (البته اگه اشتباه نكنم)
حالا شما لينك بذار ما بينيم ميشه كار كرد يا نه
سلام رویا جون.![]()
حالت خوبه؟
این نسخه تقریبا مثل McAfee Enterprise 8 میمونه .
البته برای خریدش باید پول بدید ولی برای استفاده Serial و Carck و از این چیزا نمیخواد.
خوب حالا شما پول هم نمیخواد بدید:![]()
از لینک زیر بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size=28 MB
Last edited by *Batman*; 29-01-2007 at 16:44. دليل: Linke Updated : 1385/9/11
سلام خوبی بتمن جونسلام رویا جون.
حالت خوبه؟
این نسخه تقریبا مثل McAfee Enterprise 8 میمونه .
البته برای خریدش باید پول بدید ولی برای استفاده Serial و Carck و از این چیزا نمیخواد.
خوب حالا شما پول هم نمیخواد بدید:
از لینک زیر بگیرید:
منم مهرداد!
لینک پاک شده
این لعنتی رو دیروز داشتم دانلود می کردم که وسطش مالید اعصابم خرد شد
باید برم کافی نت دانلودش کنم
ممنون بابت لینک عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)